App Store sareng iTunes ngalaman gangguan

masalah apple-store-itunes-store

Sakali deui urang kedah nyarioskeun perkawis masalah-masalah anu parantos dilakukeun ku Apple ka urang ku server na, hal anu parantos janten masalah anu langkung umum tibatan anu anjeun panginten. Hanjakalna, sigana pusat data énggal yén perusahaan muka di sakumna dunya henteu nawiskeun sumber anu cekap pikeun perusahaan nawiskeun jasa anu stabil sareng lancar pikeun pangguna na. Masalah kahiji sareng App Store sareng iTunes Store dimimitian sakitar jam 22 wengi waktos Spanyol. Unggal-unggal pangguna damel pikeun milarian atanapi ngaunduh aplikasi, App Store nawiskeun kami pesen kieu: "Teu tiasa nyambung kana iTunes Store"

toko-toko-itunes-toko-masalah-2

Kusabab urang parantos tiasa nga-verifikasi dina jasa Apple, toko sareng halaman iCloud, ti tabuh 22 wengi waktos Spanyol, boh App Store sareng iTunes anu nawiskeun masalah kinerja di sababaraha nagara. Kusabab unggal nagara gumantung kana sérver anu béda, urang henteu terang persis sabaraha nagara masalah kinerja ieu mangaruhan. Numutkeun ka Apple kami ogé tiasa maca dina halaman:

iTunes Store - Sababaraha pangguna nuju kapangaruhan

Pangguna ngalaman masalah sareng layanan anu didaptarkeun di luhur. Kami nalungtik sareng bakal nawiskeun langkung seueur inpormasi gancang-gancang.

Kajadian ieu dina sérver ngan ukur mangaruhan dua toko ieu, kusabab sesa jasa anu ditawarkeun ku perusahaan tiasa dianggo tanpa masalah. Perusahaan anu berbasis di Cupertino kedah ngajantenkeun anjeun ningali éta sareng ngalereskeun masalah anu sababaraha kali mangaruhan pangladénna sakaligus, masalah anu tungtungna bakal mangaruhan pangguna alat perusahaan.

DIPERBARUI: Tungtungna Apple parantos ngatasi masalah anu duanana jasa kaserang di 5:30 waktos Spanyol, janten dina waktos ayeuna sadaya jasa Apple damel tanpa masalah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ios cenahna

    Kuring ngalaman masalah éta, éta moal ngantep kuring ngaunduh aplikasi sareng anjeun ngawartosan yén istilah sareng kaayaan iTunes parantos robih sareng waktos ngantosan parantos lami

  2.   Israél cenahna

    Widget WhatsApp ogé henteu jalan saé, éta henteu ngamuat paguneman sareng dina aplikasi Siri éta henteu tiasa dianggo sareng WhatsApp

  3.   David cenahna

    Salam! Kuring ngamimitian masalah ayeuna sareng Safari, iTunes, Apple Store ... nalika kuring nyambung kana Wi-Fi di bumi, sésana aplikasi tiasa jalan.
    Nanging, éta tiasa dianggo sampurna nalika kuring nyambung kana jaringan sélulér ...

    Éta kajantenan kuring duanana dina iPhone 6plus kalayan iOs9 sareng sareng iOs 10 ... naha aya anu sanés gaduh masalah ieu atanapi terang naon sababna?
    Gracias!