App Store Connect ditutup pikeun liburan ti 23 dugi ka 27 Désémber

App Store Connect bakal ditutup pikeun liburan Natal

Taun ayeuna parantos dimuat sengketa hukum sakitar App Store sareng perusahaan sapertos Epic Games anu henteu nampi peraturan anu ditumpukeun ku Apple pikeun unggah sareng ngajaga aplikasi. Perselisihan teras teras teu diragukeun yén inti anu keras bakal terus neken Big Apple pikeun ngarobih harga anu ngatur sabaraha pangasilan pikeun pamekar sareng naon ka Apple. Ladénan anu ngatur aplikasi anu asup ka toko disebut App Store Sambungkeun. Saatos sataun dina jasa, aranjeunna nyandak liburan pikeun liburan Natal, sareng Éta bakal ditutup antara 23 sareng 27 Désémber. Ati-ati pamekar!

Natal datang ka App Store Connect

Gampang unggah, kirim, sareng atur aplikasi anjeun di App Store ku App Store Connect dina wéb atanapi dina ios. Alat ieu ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun ningali laporan penjualan, ngaksés analytics aplikasi, ngundang pangguna pikeun nguji aplikasi anjeun nganggo TestFlight, sareng seueur deui.

El jasa kompléks Toko Sambungkeun App nawarkeun pamekar hubungan langsung antara toko aplikasi sareng padamelan nyalira. Alat ieu ngamungkinkeun anjeun unggah aplikasi anjeun ka App Store supados tim anu ngurus tiasa parios naha éta patuh kana peraturan. Upami anjeun ngalakukeun éta, éta tiasa dijadwalkeun pikeun dileupaskeun di App Store. Salaku tambahan, aya alat anu sanés anu ngamungkinkeun ngawaskeun operasi aplikasi sapertos laporan unduhan, waktos panggunaan sareng parameter anu dipikaresep ku pangembang.

 

Nanging, sapertos unggal taun, App Store Connect ditutup pikeun Natal 23-27 Désémber. Ieu penting pisan pikeun panyipta aplikasi sabab aya parobihan anu anjeun badé dilakukeun antara ayeuna Éta kedah dijadwalkeun sareng ditampi ku jasa sateuacan 23 Désémber. Sadaya ieu kalebet peluncuran pembaruan, peluncuran aplikasi, jst. Nanging, sesa jasa sapertos TestFlight atanapi monitoring aplikasi bakal tetep diberlakakeun sanajan dina waktos liburan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.