TouchID generasi ka 2 anu anyar ogé ngadeteksi ramo baseuh

Iphone 6s

Kami parantos parantos nyarioskeun ampir sadaya berita anu sumping tina tangan iPhone 6s sareng iPhone 6s Plus, sareng salah sahiji hal anyar anu parantos diarepkeun nyaéta Touch ID generasi kadua anu énggal. Apple parantos ngonfirmasi yén alat-alat énggal bakal ngagaduhan Touch ID anu diperbarui ieu, tapi teu aya anu ngarepkeun pamutahiranna janten luar biasa, khususna dina alat anu dianggo sacara luar biasa ogé dugi ka ayeuna. Nyatana, eTouch ID anyar gancang sareng efektif sahingga ngaganggu sababaraha panggunaNalika mencét tombol langsung ngaliwat layar konci, ngarah teu tiasa ningali kana layar konci ku mencét tombol bumi. Hiji-hijina pilihan pikeun ngaksés layar konci nyaéta mencét tombol kakuatan / istirahat di sisi (anu kanggo naon éta) atanapi nganggo ramo anu henteu didaptarkeun dina Touch ID kami.

Generasi Touch ID anu sateuacana ngagaduhan seueur masalah pikeun ngerjakeun ramo anu baseuh atanapi beueus, kanyataanna henteu mungkin yén éta bakal ngadeteksi sidik anjeun kalayan kesang saderhana. Nanging, ayeuna éta ngamungkinkeun, kamampuan ngagunakeun Touch ID ku ramo baseuh mangrupikeun pamutahiran anu ageung, sabab urang tiasa nganggo, contona, Touch ID saatos ngalaksanakeun latihan fisik. Nanging, kami ngarujuk kana kalembaban deet, sanés kana ramo anu ngeclak dina cai atanapi kesang, anu sanés ngan ukur rumit, tapi tiasa tungtungna ngarusak sistem upami urang nempatkeun cai dina éta.

Kami émut yén sanaos pidéo anu iPhone tahan 1 jam handapeun cai, éta henteu tiasa nyerep, atanapi tahan cai atanapi anu sapertos kitu. Di Spanyol kami masih ngantosan berita ngeunaan tanggal rilis iPhone 6s, kami bakal ngajarkeun anjeun sakumaha biasa tina iPhone News.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Xavi cenahna

    Dina iPhone 5s kuring éta mangrupikeun salah sahiji masalah anu paling jelas, upami pananganna kesang, rada beueus atanapi rada noda, éta moal ngadeteksi sidik na. Éta paningkatan anu dipénta ka Touch ID, langkung saé deteksi. Upami urang nambihan kagancangan anu langkung ageung ieu, sampurna. Hiji-hijina hal anu leungit nyaéta langkung seueur aplikasi anu cocog sareng Touch ID