Trik pikeun nyimpen data dina iPhone nganggo ios 10

témplat-leungeun

Nalika mangtaun-taun ngalangkungan, tingkat data sélulér ningkat dina kapasitas, tapi sanaos kitu, pastina dina langkung ti hiji kasempetan kami parantos berhasil mungkas sasih ku tingkat data urang sareng kedah ngagunakeun éta kalayan gancang sahingga ngirangan yén urang hoyong nyauran operator pikeun ngarobih tarif atanapi nyéwa sababaraha megabyte tambahan kanggo tiasa ngarengsekeun sasih dina kaayaan. Unggal-unggal Apple ngaluarkeun versi anyar tina sistem operasi na pikeun héndsét sareng tablet, Biasana dibarengan ku sababaraha fungsi anyar anu, tanpa sadar, naékkeun biaya data kami.

Dina tulisan ieu kami badé nyobian nawiskeun anjeun sababaraha tip supados tingkat kami henteu gancang ngaleungit.

Kumaha cara ngahemat data sélulér nganggo iPhone di ios 10

Pareuman data seluler iCloud

Salah sahiji fungsi iOS anu paling penting nyaéta iCloud, anu nawiskeun kami kamungkinan pikeun nyingkronkeun sadaya data kami dina sadaya alat perusahaan anu berbasis di Cupertino anu aya hubunganana sareng akun anu sami. Seueur aplikasi anu parantos dipasang dina alat kami gunakeun iCloud pikeun nyimpen salinan cadangan atanapi nyingkronkeun data kami.

iCloud nawiskeun kami dua pilihan pikeun nyingkronkeun inpormasi: ngalangkungan Wi-Fi atanapi ngalangkungan data seluler kami. Sacara standar iCloud ngaktipkeun sinkronisasi sareng data sélulér urang, fungsi anu tiasa urang nganonaktifkeun ngalangkungan Setélan> iCloud> iCloud Drive, sareng mareuman tab Paké data seluler.

Bewara

bannerblacklist

Bewara némbongan di terminal kami nalika aya parobihan dina aplikasi, janten email, pesen, update ... Parobihan ieu sacara logis asalna tina internét sareng upami kami henteu nyambung kana jaringan Wi-Fi sareng upami urang gaduh seueur aplikasi anu ngirim kami béja, éta tiasa janten masalah tingkat data urang.

Pareuman pembaruan otomatis tina iTunes sareng App Store

Fungsi sanés anu diaktipkeun sacara asli, nyaéta unduhan otomatis aplikasi sareng pembaruan. Salaku aturan umum nalika aplikasi henteu langkung ti 100 MB, tiasa diénggalan sareng diunduh ngalangkungan tingkat data seluler kami, anu tiasa janten biaya anu penting dina tingkat data kami, utamina upami urang gaduh seueur aplikasi anu dipasang dina alat kami.

Para nonaktipkeun pembaruan otomatis sareng unduhan ti iTunes sareng App Store Kami angkat ka Setélan> iTunes Store sareng App Store sareng mareuman tab Paké data seluler.

Pareuman Pitulung Wi-Fi

Pareuman WiFi Mantuan

Ieu mangrupikeun salah sahiji fungsi anyar anu sumping tina panangan ios 9, fungsi anu ngagaduhan kagunaan dina kasus-kasus anu tangtu, tapi dina kaseueuranana, éta langkung ngabahayakeun tibatan nguntungkeun pikeun tingkat data urang. Fungsi ieu ngamungkinkeun ngaktipkeun data sélulér nalika urang nyambung kana sinyal Wi-Fi lemah tanpa urang perhatoskeun, anu tiasa hartosna tingkat kami gancang kaluar.

Para pareuman Wi-Fi Assist Urang bakal angkat ka Setélan> Data sélulér sareng pupus centang tab Bantuan Wi-Fi.

Pareuman panggunaan data pikeun sababaraha aplikasi sareng gim

Kamungkinan yén nalika urang ngamimitian mariksa pengeluaran anu dilakukeun ku masing-masing aplikasi atanapi gim anu ngagaduhan aksés kana internét, urang henteu ngagaduhan pikasieuneun nalika urang ningali kumaha aplikasi atanapi gim anu tangtu nyandak tingkat kami. Upami urang henteu biasana nganggo aplikasi éta atanapi Kami henteu peryogi anjeun nganggo tingkat data kami, urang tiasa mareumanana ku ngahambat anjeun nganggo tingkat kami sareng ngan ukur nganggo sambungan Wi-Fi tina iPhone atanapi iPad kami.

