Headphone Wiil.i.am Tombol kanggo dijual di Apple Store

tombol iam-plus-will-i-am-tombol

Kusabab pasar boro jenuh ku rapper anu mutuskeun pikeun ngaluncurkeun mérek pakean sareng barang éléktronik konsuménna, Will.i.am sumping pikeun nampilkeun kisaran headphone nirkabel anyar, headphone anu nawiskeun henteu langkung ti silkscreen sareng desain anu narik ati. . Éta kuncina, beuki narik anu hadé. Sareng ieu cara produk anyar dugi ka Toko Apple di panjuru dunya, ku ieu hartosna éta Headphone Tombol Wiil.i.am bakal dijual di Apple Store kalayan harga anu biasa, sahingga Apple's Beats sanés hiji-hijina pilihan dina hal sora anjeun nalika meuli alat anyar.

Sadaya ieu sami sareng rumor, tina sumber anu teu dipercaya, ngeunaan kamungkinan reureuh dina peluncuran Apple AirPods henteu lirén. Nanging, ieu nyaéta i.am + Tombol rapper Amérika Kalér bakal sumping ka Apple Store kalayan harga saderhana 160 euro (sakitar), Aranjeunna bakal masihan kami sakitar 6 jam playback sareng paguneman, nalika dina sayaga éta bakal dugi ka 120 jam. Pikeun ngeusi batre aranjeunna anjeun bakal nganggo kabel microUSB, kaleresan éta mangrupikeun mékanisme muatan anu disesalkan dina produk tina harga éta sareng éta henteu ngabédakeun aranjeunna sareng anu tiasa urang mendakan € 20 tina mérek sapertos Energy Sistem.

Di sisi séjén, BeatsX anu kalebet prosésor Apple W1 pikeun ningkatkeun konsumsi batré, hargana 150 euro (sakitar), janten sigana headphone ieu moal ngagaduhan pasar saluareun naon anu urang terang salaku "postur" sareng éta janten urutan sadidinten.

Samentawis éta, urang teraskeun sareng inpormasi anu sumebar ngeunaan AirPods, nanging, batur sapagawean urang, Luis Padilla bakal masihan kami ulasan anu hebat pikeun aranjeunna pas aranjeunna sumping ka Spanyol, tong sono.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.