Trik pikeun ios 8 (IV): ngarekam layar iPhone sareng iPad anjeun

Cheats-iOS-8

Ngarekam layar iPhone anjeun tiasa janten mangpaat pisan. Nyiptakeun tutorial atanapi marios aplikasi pikeun blog atanapi saluran YouTube anjeun saderhana pisan berkat fitur anyar ieu iOS 8 sareng OS X Yosemite, sareng tanpa kedah nganggo salah sahiji aplikasi ti pihak katilu anu mahal anu pikeun pangguna anu canggih pisan panginten tiasa kapaké, tapi pikeun kaseueuran pangguna ios éta henteu ngimbangan aranjeunna sadayana. Kami ngajelaskeun minggu ieu kumaha carana henteu ngan ukur layar iPhone atanapi iPad anjeun nembongan dina Mac anjeun, tapi anjeun ogé tiasa ngarékamna. Sareng kumaha cara anu langkung saé nunjukkeun éta tibatan sareng pidéo anu ngajelaskeun sadayana prosedur.

sarat

  • Alat IOS sareng ios Vérsi 8 dipasang
  • Alat sareng konektor Kilat (iPhone 5 sareng anu langkung anyar, iPad 4 sareng anu langkung anyar, iPad Mini, sareng iPod Touch 5G)
  • Komputer Mac kalayan OS X Yosemite

proses

Dina pidéo, sakumna prosedur dipedar kalayan sampurna, anu cukup saderhana: Sambungkeun iPhone, iPad atanapi iPod Touch anjeun ka USB Mac anjeun nganggo kabel Kilat, ngajalankeun QuickTime sareng buka menu «File> New video recording». Sacara standar, upami anjeun henteu kantos nganggona, kaméra iSight anu lebet kana Mac anjeun bakal katingali salaku pilihan, tapi upami anjeun mencét panah di belah katuhu tombol rékaman anjeun bakal tiasa milih layar alat ios anjeun. Sakali dipilih, layar bakal robih sareng nunjukkeun iPhone, iPad atanapi iPod Touch anjeun. Pikeun ngarékam anjeun kedah pencét tombol beureum.

Ku ngaklik panah anjeun ogé tiasa milih pilihan anu sanés, sapertos mikropon (anu terpadu dina Mac anjeun atanapi anu dina alat ios) sareng upami anjeun gaduh mikropon anu nyambung anjeun ogé tiasa nganggo éta pikeun nyiptakeun audio anu langkung saé. Anjeun tiasa ogé ngarobih kualitas rékaman.

tips

Entong ngarobih aplikasi atanapi desktop gancang, atanapi éta bakal ditayangkeun dina pidéo. Sanaos hasil akhirna langkung saé tibatan anu ditingali langsung, potongan leutik tiasa muncul anu henteu cocog. Disarankeun ogé anjeun nyabut pangaruh Parallax sahingga wallpaper na henteu ngalih, anu matak ngaganggu paningal pidéo na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.