Percobaan Xtreme 4: sadaya tindakan sidang dina iPhone anjeun

Motor

Kaulinan uji coba sok ngalaman lumayan panonton penting gancang maén, sareng diajar saderhana berkat tilu atanapi opat kadali dasar sareng kasusah progresif, janten urang tungtungna kaitkeun nalika urang langkung rumit nalika urang ngungkulan tingkatan. Sanés ku alesan ieu Trial Extreme parantos ngagaduhan opat édisi, atanapi éta tetep kaasup aplikasi anu paling sering diunduh.

Pikaresepeun

Hatur nuhun kana mesin fisika énggal anu sacara nyata ningkat dina ngaheulaan na, Sidang Xtreme 4 Mangrupikeun kabisat kualitatif anu penting pikeun urang sadayana anu resep kana jinis kaulinan ieu. Jelas aya seueur pamutahiran sanés dina tingkat grafis sareng sora, tapi dina kaulinan jenis ieu hal anu utami nyaéta fisika dina tingkat anu langkung luhur.

Gimna difokuskeun pisan kana konfrontasi online, sabab éta parantos turnamén sareng duél di mana urang tiasa nantang sareng taruhan ngalawan pamilon sanés ti sakumna dunya, ngahontal tingkat persaingan anu saé pisan dimana urang kedah nguntungkeun pangabisa pikeun meunang.

Tanpa komplikasi

Upami aya hal anu henteu dipikahoyong ku pengembang iraha waé, éta janten komplikasi anu ngaganggu urang tina tujuan utama gim. Upami anjeun kantos maénkeun Trials Fusion, vérsi ieu bakal sigana ampir mirip versi sélulér game éta, kusabab pendekatan na mirip pisan. Tangtos urang tiasa ngaropea sapédah sareng ngajantenkeun aranjeunna disayogikeun ka urang duaan dina tingkat mesin sareng éstétis, hal anu ngaapresiasi pikeun masihan ragam sareng sentuhan pribadi.

Dina tingkat grafis game matuh, sanaos henteu aya dina tingkatan kaulinan pangalusna yén kami sayogi kanggo iPhone, sareng éta henteu ngamangpaatkeun poténsial anu lengkep - anu lumayan luhur tina iPhone, khususna anu paling anyar anu bakal dijual. Éta ogé kedah dicatet yén kalayan sékrési iOS 9 aya sababaraha masalah sareng gim éta, sareng kami ngarepkeun yén éta bakal direngsekeun ku pembaruan langkung lami tibatan engké, kumargi masalahna badé dugi ka dua bulan.

Salaku tip pamungkas, kuring bakal nyarankeun kasabaran, utamina upami anjeun hoyong sadaya tingkat tanpa gangguan. Peryogi sakedik pikeun ngawasa mékanika sacara umum, tapi ku jalanna waktos anjeun bakal ningali paningkatan, khususna ngalangkungan sistem klasik ngulang sareng ngulang lagu anu sami dugi ka anjeun menguasai. Sanés misteri anu hébat pikeun nungkulan tingkatan, tapi pikeun ngadominasi gim lengkep nyaéta carita anu sanés.

Peunteun urang

réditor-marios
Trial Xtreme 4 (AppStore Link)
Sidang Xtreme 4bebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.