Pabrikan aksésori parantos béak stock cakram ngecas Apple Watch

Kasus panasaran. Sigana mah aya sakedik pabrik anu didamel pikeun ngadamel cakram panguat magnét cocog sareng Apple Watch. Sareng sababaraha (atanapi sababaraha) pabrik éta ngagaduhan masalah pikeun tiasa ngadamel cakram ieu.

Faktanya nyaéta pabrik pangisi daya anu cocog sareng Apple Watch moal tiasa béréskeun alatna sabab pesenan pikeun tablet muatan nirkabel henteu sumping. Pokokna, apel anjeun henteu ngagaduhan masalah éta sareng panyadia anjeun.

Kurangna persediaan mangaruhan sababaraha jinis industri di sakumna dunya, sareng Apple ogé kaserang ku éta dina rupa anu sanés. Salaku tambahan kana kakurangan anu mangaruhan pembuatan Macs jeung iPadéta Apple Watch Éta ogé kapangaruhan sacara teu langsung. Pabrik aksésori pihak katilu parantos béak saham cakram ngecas Apple Watch.

Tandaan Gurman ngalaporkeun di Bloomberg yén kakurangan pasokan parantos mangaruhan sababaraha pabrik asesoris pikeun Apple Watch. Perusahaan aksésori anu langkung alit nuju berjuang pikeun sumber cakram propriétét Apple pikeun ngahijikeun kana aksésorisna nyalira, jelasna.

Carger resmi Apple Watch dijual ku Apple siga henteu kapangaruhan kusabab kakurangan pasokan, teu aya masalah saham di Apple Store online sareng di toko-toko fisik Apple.

Gurman yakin yén sababaraha perusahaan ngadamel cakram ngecas nirkabel sapertos kitu. Sareng meureun salah sahijina atanapi sababaraha dina waktos anu sami, ngagaduhan masalah produksi kusabab pandemic.

Kedah diémutan yén cakram ieu sanés carjer umum Qi ngecas nirkabelSabalikna, éta khusus pikeun Apple Watch, sareng kedah dilisensikeun ku Apple supados tiasa didamel. Éta timana watesan pabrikan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.