MiPow Power Tube 2600, carjer portabel sareng sambungan Kilat

MPOW-Powertube-06

Kalayan panggunaan anu ayeuna dipasihkeun ka telepon pinter urang, sambungan anu permanén kana internét sareng panggunaan anu langkung ageung anu aplikasi pikeun jasa lokasi, beuki hésé pikeun iPhone urang dugi ka akhir poé kalayan panggunaan anu intensif. Pikeun ngahindarkeun masalah ieu, penting pikeun ngagaduhan sababaraha jinis batré éksternal anu nyumponan sababaraha sarat: leutik, éta pinuh ngeusi ulang alat kami, cocog sareng alat anu sanés, sareng dina harga anu saé. Sadayana dipenuhan ku batré éksternal MiPow Power Tube 2600, pilihan anu hadé pikeun teras-terasan sareng nyegah iPhone urang tina ngantepkeun urang ngagolér.

MPOW-Powertube-02

Desainna kompak pisan sareng réngsé dina aluminium, ogé sayogi dina sababaraha warna. Rada gedé tibatan korék api, éta nawiskeun a Batré 2600 mah, ku konektor kilat terpadu anu bakal ngajantenkeun anjeun hilap ngeunaan kabel pikeun nyambungkeun iPhone 5 / 5c / 5s anjeun.

MPOW-Powertube-03

Salaku tambahan kana konektor kilatna, éta ngagaduhan konéksi USB supados nganggo kabel naon waé anjeun tiasa ngeusi batre alat sanés. Numutkeun ka pabrikna, ngamungkinkeun ngecas sakaligus tina dua alat, sanaos éta kuring henteu acan tiasa verifikasi.

MPOW-Powertube-04

Éta ngagaduhan dua indikator LED anu nunjukkeun muatan batréna: duanana dina 100%, hiji dina 50% sareng duanana kedip-kedip, di handap 10%.

MPOW-Powertube-01

Pikeun ngeusi batre deui kami tiasa hilap kabel naon waé, kusabab berkat USB na anjeun ngan ukur kedah nyambungkeun MiPow Power Tube kana USB komputer sareng di sakitar 4 jam éta bakal siap dianggo deui.

MPOW-Powertube-08

Kotak produk kalebet, salian ti Power Tube 2600, kantong pikeun ngangkut éta tanpa ngarusak. Anjeun moal mendakan kabel anu sanés atanapi anu sanés, sabab sakumaha anu parantos kami carioskeun sateuacanna, kautamaan anu paling saé pikeun aksésori ieu nyaéta ngalebetkeun sadayana anu anjeun peryogikeun.

MPOW-Powertube-05

Upami anjeun hoyong masihan diri ieu MiPow Power Tube 2600 pikeun Natal, atanapi pasihkeun ka anggota kulawarga atanapi réréncangan, anjeun tiasa mendakanana di seueur toko online sakitar 40-50 euro. Dibikeun kauntungan anu ditawarkeunana, desainna, ukuran sareng kabébasan anu henteu meryogikeun kabel nanaon, éta harga langkung tina harga anu wajar, utamina ngémutan yén éta disahkeun ku Apple.

Inpormasi lengkep - Hadiah pikeun Natal ieu: Asesoris pikeun iPhone anjeun


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   AntonioM cenahna

    sakumaha anu kuring sering nyarios ... kuring henteu terang batur sapagawean anu nyandak kabel carjerna atanapi carjerna kalayan hirupna batré alit ...
    upami teu aya deui ruangan kanggo langkung mah

    Kuring miharep aranjeunna dilegakeun batréna dina sababaraha cara!