Entong sono detil Tour de France kalayan aplikasi resmi na

Perancis

Dina titik ieu hirup sabulan Juli teu tiasa dibayangkeun tanpa Tour de France, sareng salami sababaraha taun éta ogé sesah henteu mikir ngeunaan ngalengkepan pamantauan babak gala mitis kalayan aplikasi resmi na. Unggal taun urang resep ningali, sareng édisi 2017 moal kirang pikeun urang.

Écéran

Pamakéan utama aplikasi anu ngiringan a wisata bersepeda hébat éta kedahna teu jelas nuturkeun balapan poé ka poé kalayan detil yén urang moal tiasa kéngingkeun tina siaran, atanapi yén urang henteu kénging nalika urang meryogikeunana. Mariksa profil panggung, kéngingkeun katerangan atanapi perkiraan jadwal anu sampurna pikeun pelengkap dina siaran tipi, naha éta Televisión Española atanapi Eurosport, anu biasana langkung produktif dina tungtung data sareng tahap, contona.

Dina édisi 2017, gaya aplikasi na parantos robih pisan dibandingkeun sareng taun sateuacanna, anu dilakukeun tina sudut pandang kuring rada kirang intuitif tapi, enya, gancang. Salaku tambahan, pilihan "Kumaha jalan ka ditu" parantos kalebetkeun kanggo sadayana gagah anu parantos wani datang ningali panggung sareng hoyong kana poin anu ngalangkunganana.

Langkung seueur hal

Dina ménu sisi kami gaduh aksés ka bagian sanésna minat relatifs, diantarana kuring hoyong nyorot opat: panel paporit, dimana urang tiasa nuturkeun balapan anu paling dipikaresep ku urang; bewara, anu lengkep tiasa disaluyukeun ngeunaan naon anu lumangsung dina balapan; sareng akhirna, aksés kana jaringan sosial balapan dimana urang tiasa langsung ningali profil Twitter, Instagram sareng Facebook tina Tour de France.

Jelas kami ogé tiasa konsultasi masing-masing tim anu ilubiung dina babak gala sareng sadayana anu ngaji kalayan kiripik masing-masing, ogé klasifikasi umum Tina sami. Sadaya ieu disusun sacara rapih sareng teratur, sanaos kedah dicatet yén kami parantos mendakan sababaraha bagian tina aplikasi anu kirang ditarjamahkeun, hal anu henteu matak janten kasus dina aplikasi resmi balapan sapertos Tour de France.

Aplikasi lengkep gratis sareng iklan-gratis kacuali sponsor sponsor mérek mobil Skoda, sakumaha biasana dina édisi kapengker. Tour de France parantos aya di puncak na janten ulah ragu ngalengkepan ti iPhone anjeun kalayan harga nol.

Peunteun urang

réditor-marios Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.