Tutorial: kumaha carana masang ios 7 béta

pasang ios 7

Sakumaha anjeun parantos terang iOS 7 dikenalkeun kamari sareng pamekar anjeun parantos tiasa nyobian, tapi seueur anjeun naros ka kami, kumaha upami kuring, Tiasa dicobian heula ku abdi sateuacan Séptémber atanapi Oktober anu nalika éta bakal dileupaskeun? Jawabanana enya, tapi anjeun peryogi pangembang pikeun lebet anjeun kana akunna. Idealna, babaturan bakal ngalakukeun éta pikeun anjeun, tapi upami teu aya jalma dina internét anu nawiskeun pikeun ngadaptarkeun éta pikeun sababaraha euro.

Taun kamari urang parantos ngajelaskeun kumaha carana ngalakukeun éta saatos sababaraha dinten, taun ayeuna pamundut tutorial ku twitter, email sareng koméntar parantos ningkat sareng nunjukkeun yén anjeun henteu tiasa ngantosan, iOS 7 mangrupikeun révolusi sareng urang sadayana hoyong nyobian, Kuring parantos atos masang Y batur sapagawean urang Nacho parantos ngadamel pidéo operasina.

Upami anjeun hoyong terang kumaha cara masangna, teraskeun maca saatos luncat:

Kudu diucapkeun ku metoda ieu anjeun masang ios 7 sacara sah siga anu tester béta ti developer. Abdi parantos hasil www.registraudid.blogspot.com, sakumaha unggal taun, upami anjeun ngagaduhan patarosan anjeun tiasa naroskeun ku email di registraudid@gmail.comDi dinya anjeun tiasa nyerat sareng éta bakal ngawartosan anjeun ngeunaan léngkah-léngkah pikeun nuturkeun.

tutorial:

IOS 7 Unduhan pikeun alat anjeun - Tautan di dieu.

Daptar UDID anjeun salaku pamekar pikeun ngaktipkeun ios 7.

Pikeun meunang UID anjeun gé iTunes, anjeun pencét nganggo mouse dimana éta nyatakeun "Serial number" sareng UDID anjeun nembongan sapertos anu katingali dina screenshot di luhur sareng anjeun nyalin nomer éta (ku mencét tombol katuhu).

salin-udid

Anjeun ngantosan éta email konfirmasi yén anjeun parantos didaptarkeun sapertos anu bakal sumping dina sababaraha menit normal, sanaos aranjeunna nyarios tiasa dugi ka 24 jam.

Tina iTunes pencét SHIFT + Update (ALT + Update dina Mac) sareng anjeun milih firmware 7.0 pikeun alat anjeun. Penting pisan pikeun anjeun milih anu kanggo alat anjeun.

IPhone anjeun bakal disimpen deui sareng ios 7.

Dupi abdi tiasa balik ka ios 6? Leres, sampurna, anjeun muka iTunes, pencét Restore sareng iPhone anjeun bakal disimpen deui sareng iOS 6.1.4, tanpa langkung, tanpa SHSH atanapi TinyUmbrella atanapi Redsn0w atanapi nanaon pisan.

Naha ios 7 beta 1 stabil? Éta stabil sanaos sakumaha normalna éta ngagaduhan sababaraha kasalahan sapertos aplikasi anu kadang caket sabab henteu diadaptasi kana iOS 7, hang, jsb. Unggal béta anu kaluar bakal langkung stabil.

Naon kajadian nalika béta 2 kaluar? Naha kuring bakal tiasa masangna? Leres, pendaptaran alat anjeun salami sataun, anjeun tiasa masang sadayana betas anu muncul dina waktos éta.

NOTA: Sababaraha urang ngalakukeun tanpa ngadaptar UDID, tapi seuseueurna peryogi pendaptaran. Tiasa waé éta moal diaktipkeun upami anjeun teu ngagaduhan UDID anu kadaptar atanapi yén béta salajengna moal jalan, hayu sadayana urang lakukeun ku karepna.