Para nganonaktipkeun aksés internét pikeun aplikasi atanapi kaulinan, urang buka Setélan> Data sélulér. Dina pilihan ieu bakal muncul sadaya aplikasi sareng konsumsi anu parantos dilakukeun dina waktos éta tina tingkat data kami.

Pembaruan latar tukang

Pareuman Pembaruan Latar

Sanaos leres yén kagunaan fungsi ieu idéal, kumargi sepanjang waktos aplikasi anu ngamangpaatkeun fungsi ieu sok diénggalan unggal-unggal urang muka, Mangrupikeun nyeri sirah anu leres pikeun batré urang sareng data urang héndsét. Facebook mangrupikeun conto anu jelas ngeunaan aplikasi anu nginum batré urang sareng data sélulér urang dina ukuran anu sami.

Untungna urang tiasa batesan aplikasi mana anu tiasa diénggalan di tukang, numutkeun minat urang atanapi urang tiasa mareuman aranjeunna sadayana, ku cara kieu duanana data sareng batréna bakal langkung lami. Pikeun nganonaktifkeun aranjeunna, urang kedah waé kana Setélan> Umum> Pembaruan di tukang.

Pareuman data sélulér ti Apple Music

Daptar puter Musik Apple khusus

Jasa streaming musik Apple, anu parantos ngagaduhan 17 juta palanggan, ngamungkinkeun urang ngupingkeun musik ngalangkungan tingkat data urang. Sanaos leres yén konsumsi henteu kaleuleuwihi pikeun kualitas anu ditawarkeunana, urang tiasa mareuman panggunaan data kami, ngupingkeun musik, ngapdet perpustakaan sareng unggah ilustrasi. Pikeun nonaktipkeun panggunaan data Apple Music, urang bakal angkat ka Setélan> Musik> Data sélulér.

Ngarobih kualitas streaming aplikasi streaming sapertos Spotify, Netflix

Pilihan anu épéktip pisan pikeun ngahemat data sélulér nyaéta pikeun ngabatesan kualitas streaming musik sareng aplikasi pidéo sapertos Spotify, Netflix, HBO atanapi mareumanana sacara langsung ... Salaku aturan umum sareng sacara standar, kualitas disetel ka otomatis, tapi aplikasi ieu ngamungkinkeun urang ngarobih kualitas réproduksi upami urang henteu hoyong mareuman panggunaan na ngalangkungan data.

Anggo pilihan Bagikeun internét kalayan kanyaho

Salah sahiji pilihan anu sering dianggo ku pangguna nyaéta kamungkinan tiasa ngabagi data seluler iPhone sareng iPad atanapi komputer urang. Pilihan ieu idéal nalika urang aya di daérah tanpa Wi-Fi sareng alat anu kami anggo peryogi konéksi internét. Pikeun kasus anu khusus éta idéal, tapi upami urang nganggo seueur teuing, tingkat data urang tiasa gancang réngsé.

Anggo Google Chrome pikeun napigasi

Google Chrome ios

Béda sareng Safari, Google Chrome ngagaduhan pilihan pikeun ngirangan konsumsi data seluler nalika browsing. Nalika urang ngaktipkeun Data Saver, kaseueuran patalimarga wéb ngalangkungan sérver Google sateuacan diunduh kana alat. Server Google ngomprés data ieu janten sakedik unduhan éta.

Para aktipkeun pilihan ieu anu sacara standar diaktipkeun ngan ukur pikeun konéksi Wi-Fi, urang angkat ti jero aplikasi kana Setélan> Bandwidth teras pencét dina halaman Wéb Preload kanggo mintonkeun pilihan anu sayogi: Salawasna, Ngan ukur dina Wi-Fi atanapi Henteu Pernah.

