Kaulinan panganyarna Toca Boca disebat Toca Life: Farm sareng ayeuna sayogi di App Store

toél-kahirupan-tegalan

Salah sahiji pamekar pangpentingna App Store upami urang nyarioskeun perkawis kaulinan anu pangageungna di bumi nyaéta Toca Boca, anu parantos urang bicarakan sateuacanna. Pamekar ieu nembé ngaluarkeun gim anyar kalebet dina séri Toca Life anu disebat Ladang. Seri Toca Life nawiskeun ka kami permainan anu béda-béda anu aya hubunganana sareng kamekaran sadidinten anu alit di daérah anu sanés. Toca Life: Sakola, Toca Life: Town, Toca Life: Liburan mangrupikeun conto tina séri ieu gim, gim anu dilaksanakeun di sakola, di kota atanapi nalika liburan sareng dimana anu alit kedah ngalaksanakeun tugas anu béda-béda numutkeun kalayan téma.

Toca Life: Ladang nawiskeun kami opat lokasi: di lemah keur pertanian dimana urang kedah tuang sato, éta imah dimana urang tiasa tuang sareng istirahat teh sawah dimana urang kedah ngumpulkeun pepelakan sareng akhirna teh toko, dimana urang tiasa ngajual katuangan anu parantos dipelak ogé nyiptakeun produk énggal sareng mésér anu énggal.

Toca Life: Fitur tegalan

  • Jelajah 4 lokasi: kandang, bumi, sawah sareng toko.
  • Ngadamel carita pikeun 29 karakter anyar sareng sadaya sato
  • Tuang sato, susu sapi sareng kumpulkeun endog tina hayam.
  • Botol susu tina wadah susu.
  • Bantosan dokter hewan jaga sato.
  • Hayu babi (atanapi jalma) gulung kana leutak.
  • Ngabersihan rupa-rupa runtah sato!
  • Candak banjo, biola atanapi gitar sareng hirupkeun dina wengi
  • Nyokot buah tina kebon sampeu.
  • Ngokolakeun kebon: ti mimiti nyéép dugi ka panén.
  • Anggo fungsi anu béda pikeun traktor anjeun pikeun ngokolakeun langkung gancang.
  • Hurungkeun mesin tuang pikeun ngarobah panén anjeun kana dahareun.
  • Rékam carita anjeun dina aplikasi sareng bagikeun ka babaturan anjeun.
  • Teu aya wates waktos atanapi skor: maén sadayana anu anjeun pikahoyong.
  • Teu aya iklan ti pihak katilu

Toca Life: Ladang dibanderol di 2,99 euro, sadayana gaduh harga anu sami. aplikasi ti developer ieu, tapi éta saé pisan pikeun tiasa ngaraosan midangkeun bébas iklan.

Toél Kahirupan: Ladang (AppStore Link)
Toél Kahirupan: Ladang4,49 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.