Touch Bar: naha Apple henteu hoyong MacBooks na gaduh layar rampa

Sentuhan-Bar

GAMBAR: SLASHGEAR

Rebo kamari Éta panginten mangrupikeun presentasi anu paling cemerlang ku Microsoft anu katingali mangtaun-taun. Démonstrasi yén aranjeunna sanggup nyiptakeun produk anu langkung saé sareng langkung saé. Diantara anu dipasihkeun, Surface Book anyar, PC kalayan layar sentuh anu tiasa dirobih janten tablet ku misahkeun layar tina awak. Di sisi sanés koin kami gaduh acara Apple, diayakeun dua dinten sanggeusna sareng dimana kami ogé ningali layar sentuh dina MacBooks anyar, tapi kalayan pendekatan anu béda pisan.

Daripada masihan kami 13 atanapi 15 inci-gumantung kana modél- layar sentuh, anu parantos aranjeunna lakukeun nyaéta nyieun panel anu ngagantikeun jajaran terakhir konci sareng éta bakal bénten-bénten gumantung kana aplikasi atanapi program dimana urang aya. Saluareun kumaha sigana novél ieu, Touch Bar sanés ngan ukur tambihan sanésna, tapi deklarasi hajat: urang moal ningali MacBook anu layar utama na nyaéta touch.

Naha?

Kabeneran aya jawaban na langkung gampang tibatan sigana. Pikeun terang éta urang kedah uih deui kana waktos Padamelan, nalika sadayana kabagjaan sareng dinten di Cupertino bau tina campuran manik unicorn sareng permén katun. Guyonan kumisan, urut CEO Apple ninggalkeun kami, diantara loba hal séjén, hiji cerminan naha Macs teu kedah ngasupkeun layar rampa. Éta di 2010, salami presentasi MacBook Air, dimana anjeunna ngajelaskeun éta permukaan nangtung henteu didamel janten taktil sabab panangan janten capé upami urang parantos diangkat dina waktos anu lami.

Pikeun ieu urang kedah nambihan macOS nyaéta sistem operasi desktop, janten henteu dihaja janten taktil. Interaksi kedah dilakukeun dina kibor, persis dimana ayana Touch Bar. Atuh éta, urang tiasa gaduh fungsi énggal tanpa kedah ngahontal layar, nambihan kagunaan kana unsur utama interaksi sareng komputer urang: keyboard.

Touch Bar mangrupikeun jalan kaluar anu diusulkeun ku Apple kana dilema tactile dimana pabrikna mendakan diri. Sareng éta panginten anu paling akal anu urang tingali dugi ka ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Andres Martin cenahna

    Éta masihan kuring ,,,, yén Touch Bar kedah janten super teu nyaman

  2.   Sergio cenahna

    Abdi gaduh Macbook Air sareng Lenovo Yoga. Anu terakhir nyaéta layar sentuh sareng kuring kedah nyarios yén nalika kuring mésér éta sadayana panginten éta keajaiban kusabab kamungkinan berinteraksi sareng layar dina Windows 10. Ayeuna kuring ngan ukur ningali éta praktis nalika kuring gaduh Lenovo dina posisi tablet (éta tiasa dirobih) tapi dina posisi normal nyaéta nyeri pikeun némpél layar sareng teu raoseun pisan, sareng sacara efektif ban na panangan. Apple upami éta henteu badé nyiptakeun konvérsi (anu sigana mah) saé pisan henteu masihan kamungkinan ngajantenkeunana tactile. Solusi Touch Bar sigana mah saé, tiasa ngarobih tombol pikeun tiap aplikasi anu anjeun pikahoyong. Urang moal lami deui ningali di pabrik anu sanésna sareng kuring ngarepkeun éta pas dina keyboard desktop apel

  3.   Jaume cenahna

    Sareng éta sababna iPad Pro 12,9 ″ ditepikeun salaku supercomputer.

  4.   Fox1981 cenahna

    Kalayan kecap séjén, panangan janten capé kusabab némpél layar, tapi batang anu aya 1 cm ti handapeun na henteu. Éta tiasa ngajantenkeun layar pinuh ku layar rampa sareng ngajantenkeun bagian handap layar anu ngagaduhan bar touch ayeuna. Sahenteuna nalika aranjeunna nyarios yén aranjeunna henteu ngajantenkeun tactile sabab ampir sadayana tiasa dilakukeun ku gerakan trackpad, éta ngagaduhan logika.

    Anu dilakukeun ku aranjeunna mangrupikeun stup anu saé ... .z, kumargi aranjeunna ngeusi pisan kanggo layar sentuh mini, aranjeunna parantos ngaleungitkeun konci panggunaan penting sapertos esc, sareng éta ogé nunjukkeun yén aya seueur pangguna anu ngagaleuh mac sareng nganggo windows, dimana pastina touchbar na teu nyumbang nanaon sareng layar sentuhna henteu.

    Upami kuring ngagaduhan saham apel kamari kuring bakal ngicalna salami intina.

    Sasaurang anu gaduh mac book pro, ipad mini 2 sareng iphone 6 nyarios kitu. Sareng kuring mastikeun yén layar sentuh 21 inci kuring endah pisan dihubungkeun sareng macbook pro. Sareng upami kuring hoyong kuring tiasa némpél sareng upami kuring henteu hoyong, henteu, tapi kuring gaduh pilihan.

    1.    Luis Padilla cenahna

      Aranjeunna henteu ngaluarkeun Esc, aplikasi anu peryogi éta bakal ngagaduhanana di sisi kénca, dimana sok. Dina Windows bar bakal janten tombol fungsi anu has.

      1.    Fox1981 cenahna

        Maksad abdi aranjeunna parantos nampi perasaan mencét konci tina konci anu sering dianggo.

  5.   IOS 5 Salamina cenahna

    Éta Lebaran mimiti? Kuring nyarioskeun kanggo badut anu pikasieuneun ...

  6.   Solomon cenahna

    … Sareng layar bakal kotor teuing ku sidik, anu bakal ngajantenkeun langkung sering dibersihkeun.

  7.   Haha henteu cenahna

    Henteu aya kaunggulan pikeun layar toél dina jandéla, sahenteuna henteu nganggo pulpén

  8.   Oscar cenahna

    Kanyataan yén Mac ditakdirkeun henteu gaduh layar rampa ngajantenkeun kuring mikir deui naha gaduh Mac deui kapayunna. Dina 2015 kuring ngagaleuh mac book pro (lumayan mahal) sareng kuring henteu kuciwa kusabab stabilitas sareng kinerja alatna, tapi nembé kuring nganggo laptop dina harga satengah (kalayan windows) kalayan layar sentuh sareng fitur anu teu tiasa diévasi gawe

  9.   ZBB cenahna

    Apple hoyong anjeun mésér mackbook sareng ipad pro. PASTI.
    Aduh, Apel. Kuring bakal lengket kalayan Surface.