App Store resmi nampi saran milarian di Amérika Serikat sareng Kanada

Milarian tag dina App Store

The betas tina ios 14.5 Aranjeunna nunjukkeun seueur fitur-fitur anyar anu ayeuna urang tiasa resep nganggo vérsi akhir. Nanging, fungsi sanésna tetep disumputkeun sareng Apple bakal nyobian ngaktipkeunana sacara telematik nalika dianggap pantes. Salah sahiji fungsi éta nyaéta Saran pamilarian App Store, cara anu manpaat pikeun ngarahkeun pamilarian anjeun pikeun aplikasi sareng kontén ti toko aplikasi apel ageung. Sababaraha jam ka pengker, sacara resmi ngaluncurkeun bongbolongan milarian di Amérika Serikat, Kanada, Inggris sareng Australia.

Saran pamilarian aya di dieu pikeun cicing di App Store

Pilih (atanapi batal pilih) tina sababaraha saran pikeun nyaring pamilarian anjeun sahingga anjeun tiasa mendakan aplikasi sareng gim anu langkung endah.

Ngaliwatan akun resmi App Store dina Twitter, Apple ngumumkeun datangna éta saran milarian dina Panimu aplikasi anjeun. Mangrupikeun fitur anu parantos sayogi dina iOS 14.5 betas pangénggalna kanggo sababaraha pangguna. Nanging, dina versi pamungkas urang teu acan ningali aktivasina alat anu umum.

Ieu alatan éta ngan bakal sayogi di Amérika Serikat, Kanada, Inggris sareng Kanada. Kaopat nagara ieu bakal janten penguji béta tina fungsi anu ngamungkinkeun para pangguna milarian profil. Salaku conto, urang bakal nempatkeun "poto" sareng App Store bakal nyarankeun tag sapertos "collage", "editor", "video", sareng sajabana. Kami bakal tiasa pilih hiji atanapi langkung tag sareng urang bakal ditingalikeun hasil anu béda anu cocog sareng pamilarian anu pas.

Kamungkinan yén dina sababaraha bulan ka payun fungsi ieu bakal dugi ka unggal nagara di dunya. Samentawis éta, urang bakal tiasa ngamutahirkeun alat kami ka ios 14.5 sareng kami bakal ngaraosan sadaya berita anu kalebet di dinya, sapertos kamungkinan muka konci iPhone berkat Apple Watch.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.