Trik pangalusna pikeun HomePod sareng HomePod mini anjeun

HomePod langkung seueur tibatan panyatur, maturan kami kemungkinan anu teu aya watesna, sababaraha diantarana seueur anu henteu terang. Kami nunjukkeun sababaraha anu pangsaéna pikeun ngamangpaatkeun spéker Apple anjeun.

HomePod, anu parantos dilanjutkeun ku Apple, sareng mini HomePod nawiskeun kami kualitas sora anu saé, masing-masing dina tingkatna sorangan, sareng cara anu pangsaéna pikeun ngendalikeun otomatisasi bumi di bumi. Tapi aya ogé seueur hal-hal sanés anu tiasa urang laksanakeun kalayan aranjeunna pikeun mempermudah tugas-tugas anu sanés atanapi ningkatkeun pangalaman urang sareng aranjeunna. Kami nunjukkeun sababaraha trik anu pangsaéna, pastina aya sababaraha anu anjeun henteu terang:

  • Kumaha ngagunakeun mindahkeun sora otomatis antara HomePod sareng iPhone, sareng sabalikna
  • Kumaha carana mendakan iPhone anjeun tina HomePod anjeun
  • Kumaha Masangkeun sareng ngaleungitkeun Dua HomePods pikeun Paké Stereo
  • Kumaha cara ngagunakeun fungsi intercom sareng HomePod, iPhone sareng Apple Watch
  • Kumaha mareuman lampu sareng sora nalika ngagem Siri
  • Ngadangukeun Sora Soothing dina HomePod
  • Kumaha carana ngadamel HomePod nurunkeun volume nalika wengi
  • Kumaha ngagunakeun batré éksternal pikeun ngajalankeun HomePod

Kalayan trik ieu, babarengan sareng sadaya fungsi HomePod dasar anu sanés, anjeun pasti bakal diajar kumaha carana nguntungkeun tina speaker Apple anu pinter. Hayu urang émut yén salian ti ngadangukeun aranjeunna maénkeun musik Apple Music, urang tiasa ngirim naon waé jinis sora ngalangkungan AirPlay, upami urang nganggo Spotify atanapi Amazon Music tina iPhone kami. Éta ogé tiasa dianggo salaku speaker HomeCinema sareng Apple TV urang, upami urang masangkeun dua HomePods (sanés homePod mini) ogé cocog sareng Dolby Atmos. Sareng tangtosna éta mangrupikeun pusat kontrol pikeun HomeKit sareng sadaya asesoris anu cocog di bumi kami, ngamungkinkeun aksés jauh, ngarékam pidéo dina iCloud sareng kontrol sora ngalangkungan asistén maya Apple, Siri.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.