Kuring nyarios ieu kusabab kuring dikritik kusabab henteu masihan langkung seueur data ngeunaan metode anu masihan seueur masalah, upami anjeun hoyong ngalaksanakeunana tanpa pendaptaran anu aya dina tanggel waler anjeun, terang yén anjeun peryogi:

  • Éta iPhone anjeun diaktipkeun
  • Janten dina ios 6.x pangénggalna aya
  • Pasang ios 7 nganggo tombol Anyarkeun sareng henteu mulangkeun
  • Éta henteu tiasa dianggo dina seueur kasus, anjeun kedah maca koméntar dina Twitter

Ieu kajantenan sabab nalika Ngamutahirkeun éta impor data aktivasina, éta sababna henteu salawasna jalan sareng anjeun ogé henteu mastikeun yén éta bakal tiasa dianggo di masa depan.

Upami éta tiasa dianggo sampurna pikeun anjeun, ku nyobaan anjeun moal kaleungitan naon-naon sareng anu anjeun simpen, upami anjeun nyangkut dina layar aktivasina anjeun kedah deui ka ios 6 sareng ngalakukeun prosés na deui.

Link - ngadaptar UDID

Inpormasi lengkep - Kesan munggaran kuring ngeunaan ios 7


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

198 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Félél apel cenahna

    Hatur nuhun sareng kuring bakal ningali naha kuring sanggup….

  2.   Noman awan cenahna

    Kuring maca yén engké moal tiasa balikkeun ka IOS6!

  3.   Noman awan cenahna

    Kuring maca yén engké moal tiasa balikkeun ka IOS6!

  4.   Fërnąndø Mårtín cenahna

    Gracias

  5.   Fërnąndø Mårtín cenahna

    Gracias

  6.   FrankT cenahna

    Naha anjeun henteu nyarios yén anjeun tiasa tanpa mayar kanggo ngadaptar UDID? Anjeun henteu nyandak komisi eh!

    Saha waé anu tiasa nyobian, anjeun kedah nganyarkeun kana versi 6.1.4 anu pangénggalna, teras pencét tombol pembaruan dina iTunes, tapi pencét ALT (mac) atanapi SHIFT (windows) sareng di sana kami milih ios 7 ipsw, éta bakal diénggalan sareng dianggo sadayana leres, tanpa ngadaptar UDID wae

    1.    RICO cenahna

      ANU BENER ANJEUN BISA? Moal masihan masalah naon?

      1.    FrankT cenahna

        Kuring parantos ngajalankeun iOS 7 sapertos kitu sadayana énjing-énjing, sadayana tiasa dianggo, WhatsApp, nelepon, iMessage ...

        1.    RICO cenahna

          IPhone anu anjeun gaduh naon?

          1.    FrankT cenahna

            iPhone 5

            1.    Juan Andres cenahna

              Halo, naha anjeun terang upami iPhone 4 tiasa dianggo saé?

              1.    FrankT cenahna

                Upami éta tiasa dianggo dina hiji ogé tiasa dianggo dina anu sanés, éta sanés trik khusus, ngan ukur update sareng buka


              2.    Juan Andres cenahna

                Kuring nyarios éta kusabab iphone 5 ngagaduhan ram ramé sareng prosesor sareng éta sareng kumaha éta béta ogé kuring henteu terang tapi ogé kuring parantos ngajelaskeun tapi dina édisi sareng éta mangrupikeun file dmg kumaha kuring ngarobahna ipsw hiji? hatur nuhun


              3.    Xoan cosmed cenahna

                Dina dmg nyaéta file na. Nimba éta


              4.    GAY jelema anu MACA na cenahna

              5.    bug ranjang cenahna

                Upami henteu kunanaon, ieu kieu

                nyaéta tutorial pidéo munggaran

                http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3-gueSdlPFw


              6.    Sergio Segura Madinah cenahna

                Leres, sacara umum lemesna alus. Dina sababaraha aplikasi anjeun tiasa perhatoskeun sababaraha laun, tapi teu matak hariwang atanapi teu raoseun.


