Trik pangsaéna pikeun ngagunakeun Google Maps dina iPhone anjeun

Sanaos kanyataan yén Apple kerja keras pikeun terus ningkatkeun aplikasi peta na, kanyataanana nyaéta Google Maps masih mangrupikeun pilihan anu paling kapaké pikeun sadaya pangguna, ku kituna éta janten pilihan paporit bahkan pikeun pangguna iPhone. Éta alatan éta kami rék ngajarkeun maneh naon trik ngagunakeun Google Maps kawas nyata pro tur bisa meunang nu leuwih seueur tina eta.

Panggihan sareng kami seueur fitur rusiah sareng kapanasaran Google Maps ieu anu bakal ngabantosan anjeun ngamangpaatkeun kamampuan anu ditawarkeun dina iPhone sareng iPad anjeun.

Simpen alamat bumi sareng padamelan anjeun

Google Maps nawiskeun urang cara anu langkung gampang sareng gancang pikeun nganapigasi, khususna nalika urang badé angkat ti mana waé langsung ka kantor atanapi bumi. Pikeun éta urang tiasa nyimpen alamat ieu dina bagian situs anjeun. Kami nunjukkeun anjeun kumaha gampangna:

nyalametkeun imah

Pikeun éta klik dina Disimpen tur buka pilihan panungtungan disebut ditandaan nu mangrupa daptar swasta. Lamun urang klik dinya, éta bakal muncul Imah jeung Gawé salaku pilihan. Urang ngan saukur nambihan alamat anu dipikahoyong sareng éta bakal ditandaan ku labél. Nalika urang ngamimitian browsing, alternatif ieu bakal salawasna ditawarkeun ka urang munggaran.

Bagikeun lokasi anjeun gancang

Nalika anjeun aya di hiji tempat sareng anjeun hoyong ngabagi titik anu pasti, anjeun tiasa ngalakukeun éta langsung tina Google Maps ku ngirim tautan, anu bakal dianggo pisan pikeun pangguna Android sareng henteu ngan ukur pikeun pangguna ios.

Kantun muka Google Maps, pencét titik mana waé dina peta, dina hal ieu langkung saé upami anjeun ngalakukeun éta leres dimana anjeun aya, sareng Daptar pilihan bakal muncul: Kumaha ka dinya / Mimitian / Simpen… sarta lamun geser pilihan ieu ti katuhu ka kenca, éta Bagikeun. Ieu bakal muka ménu sareng urang tiasa gancang ngabagi lokasi urang.

Akses Street View sareng milarian jasa caket dieu

Layar navigasi Google Maps pinuh ku barang. Lamun urang klik dina photograph leutik nu nembongan di pojok katuhu handap peta, éta jalan Témbongkeun tina tempat anu kami pilih.

Nya kitu, di puseur luhur kami gaduh pamilih pilihan, dimana réstoran, supermarkét, SPBU sareng seueur deui muncul. Upami urang mencét salah sahiji tombol ieu, éta bakal milarian jasa anu paling hargana sareng pangdeukeutna supados urang tiasa gancang.

Anjeun tiasa ngazum ku hiji leungeun

Ieu pisan gampang, sarta sanajan urang bisa ngazum gede jeung kaluar ku pinching gambar, hal anu Apple geus popular saprak datangna iPhone na, kanyataanana urang ogé bisa zum kalawan hiji leungeun, tanpa pinching.

Pikeun ieu urang ngan kudu ngalakukeun a gancang ganda-klik mana on kartografi dimana urang hoyong ngalakukeun cek caket, ieu bakal ngidinan urang ngazum kalawan hiji leungeun lamun urang nyetir atawa ngan saukur teu boga duanana leungeun sadia.

Simpen peta pikeun pamakéan offline

Google Maps mangrupikeun alat anu saé upami urang gaduh cakupan internét sélulér sareng upami urang ogé gaduh sambungan GPS. Ieu kadua ampir sok sadia, tapi moal lamun urang ngobrol ngeunaan data mobile. Tapi Google Maps ngamungkinkeun urang ngagunakeun sistem navigasi na sanajan tanpa internét.

