Trik pikeun ngaluyukeun kacaangan iPhone tina tombol bumi

zoom5

Tina ios 7 urang ngagaduhan pilihan pikeun nyaluyukeun kacaangan ti Pusat Kontrol, tapi aya kalan-kalan anjeun sering ngarobah kacaangan sareng anjeun henteu tiasa ningali geseran pikeun ningkatkeun pidangan sahingga anjeun tiasa ningali layar.

Ieu panginten mangrupikeun salah sahiji kasempetan di mana jinis trik ieu dibenerkeun, sanaos kanyamanan saderhana henteu kedah muka nanaon ogé jalan. Kalayan trik ieu anjeun ngan ukur kedah pencét tombol mimitian tilu kali toggle kacaangan.

Pikeun ngaktipkeun konfigurasi ieu anjeun kedah nganggo sababaraha setélan diakses dina ios 8.1, tapi sakali dipasang anjeun moal kedah deui ka Pusat Kontrol pikeun nyaluyukeun kacaangan.

Ieu kumaha carana ngalakukeun:

  1. Buka setélan > umum > Aksésibilitas > Zum, Aktipkeun dina zum. zoom1
  2. Ketok layar tilu kali ku tilu ramo pikeun kéngingkeun ménu. Milih Zum kana layar pinuh. zoom2
  3. Pilih Pilih saringan sareng milih pilihan tina Lampu handap zoom3
  4. Buka setélan > umum > Aksésibilitas > Fungsi gancang. Milih pilihan na zum. zoom4
  5. Ayeuna pencét tombol mimitian tilu kali pikeun ngageterkeun kacaangan.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jibril cenahna

    Ieu henteu jalan .. Sahenteuna henteu dina iphone 5s nganggo ios 8.1 .. Nalika anjeun ngetok ku 3 ramo, éta otomatis otomatis sareng henteu aya jandéla anu nganggo latar hideung némbongan ku pilihan-pilihan éta ... Maka kuring henteu tiasa angkat sareng teras pencét saringan atanapi anu sapertos kitu .. Meureun éta pikeun ipad atanapi iPhones 6 anyar ..

    1.    Carmen rodriguez cenahna

      Jibril, aya tilu némpél ku tilu ramo éta, upami anjeun ngan masihan ngan ukur ngaéksekusi zum normal.
      Coba jeung béjakeun ka kuring.
      Wasalam

  2.   Rodrigo cenahna

    Abdi gaduh iphone 5s sareng kuring gaduh pembaruan 8.02 sareng kuring nuturkeun sadaya léngkah ieu sareng upami leres, balik sareng lakukeun langkah demi langkah.
    Wasalam

  3.   Carmen rodriguez cenahna

    Kuring gaduh iPhone 6 Plus sareng parantos kaluar sampurna salaku léngkah sareng screenshot tina acara terminal kuring.
    Wasalam

  4.   CICIK cenahna

    Kuring gaduh iPhone 5 sareng kuring nuturkeun léngkah-léngkahna sareng naon anu lieur ayeuna upami kuring henteu kedah deui sareng anu ningali gangguan tina kacaangan manual atanapi nempatan kacaangan otomatis anu ngahémat batréna

    Salam ti Ékuador

  5.   Moisés Teles Velázquez cenahna

    hehe upami kaluar na mah kuring gaduh iPhone 4s sareng ios 8.02

  6.   Laura cenahna

    Trik anu henteu ngalayanan seueur.
    Hei Carmen, tong ngajantenkeun jinis awéwé janten goréng!

  7.   aj83 cenahna

    aja na ieu ngajantenkeun kahirupan di bumi botom

  8.   Jibril cenahna

    Upami éta hasil, punten kuring henteu ngalakukeun 3 némpél .. Anjeun ogé tiasa ngetok teras ketok dua kali nganggo jari dina kaca pembesar anu nembongan