Sentuhan Combo Logitech ayeuna sayogi kanggo iPad Air generasi ka-4

Logitech Combo Toél

Salah sahiji pilihan anu pangsaéna pikeun pangguna iPad nalika ngagaleuh keyboard ku trackpad atanapi ngan saukur keyboard na sanés solusi anu ditawarkeun ku Apple ka kami, Kami mendakanana dina produsén Logitech, salami urang milari nilai anu saé kanggo artos pikeun nguntungkeun tina iPad.

Nalika Apple ngaluncurkeun modél iPad énggal, pabrik Logitech adaptasi kibor na kana modél énggal, sanaos sakapeung, laju na langkung laun tibatan anu anjeun ngarepkeun, janten iPad Air generasi ka-4, modél pangénggalna anu parantos cocog sareng keyboard Combo Touch.

Combo Touch nyaéta alternatif pabrik ieu pikeun Magic Keyboard anu ngahijikeun trackpad. Keyboard ieu ngajantenkeun iPad urang janten laptop anu tiasa dianggo, tanpa nyegah janten tablet, ayeuna urang tiasa ngaleupaskeun keyboard kalayan gancang sareng nyaman.

Modél ieu dirancang pikeun nyalindungkeun alat tina benjolan boh goresan, ngahijikeun tilepan tilepan sareng slot pikeun nyimpen Apple Pencil.

Upami urang nyarioskeun kibor, éta nawiskeun lampu latar, Janten urang tiasa nganggo dina lingkungan cahaya anu handap. Salaku tambahan, éta ngagabungkeun a trackpad ngadukung gerakan multitouch anu nawiskeun réspon mirip pisan sareng naon anu urang tiasa mendakan di alternatif resmi Apple.

The Logitech Combo Touch, anggo Smart Connector pikeun nyambungkeun kana iPad, janten teu kedah nganggo sambungan bluetooth alat, janten, urang henteu kedah waspada ngeunaan tingkat batréna, sabab éta diala langsung ti iPad.

Harga kibor Logitech Combo Touch kanggo generasi ka-4 iPad Air nyaéta 199,99 euro. Pabrikan ieu ogé nawiskeun kami versi pikeun iPad Pro 11 inci (generasi ka-1, ka-2 sareng ka-3) dina harga anu sami sareng generasi ka-12,9 5-inci iPad Pro, anu terakhir dibanderol di 229,99 euro.

Dina nalika nyebarkeun tulisan ieu, Combo Touch kanggo iPad Air generasi ka-4 teu acan aya dina halaman wéb resmi Logitech di Spanyol, tapi éta bakal janten masalah sababaraha dinten sateuacan aranjeunna ngalebetkeunnana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alvaro Pons cenahna

    Naha warta ieu aman?
    Kuring henteu ningali éta kagambar dina médium naon waé dibandingkeun di dieu sareng kuring nembé mésér iPad Air generasi ka-4 sareng kuring resep pisan.
    Nyatana, poto anu anjeun terbitkeun henteu saluyu sareng Combo Touch tapi ka Folio Touch.

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Ieu pengumuman kasus anyar ieu pikeun iPad Air generasi ka-4 https://blog.logitech.com/2021/06/23/logitech-announces-combo-touch-for-ipad-air-and-new-color/
      Kuring ogé parantos ngamutahirkeun poto panutup, anu, sakumaha anu anjeun parantos nunjukkeun, henteu saluyu sareng produkna.

      Salam.