Akhirna Apple Pay bakal sumping di Mexico salami 2021

Apple Pay Mexico bakal sumping dina 2021

Apple Pay nyaéta jasa pamayaran ti Big Apple anu ningali cahaya pikeun anu mimiti pikeun 2014. Genep taun ka pengker, aya seueur nagara anu jasa henteu sayogi. Nanging, peluncuranana bertahap sareng paguneman antawis Apple sareng bank-bank utama anu sanés di unggal nagara teras-terasan ngalir pikeun ngahontal perluasan maksimum jasa anu dimungkinkeun. Sababaraha minggu ka pengker aya spekulasi kadatangan Apple Pay ka Mexico di akhir Désémber kusabab didamel halaman wéb resmi Apple Pay dina halaman wéb na. Nanging, Apple parantos ngamutahirkeun halaman wéb na di Mexico mastikeun yén Apple Pay bakal "Sadia dina 2021."

Méksiko bakal nampi jasa Apple Pay salami 2021

Apple Pay gampang pisan dianggo sareng dianggo sareng alat Apple anu anjeun sering bawa. Anjeun tiasa mésér aman sareng tanpa kontak di toko, aplikasi sareng halaman wéb. Apple Pay langkung merenah tibatan nganggo kartu. Sareng ogé langkung aman.

Ladenan Apple Pay digunakeun ku langkung ti 500 juta iPhone sakumna dunya. Nambahkeun kartu kana alat anjeun janten langkung gampil. Salaku tambahan, perluasan jasa di unggal nagara sacara bertahap, ngatur pikeun nambihan bank-bank énggal anu ngajantenkeun sistemna tiasa cocog sareng tiasa mayar kana pamayaran liwat alat Apple, sanaos jasa éta parantos didamel di hiji nagara. Mangrupikeun platform anu maju pikeun pangguna.

Tulisan anu aya hubunganana:
Apple tetep nyobian ningkatkeun sistem pamayaran ngalangkungan kode QR pikeun Apple Pay

Nanging, nalika Spanyol ngagaduhan Apple Pay salami sababaraha taun, aya sababaraha nagara sapertos Méksiko anu teu acan resep jasa di daérahna. Sababaraha minggu ka pengker, halaman wéb jasa ditambihkeun kana halaman wéb resmi Méksiko. Seueur média anu nyuarakeun berita sareng ngaramal kadatangan platform dina akhir taun. Reuwasna sumping nalika Apple parantos ngamutahirkeun halaman wéb na Mexico mastikeun gerakan anjeun henteu salah diinterpretasi:

Sayogi dina 2021.

Sanaos henteu seueur inpormasi dina halaman wéb resmi, kami terang yén pangguna di Mexico bakal tiasa nganggo Apple Pay nganggo kartu VISA, Mastercard sareng American Express-na. Anu jelas nyaéta Apple ngayakeun ceramah sareng bank anu paling penting di nagara Amérika Latin pikeun janten nagara Amérika Latin anu kadua nampi Apple Pay kalayan jaminan anu maksimal sareng kasaluyuan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.