Trik: Aktipkeun Caps Lock dina iPhone anjeun

 

konci hurup ageung

Kadang-kadang urang kedah nyerat kecap-kecap anu diwangun ku akronim, sapertos halna pikeun organisasi sapertos UNICEF, atanapi urang ngan saukur hoyong nyorot pentingna téks khusus. Pikeun ieu kami nganggo hurup ageung. Dina kasus ieu, seueur pangguna anu henteu terang jalan anu leres pikeun ngalakukeunana dina ios noél konci SHIFT sateuacan masing-masing huruf anu aranjeunna hoyong kapitalkeun, tapi ieu parantos teu diperyogikeun pikeun waktos anu lami.

Kayaning keyboard desktop, ios gaduh kombinasi konci saderhana anu bakal meta salaku «konci hurup ageung»Éta anjeun tiasa tingali dina ampir sadaya keyboard komputer. Hiji-hijina hal nyaéta anjeun kedah pastikeun yén kami ngagaduhan pilihan diaktipkeun.

Kumaha carana ngaktipkeun Caps Lock dina iPhone

Léngkah pikeun ngaktipkeun Caps Lock

Dina raraga nganggo pilihan caps lock urang bakal ngalakukeun ieu:

  1. Urang buka Setélan / Umum / Keyboard.
  2. Kami aktipkeun Caps konci.
  3. Sareng ayeuna, pikeun ngagunakeunana, urang ngan saukur bakal noél dua kali ngeunaan tombol aksara gedé. Urang bakal ningali yén parobihan panah nunjukkeun yén kami nganggo tutup cap diaktipkeun.

Sacara standar, kacuali aya sababaraha jenis kasalahan parangkat lunak, anu teu dipikaresep, pilihan ieu diaktipkeun, tapi éta tiasa kajantenan, sabab kajantenan ka kuring, yén hiji pilihan anu kuring anggap diaktipkeun henteu leres-leres diaktipkeun., Janten éta ngadorong kuring gélo nyobian hal anu teu mungkin.

Sareng, pikeun anu henteu terang, leres urang tetep ramo di luhur tina tombol shift tanpa ngaleupaskeun, sadaya tombol anu kami pencét bakal dimodalan. Ieu saé pisan pikeun nyerat kecap-kecap anu urang ngagaduhan langkung ti hiji huruf kapital berturut-turut. Salaku conto, nalika nyerat konci. Gumantung kana versi ios anu anjeun anggo, anjeun bakal ngadangu hiji deui klik, nyaéta nalika anjeun ngaleupaskeun konci na. Tapi éta normal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   macmuack cenahna

    Trik?
    Saur anjeun rada ketinggalan jaman.

  2.   dex cenahna

    Ieu katilu kalina anjeun ngaleupaskeun manual ieu.

  3.   Terapiapi cenahna

    "Trik" ieu sepuh pisan anu ngagaduhan janggot.

  4.   luis cenahna

    Nya, hatur nuhun ka kuring

  5.   Eduardo cenahna

    Nya, sigana kuring yén urang kedah hatur nuhun pikeun ngabagi élmu anjeun, aya jalma anu nembé ngamimitian nganggo iPhone ieu sareng jalma-jalma anu ngiringan koméntar anu jahat sahingga aranjeunna ngadamel halaman ahli nyalira.

  6.   Eduardo cenahna

    yeuh kabeneran anjeun terang kumaha cara ngarékam pidéo dina iphone?

  7.   tukang telik cenahna

    Upami anjeun henteu ngagaduhan hal anu saé nyarios ... Langkung saé henteu nyarios nanaon ... Pos éta aya gunana sareng hajatna saé, éta ngabantosan kuring…. Nuhun INPUT…. sareng tong ngupingkeun jelema bodo .....

  8.   Gerardo TD cenahna

    -Hayu urang buka Setélan / Umum / Keyboard.
    -Kami ngaktipkeun Caps Lock.
    -Na ayeuna, pikeun ngagunakeunana, urang ngan saukur bakal ngetok dua kali kana tombol shift. Urang bakal ningali yén parobihan panah nunjukkeun yén kami nganggo tutup cap diaktipkeun.

  9.   juanjo cenahna

    Keyboard na tetep di bagian handapna saprak pembaruan terakhir, kumaha kuring tiasa ningali sadaya hurup dina huruf luhur sapertos biasana?

  10.   ROSANA cenahna

    Nuhun, éta ngabantosan kuring !!

  11.   Antonio cenahna

    Nya, terang yén telepon kuring henteu jalan

  12.   Antonio cenahna

    dina milikna henteu jalan

  13.   marcelo cenahna

    Dina iphone8 plus kuring henteu tiasa dianggo.
    Duka teuing kuring mésér telepon ieu, program na pikareueuseun dibandingkeun sareng android; kurang sagala jinis kapinteran.
    Mudah-mudahan kuring tiasa mendakan anu ngajual telepon sélulér éndah ieu dina harga anu sami sareng anu kuring mayar !!!