TomTom ngajalankeun tilu alat énggal pikeun ngawas kagiatan fisik urang

tomtom-spark3-petualang

Salami dinten-dinten ieu IFA 2016 diayakeun di Berlin. Dina pameran ieu sadaya inovasi téknologi anu bakal dugi ka pasar dipasihkeun. Sababaraha dinten ka pengker kami ngawartosan anjeun ngeunaan Galaxy Gear S3 anu anyar, jam pinter perusahaan Korea anu parantos suksés pisan dina sataun kamari. Perusahaan ASUS ogé parantos ngaluncurkeun generasi katilu tina smarwatch na, jam tangan anu pinter kalayan kinerja, penampilan sareng harga anu pikaresepeun pikeun seueur pabrik. Tapi nyésakeun smartwatches, urang ogé tiasa mendakan kuantifiers anu ngamungkinkeun urang pikeun ngawas sadaya kagiatan fisik anu urang lakukeun unggal dinten. TomTom henteu hoyong kéngingkeun pasar ieu sareng parantos ngaluncurkeun tilu modél énggal: Spark 3, Touch and Adventurer.

tomtom-spark-3

Modél anu paling murah anu diluncurkeun ku perusahaan nyaéta TomTom Touch, modél anu ngalaksanakeun fungsi anu sami sareng pita pangukur, tapi teu sapertos anu paling, tujuanana pikeun jalma anu nganjang ka gym unggal dinten. Ngukur massa awak sareng indéks otot Salian ti gaduh sensor detak jantung sareng counter counter sareng kalori diduruk. Éta bakal di pasar dina Oktober salami 130 euro.

TomTom Spark 3 ngagabungkeun GPS sareng sadayana jalma anu libarat ngajajah rute anyar boh hiking atanapi ngaji, rute anu engké urang tiasa unggah kana sérver perusahaan janten éta sayogi pikeun pangguna sanés. Spark 3 sareng Runner 3 tanggel waler pikeun ngitung masing-masing léngkah anu urang laksanakeun sadidinten ogé ngawaskeun sadaya sési anu kami lakukeun di gym kalebet ngojay. Duanana model bakal pencét pasar dina Oktober taun ayeuna pikeun 249 euro.

tomtom-petualangan

Modél anu katilu, Adventurer ngahijikeun GPS sareng didesain kanggo kagiatan sapertos Langit sareng Snowboard. Sensor denyut jantung na monitor tingkat denyut jantung urang sepanjang waktos sareng ngawartosan kami ngeunaan kalainan naon waé. Di jero urang ogé tiasa mendakan barométer, kompas ... anu ku urang tiasa terang satiap laju, jangkungna, tingkat kacenderungan urang ... Ngeunaan otonomi, pabrikan mastikeun yén éta bakal cekap pikeun nutupan kabutuhan sadidinten tanpa kasiksa batré alat kami. Cocog pikeun langkung petualangan. 350 euro bakal janten harga alat ieu nalika pencét di pasar dina Oktober taun ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.