Toca Store, gratis pikeun waktos anu terbatas

Nalika pangleutikna di bumi bertumbuh, rasa aranjeunna pikeun aplikasi mekar sareng aranjeunna peryogi aplikasi atanapi gim anu langkung rumit. Budak lalaki Toca Boca nawiskeun kami sajumlah ageung aplikasi pikeun pangleutikna bumi di App Store pikeun ngaliput ampir sadaya kabutuhan hiburan anu dipiboga ku barudak urang. Dinten ieu kami nuju nyarios perkawis aplikasi Toca Store, aplikasi papan papan anu pang alitna di bumi bakal ngajantenkeun iPhone, iPad atanapi iPod touch urang kana toko. Toca Store gaduh harga biasa di App Store 2,99 euro, tapi pikeun waktos anu kawates urang tiasa ngaunduh gratis.

Toca Store mangrupikeun aplikasi anu sababaraha barudak tiasa maén dina waktos anu sasarengan atanapi hiji nyalira, anu bakal maénkeun duanana peran: anu ngajual sareng anu mésér. Hatur nuhun ka Toca Store, anu alit aranjeunna bakal mimiti nyandak kaputusan, ngitung artos, diajar naon waé anu hargana sareng nilaina ... Hatur nuhun kana kaulinan ieu, barudak urang bakal mimiti akrab sareng sumberdaya manajemén, katerampilan matématika, negosiasi, gawé babarengan, silih gentos.

Fitur Toko Toca

  • Di Toko Toca kami gaduh langkung ti 30 produk kanggo jual beuli.
  • Harga unggal produk tiasa dirobih pikeun nyocogkeun sareng kanyataan sahingga anu alit ngamimitian diajar nilaina.
  • Undang babaturan barudak urang pikeun ogé mimiti akrab jeung dunya balanja.
  • Tanpa jinis iklan atanapi beuli di aplikasi.
  • Antarmuka dirancang pikeun anu alit.
  • Dirancang pikeun barudak nepi ka 5 taun.
  • Tanpa aturan atanapi pedoman, barudak maénkeun jalan anu dipikahoyongna tanpa aya tekanan ti gim.

Toca Store cocog sareng ios 6.0 atanapi engké. Éta cocog sareng iPhone, iPad sareng iPod touch sareng ngagaduhan Rating rata-rata 4 bentang tina 5 kamungkinan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   perusahaan cenahna

    Hatur nuhun.