Google Chrome (AppStore Link)
Google Chromebebas

Anggo pangotéktak Opera Mini

Opera mangrupikeun panyungsi anu sanés anu ngamungkinkeun urang ogé tiasangirangan konsumsi data sélulér kami bari urang balayar. Nyatana, éta dirancang utamina pikeun fungsi éta.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Entong mupus panyungsi anjeun

Dina raraga ngahémat rohangan dina alat kami, mupus cache tiasa ngamungkinkeun urang pikeun ngahemat sajumlah ageung, tapi sabalikna tina konsumsi dataKusabab halaman wéb anu kami sering nganjang, kedah ngamuat deui sababaraha elemen tetep dina wéb, data anu biasana diteundeun dina alat pikeun nyepetkeun dimuatna.

Pareuman playback video otomatis dina Facebook sareng Twitter

Kantor Facebook

Mania anu gaduh sababaraha perusahaan otomatis aktipkeun playback video nalika urang nganggo aplikasi sigana teu aya tungtungna. Facebook sareng Twitter mangrupikeun aplikasi anu sacara standar ngagaduhan pilihan diaktipkeun sacara standar, tapi untungna urang tiasa nganonaktifkeun supados réproduksi pidéo ngan ukur lumangsung nalika urang aya dina jaringan Wi-Fi.

Hapus aplikasi Instagram sareng Facebook

Aplikasi Mark Zuckerberg urang, Instagram sareng Facebook, sanés ngan ukur solokan batré tapi ogé liang hideung anu ngalirna sajumlah ageung data, sanaos kanyataan yén kami nganonaktipkeun putereun otomatis pidéo dina Facebook, numutkeun Kuring parantos nyarankeun anjeun dina titik saméméhna. Di Instagram aplikasi ieu sadar ngeunaan konsumsi data tapi daripada ngaoptimalkeunana, ngamungkinkeun urang pikeun ngarobih setélan sahingga anjeun nganggo langkung alit data.

Pareuman unduhan otomatis dina WhatsApp, Telegram, Line ...

ngirangan-mobile-data-on-iphone

Sapopoe urang nampi sajumlah ageung pidéo, poto sareng GIF, gumantung kana aplikasina (WhatsApp masih henteu nawiskeun). Upami urang parantos ngaunduh otomatis, sakumaha sababaraha dinten ka pengker, tingkat data urang tiasa kapangaruhan sacara serius. Untungna urang tiasa nganonaktifkeun jinis eusi naon anu tiasa diunduh sacara otomatis sareng mana anu henteu. Pilihan anu pangsaéna nyaéta pikeun nganonaktifkeun unduhan otomatis pidéo, sabab éta mangrupikeun jinis file anu tiasa nyéépkeun seueur data tina tingkat kami.

Pasang Onavo Extend

Onavo Extend ngabantosan anjeun ngahémat data sélulér janten anjeun tiasa nyéépkeun waktos langkung seueur pikeun ngalakukeun naon anu anjeun resep lakukeun dina telepon tapi tanpa nambahan tagihan anjeun. Saatos masang aplikasi, éta tiasa dianggo di tukang nalika anjeun nganggo data sélulér pikeun milarian cara nyimpen. Onavo Extend unduh gambar nalika anjeun ngagulung ka aranjeunna, sahingga anjeun henteu nganggo data anu berharga dina gambar anu anjeun henteu tiasa tingali, éta nyaimbangkeun kualitas gambar sareng hemat data numutkeun konfigurasi anjeun, éta sacara otomatis dinonaktipkeun nalika anjeun sambung kana jaringan Wi-Fi. Fi. Operasi aplikasi ieu mirip pisan sareng Chrome kusabab sadaya inpormasi ngalangkungan server perusahaan.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Bubo cenahna

    Ngeunaan Onavo, éta masihan kuring masalah, nalika ngagunakeun data onavo ieu VPN blok SIRI, éta lirén damel ngawartosan kuring yén kuring teu aya konéksi internét sareng upami kuring nyabut onavo VPN éta tiasa dianggo leres pikeun kuring

    Naha éta kajantenan ka batur?

  2.   Luis cenahna

    Abdi hoyong terang upami nganggo profil vpn ieu data pribadi kuring (akun, kecap akses, sareng sajabana) tiasa dikompromikeun atanapi rentan. Éta hiji-hijina hal anu matak pikahariwangeun kuring. Hatur nuhun.