TranslucentStatusBar: garis status transparan pikeun Safari (Cydia)

translucentstatusbar

Kami parantos lami nganggo ios 6, henteu lami deui urang bakal ningali béta munggaran ios 7, berita yén jailbreak parantos masihan kami taun ayeuna urang parantos ningali seuseueurna sareng Auxo parantos janten juara hébat taun ieu (sanaos kanyataanna éta nyéépkeun seueur sumber sareng nampilkeun sauyunan sareng tweak sanés). Kanggo sababaraha waktos ayeuna, tweaks anu urang tingali nyaéta saderhana pisan, henteu penting, tapi éta salawasna hal anu tiasa aya gunana. Kamari urang ningali ngarobih PadClock pikeun nyetél alarm ku cara anu sanés (keypad numerik), dinten ieu urang ningali hal pikeun ngamangpaatkeun layar sakedik deui.

Nyabit-nyabit TranslucentStatusBar naha naon namina nyarios, janten status bar tembus, tapi henteu dina sadaya aplikasi, ngan ukur dina Safari. Naon anu urang kéngingkeun tweak ieu? Oké, dina tiori tiasa ningali anu sanés dina layar iPhone bari urang maca dina Safari. Sareng kuring nyarios dina tiori sabab saatos diuji kuring tiasa nyebatkeun yén éta henteu katingali di tukangeun bar status, upami sigana layarna langkung sakedik deui, tapi éta henteu ngan ukur pangaruh optik.

Nyabit ieu natanapi ngagaduhan ikon atanapi nambihan pilihan kana setélanUpami anjeun hoyong mareumanana, anjeun kedah angkat ka Cydia, nomeran sareng ngaleungitkeunana sacara lengkep. Abdi nyarankeun ngagunakeun tweaks sapertos FullScreen pikeun Safari pikeun ngamangpaatkeun layar iPhone nalika browsing, sanajan éta mayar ku tweak ieu anjeun tiasa nyumputkeun sadaya batang pikeun napigasi layar pinuh. Sareng upami kuring ngingetan yén anjeun tiasa napigasi dina layar lengkep upami anjeun nempatkeun iPhone anjeun sacara horizontal bari nganggo Safari, panah bakal muncul ngembang di palang handapeun sareng anjeun tiasa nganggo Safari dina layar pinuh.

Anjeun tiasa ngundeur éta bebas Di Cydia, anjeun bakal mendakannana dina repo BigBoss. Anjeun kedah parantos jailbreak dina alat anjeun.

Inpormasi lengkep - PadClock: cara séjén pikeun nyetél alarm (Cydia)


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.