Monument Valley 2 diénggalan kanggo nambihan eusi énggal

Tugu Lembu 2

Kusabab Monument Valley diawalan dina App Store di 2014, judul ieu parantos janten patokan kaulinan puzzle. Dina 2017, ustwo, pamekar game ieu, ngaluarkeun Monument Valley 2, gim anu ngagedekeun eusi vérsi anu munggaran sareng henteu nampi kontén énggal ti saprak éta.

Sareng kuring nyatakeun yén kuring henteu nampi kontén anyar, kusabab aplikasi na nembé diénggalan tambahkeun opat adegan énggal kalayan anu aranjeunna hoyong naekeun kasadaran sahingga urang asup kana inisiatif Maénkeun planét pikeun konservasi leuweung.

Dina pedaran pembaruan anyar ieu, urang tiasa maca:

Leuweung Leungit mangrupikeun bab anu parantos kami ciptakeun pikeun ngabantosan ngajaga tangkal, salaku bagian tina Green Game Jam of the Playing for the Planet.

Kalayan opat adegan anu caket ieu, kami ngaharepkeun méré ilham ka anjeun pikeun asup kana petisi Play4Forests sareng nyatakeun minat urang umum pikeun ngalestarikeun leuweung.

Tujuan tina prakarsa ieu, sakumaha nyatakeun tina halaman wéb na nyaéta:

Leuweung urang, salah sahiji sekutu pangalusna kami dina merangan kaayaan darurat iklim, nyanghareupan ancaman anu beuki. Sora anjeun tiasa ngabantosan pikeun ngajantenkeun masa depan anu hadé pikeun leuweung sareng manusa. Salaku PBB, éta mangrupikeun misi kami pikeun ngajantenkeun parobihan pikeun masa depan anu berkelanjutan, tapi ngan ukur ku bantosan anjeun tiasa leres-leres ngadamel komunitas internasional tindakan.

Di Monument Valley 2 misi kami pikeun ngabimbing indung sareng putrina dina hubunganana perjalanan ngaliwatan arsitéktur gaib dimana aranjeunna bakal mendakan jalan anu teu mungkin sareng teka-teki anu luar biasa bari nganyahokeun Rahasia Géometri Suci.

Tugu Lembu 2 Éta sayogi di App Store salami 1,99 euro. Upami anjeun pangguna Apple Arcade, anjeun tiasa nampi gim ieu dina harga langganan ngalangkungan Monument Valley + salian ti 200 judul anu sanés.

Monumen Valley 2 (Tumbu AppStore)
Tugu Lembu 24,99 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.