Tom Hanks balik deui ka Apple TV + kalayan pilem sci-fi Finch

Tom Hanks

Warta panganyarna anu aya hubunganana sareng jasa pidéo streaming Apple, urang mendakan deui, di tengah deui Bates waktos. Numutkeun kana ieu publikasi, Apple parantos kéngingkeun hak pikeun pilem Tom Hanks salajengna, pilem fiksi ilmiah anu Éta bakal premiere dina Apple TV + sateuacan akhir taun.

Judulna Finch (sanaos mimitina éta bakal disebat BIOS), pilem na dikurilingan manusa, robot sareng anjing anu ngawangun kulawarga anu atipikal. Tom Hanks maénkeun Finch, insinyur robotika anu parantos cicing di tempat bunker bawah tanah langkung ti dasawarsa saatos janten salah sahiji ti saeutik anu salamet tina bencana matahari, anu parantos ngajantenkeun bumi janten gurun.

Pikeun ngajantenkeun waktosna ka jero taneuh langkung tega, anjeunna parantos ngawangun robot kanggo ngurus anjingna Goodyear nalika anjeunna henteu tiasa. Tilu komponén kulawarga atipikal ieu Aranjeunna ngamimitian perjalanan anu bahaya ka Amérika Kulon anu suram di mana Finch mendakan kabagjaan tetep hirup sareng salamet tina bencana matahari.

Finch diarahkeun ku Miguel Sapochnik, anu parantos ngarahkeun sababaraha épisode anu paling narik tina séri ieu Game of tahta sareng sareng anu meunang dua Emmy Awards munggaran, salaku tambahan kana sababaraha bab séri sapertos imah, capillary, leres Detektif y Karbon Ngarobih.

Naskah na ditulis ku Craig Luck sareng Ivor Power. Dina produksi éksékutip kami mendakan Robert Zemeckis, sutradara pilem Miguel Sapochnik, Andy Berman sareng Adam Merims.

Kalayan Finch, ieu Éta pilem Tom Hanks anu kadua anu bakal premiere dina Apple TV +, saatos Greyhound, pilem anu dicalonkeun pikeun Oscar dina kategori sora pangsaéna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.