Tungtungna!: Apple Music terpadu salaku pamuter di Waze

Apple Music terpadu kana Waze

aplikasi napigasi aranjeunna a kudu dina alat urang. Sanaos masing-masing perusahaan nawiskeun nyalira, kana waktosna urang parantos kéngingkeun karesep sareng ayeuna aya sababaraha aplikasi anu tiasa urang tunjukkeun diri dina jalan. Salah sahiji pilihan maranéhanana, sarta salah sahiji anu pang kanyahoan, nyaeta ombak. Eta geus dipiboga ku Google pikeun ampir sapuluh taun sarta geus laun advancing dina fungsionalitas. Beja panganyarna nyaéta integrasi Apple Music, layanan musik streaming Apple, dina aplikasi Waze sorangan dimana urang tiasa ngadangukeun musik urang tanpa ninggalkeun aplikasi navigasi.

Anjeun ayeuna tiasa nyingkronkeun akun Apple Music sareng Waze

ngaliwatan ringkes siaran pérs, Waze geus ngumumkeun integrasi Apple Music anyar sareng Waze Audio Player. Hatur nuhun kana integrasi anyar ieu, pangguna bakal tiasa ngaksés sadaya daptar puter sareng kontén hébat ti Apple Music tanpa ninggalkeun Waze:

Kalayan sambungan langsung antara aplikasi, anjeun ayeuna tiasa ngaksés eusi Apple Music langsung tina Waze Audio Player. Ngarasakeun langkung ti 90 juta lagu, puluhan rébu daptar puter curated, Apple Music Radio sareng seueur deui nalika anjeun ngotéktak. Kami bungah pikeun ngagabung sareng Apple Music pikeun nyangking palanggan Apple Music lagu-laguna nalika nyetir sareng Waze dina iPhone.

Tulisan anu aya hubunganana:
Waze ayeuna ngadukung antar muka dasbor CarPlay

Pikeun ngalakukeun integrasi, cukup klik dina ikon musik di katuhu luhur, ngan handap mikropon, tur nyingkronkeun akun Apple Music urang. Urang ogé tiasa ngalakukeun ieu ku angkat ka 'Waze abdi' ti kénca handap sareng lebet kana Setélan. Engké, urang bakal milarian pilihan 'Audio Player' sareng nunjukkeun Apple Music pikeun neraskeun konfigurasi.

Kalayan integrasi jasa Big Apple, parantos aya sababaraha layanan streaming anu cocog sareng Waze Audio Player. Di antarana nyaéta Deezer, NPR, Pandora, Youtube Music, Amazon Music sareng Spotify. Rupa-rupa jasa sareng khususna gampangna playback dikontrol tina navigasi sorangan ngajantenkeun Waze janten pilihan anu langkung sah pikeun pangguna anu paling nungtut.

Waze Navigasi sareng Lalu Lintas (AppStore Link)
Waze Navigasi sareng Lalu Lintasbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   scl cenahna

    Apple Music masih jauh. Ieu mangrupikeun hal sekundér nalika teu aya hiji lagu anu cocog sareng raos anjeun sareng sanaos nyatakeun yén anjeun henteu hoyong jinis lagu éta, aranjeunna maénkeun anu sami sareng anu sami.