Trik fotografer propésional pikeun moto sareng iPhone 6

vultaggio

Kami parantos nyarios sababaraha kali ngeunaan kaunggulan kaméra anyar iPhone 6 sareng 6 Plus, tapi sakumaha iklan Pirelli baheula nyarios, 'Kakuatan tanpa kontrol teu aya gunana«. Dina pengertian ieu urang henteu ngan ukur peryogi kaméra anu saé, tapi téhnik anu saé, sanaos sababaraha konsép.

Dina postingan anu saacanna kuring parantos masihan anjeun tips pikeun nyandak poto hébat, ayeuna mah sanés kuring, tapi iPhonographer Chris Vultaggio, fotografer propésional anu nyandak gambar hébat sareng iPhone.

di na pitunjuk prioritas posisi kaméra, khususna stabilitas Sateuacan neraskeun némbak poto, ieu gampang ditetepkeun, tapi dina kaayaan anu teu pati gampang dihontal. Anu penting henteu ningali gambar dina layar sareng lirén sakedap pikeun ningali iPhone sorangan sareng ningali aya geter atanapi parantos kaleungitan cakrawala.

«Candak sababaraha detik pikeun nyusun leres y lengket siku anjeun ka sisi anjeun, Anu ngabantosan stabilitas«Nyerat Vultaggio. «Ogé, anggo pituduh grid dina layar nalika nyiapkeun poto » (diajar pikeun aktipkeun kana iPhone anjeun)

Saatos ieu, Vultaggio nawiskeun naséhat pikeun «jelema nu boloho»Dina telepon pikeun dianggo dina bubuka naon anu anjeun hoyong kéngingkeun, kanggo ngarekam pidio sacara horisontal tibatan vertikal, ka fokus leres kaméra telepon langkung saé tibatan sistem autofokus anu tiasa dilakukeun, sareng nambihan épék y saringan kana gambar anjeun nalika anjeun nyandak gambar tibatan ditambihan engké liwat program pihak katilu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alan Gad cenahna

    Tulisan ieu ngabandungan 😐

  2.   Jes cenahna

    Sapertos kaseueuran jalma anu nyebarkeun akhir-akhir ieu ... Nalika teras-terasan sapertos kieu, hal-hal bakal tumiba ti kuring anu langkung gancang tibatan engké ...

  3.   Carlos cenahna

    Naha leres Pak Carmen Rodríguez henteu deui damel di blog ieu? Upami kitu, ucapan salamet!

  4.   Juan manuel gonzalez (@borreguetti) cenahna

    Teu aya gunana ………… Nyaan ngabandungan.- …… Bangsat pulisi =)

  5.   MetaDate cenahna

    Hiji-hijina hal anu kuring terang, naha kuring ngalebetkeun, nyaéta poto dina judulna parantos dipidamel nganggo Iphone 5 sareng sanés 6 sapertos kuduna sesuai sareng judul tulisan ... Saeutik kecap metadata.