Unduh Peta

Pikeun ieu kami ngan saukur kedah nyimpen peta offline. Ieu kawilang saderhana, pikeun éta urang kedah pencét dimana waé dina peta, mindahkeun pamilih pilihan ti katuhu ka kenca tur pilih pilihan Unduh 

Ayeuna urang ngan saukur kedah milih daérah peta anu urang hoyong unduh sareng kontén éta bakal mimiti disimpen dina aplikasi Google Maps urang, anu bakal ngajantenkeun langkung gancang sareng gampang napigasi.

Pariksa angkutan umum

Pikeun konsultasi ka angkutan umum, jadwal sareng tautanna, urang ngan ukur kedah milih tempat anu urang badé angkat. Sakali kami geus rengse eta, urang bakal klik dina pilihan Kumaha carana kéngingkeun sarta kami bakal milih ikon karéta. Ieu bakal nunjukkeun ka urang rute angkutan umum.

Angkutan Umum Google Maps

Lamun urang ogé klik dina jalur dipilih Turunan informatif bakal muncul sareng jadwal angkutan umum anu kami pilih, sésana eureun jeung frékuénsi anu sarua ambéh urang bisa mindahkeun.

Pariksa timeline Google Maps anjeun

Anjeun panginten panginten teu aya anu terang tempat anu anjeun kantos langkung saé tibatan diri anjeun, tapi ieu tiasa janten kasalahan anu ageung, sabab Google Maps terang tempat-tempat anu anjeun kantos angkat ogé atanapi langkung saé tibatan anjeun. Ieu mangrupikeun kronologi Google Maps tur anjeun bisa gancang konsultasi eta ngaliwatan link ieu anu bakal nunjukkeun anjeun titik-titik beureum lokasi anjeun.

Kuring kaget yén seueur inpormasi anu leungit tina lokasi kuring, kuring henteu terang naha bakal bagja atanapi henteu.

Jieun rute kalawan sababaraha titik

Nalika urang netepkeun tempat anu urang badé angkat sareng kami parantos pencét éta Kumaha carana meunang, jalur bakal muncul. Ayeuna urang ngan ukur pencét tombol (…) sareng pilih tina sadaya pilihan anu ditingalikeun ka urang Tambahkeun eureun.

Sajaba ti éta, urang bakal tiasa ngaksés seueur fungsi anu sanés sapertos:

  • Setel pilihan rute anu béda
  • Setel panginget pikeun miang dina waktu nu tangtu
  • Bagikeun perjalanan sareng arah sareng batur

Simpen dimana anjeun parkir

Ati-ati, sabab kaleungitan mobil di kota gedé teuing gampang. Google Maps gaduh solusi pikeun ieu. Nalika anjeun réngsé perjalanan saukur mencet dina titik biru nu nangtukeun lokasi anjeun sarta pilihan pikeun nyimpen lokasi parkir bakal muncul.

tip sarta trik séjén

  • Lamun anjeun klik dina alamat anu ditandaan ku "P" dina layar, Anjeun tiasa milih parkir mobil atawa parkir mobil umum pikeun parkir.
  • Anjeun tiasa nyiptakeun peta khusus anjeun sareng ngabagikeunana link ieu.
  • Lamun pencét en ikon mikropon anu nembongan dina kotak téks pikeun milarian bakal muka Asisten Google sareng anjeun tiasa nyuhunkeun inpormasi sareng rute.
  • Tombol di pojok katuhu luhur ngidinan Anjeun pikeun milih antara pintonan béda ti Google Maps sakumaha relief, satelit sarta tradisional.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   JM cenahna

    Hiji deui detil ngeunaan ngazum ku hiji leungeun: Anjeun tiasa ngazum gede jeung kaluar. Upami anjeun ngetok dua kali gancang anjeun ngagedekeun, tapi upami saatos ketok kadua anjeun ngantepkeun jari anjeun dina layar anjeun tiasa ngagedekeun / ngaleutikan ku ngagerakkeun jari anjeun ka luhur/handap tanpa ngangkat tina layar.