Tombol anu ngaktipkeun atanapi mareuman modeu makro parantos ditambihan dina béta 3 ios 15.1

Poto makro

Pilihan pikeun moto gambar dina modeu makro dina iPhone 13 Pro henteu diragukeun salah sahiji pilihan kaméra anyar anu paling héran. Dina pengertian ieu, hal anu goréng ngeunaan cara ieu nyaéta pangguna henteu tiasa ngaktipkeun atanapi nganonaktipkeun modeu poto makro ieuKu alatan éta, dina waktos caket pisan ka obyék, modél fotografi ieu anu dipiboga iPhone 13 Pro sareng iPhone 13 Pro Max sacara otomatis diaktipkeun.

Dina pengertian ieu, versi béta pangénggalna dikaluarkeun sababaraha jam ka pengker ngeunaan ios 15.1 kanggo pamekar nambihan salian ti dukungan asli pikeun ProRes, saklar énggal anu fungsi Otomatis Makro tiasa dinonaktipkeun pikeun aplikasi kaméra.

Janten ayeuna pangguna, upami tombol ieu tungtungna tungtungna ngahontal versi pamungkas, aranjeunna bakal tiasa aktipkeun atanapi pareuman fungsi makro ieu sacara manual. Apple nyusuan cara makro ieu dina halaman wéb na ngajelaskeun salaku hal anu endah:

Hatur nuhun kana lensa na anu didesain ulang sareng sistem pokus otomatis anu kuat, sudut ultra-lega anu anyar ngagaduhan mata anu saé pikeun detil: éta ngamungkinkeun anjeun fokus dina jarak ngan 2 cm. Poto selfie dina embun-embunan, candak warna kukupu atanapi gentos kembang janten karya seni abstrak. Sakabéh microworld ngantosan anjeun anu bakal kaleungitan diri.

Pikeun anu hoyong mareuman fungsi ieu atanapi aktipkeun sacara manual, aranjeunna tiasa langsung dilakukeun dina setélan konfigurasi> kaméra> makro otomatis. Upami diaktipkeun, fitur ieu bakal "otomatis pindah ka Kaméra Ultra Wide pikeun moto poto makro sareng pidéo." Upami urang ngantepkeun saklar ieu dina modeu pareum, modeu makro tiasa dianggo sacara manual dina iPhone 13 Pro atanapi iPhone 13 Pro Max ku ngaganti kana lensa dina kaméra nganggo pilihan 0.5x sareng caket kana naon anu hoyong dipoto.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.