            2.    Bodas cenahna

              Naha éta laun dina iphone 5? Babaturan parantos ngaunduh kana iphone na 4 sareng sanaos tiasa dianggo, éta rada laun!

    2.    gnzl cenahna

      Éta koméntar pendamping, kuring henteu ngartos kritikna ...

      1.    RICO cenahna

        BENER, ITU DITANGGUH JADI ORA Kritik deui

        1.    Juan Andres cenahna

          Leres, éta aktip, tapi naha anjeun terang yén éta aman dina iPhone 4?

          1.    RICO cenahna

            Éta sami sareng asuransi salaku mayar…. NOBODY GEUS MASALAH ANU, JIKA MEMBERI ANJEUN PULIH JEUNG YASTA

      2.    FrankT cenahna

        Anjeun nyéépkeun lengkep tutorial pikeun ngalaksanakeunana ku mayar pendaptaran UDID, teras di tungtungna anjeun nempatkeun PD: «sababaraha urang damel tanpa ngadaptar UDID, tapi seuseueurna henteu»

        Upami éta mairan kana éta…. Leres, éta waé, koméntar waé. Éta jalanna sami sareng upami anjeun mayar, sareng anjeun bahkan henteu nyarios kumaha ngalaksanakeunana, naon deui, anjeun leupaskeun "sababaraha" tapi "henteu paling". Naha anjeun damel? Ieu henteu langkung ti ngan ukur nyebatkeun yén éta tiasa dilakukeun tapi henteu dilakukeun, naon anu langkung saé sareng UDID anu kadaptar ...

        Teu paduli, tapi hayu, masih panasaran

        1.    gnzl cenahna

          Kuring gaduh langkung ti 200 tweets ti jalma anu aya dina layar aktivasina nungtut aranjeunna ngadaptar iPhone salaku pamekar, abdi henteu badé ngadamel tutorial anu henteu dianggo pikeun paling

          1.    FrankT cenahna

            Éta sabab aranjeunna masihan éta pikeun malikkeun, henteu pikeun ngapdet

        2.    halodo cenahna

          Hei sobat, teu aya waktos kuring parantos nyebatkeun éta dina total hungkul anu nempatkeunana saatos mayar sareng sanés sateuacanna; D (Tina iTunes anjeun pencét SHIFT + Update (ALT + Update dina Mac) sareng pilih firmware 7.0 pikeun alat anjeun.) Éta tiasa dianggo tanpa mayar 😉

    3.    iphonemac cenahna

      Éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring dina iPhone 5 sareng mencét pembaruan nganggo konci alt. Éta naroskeun ka kuring pikeun aktip pangembang.

      1.    FrankT cenahna

        Sareng anjeun parantos ngalaksanakeunana ti saprak 6.1.4?

        1.    iphonemac cenahna

          Leres, kuring tungtungna ngalereskeunana, ngénggalan kana 6.1.4 + Pembaruan (alt). Kuring parantos ngacapruk sababaraha jam, sareng sesah pikeun adaptasi, langkung hésé pikeun kuring maca surélék, khususna, bodas sapertos anu langkung hésé pikeun kuring. Anjeun teu tiasa ngarobih skéma warna ios, leres? Teu sangka kuring ningali dina presentasi yén aya dua sét, kanggo iPhone bodas (kasus kuring) atanapi iPhone hideung (anu kuring badé nyobian). hatur nuhun kana jawaban anjeun!

      2.    Alex cenahna

        Ieu mangrupikeun tutorial anu mimitina Ieu jalanna
        Anjeun henteu kedah janten Pangembang. Tingali pedaran pikeun langkung seueur INFO.

        ????

        http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3-gueSdlPFw

    4.    tanah cenahna

      Iphone 4 tiasa diénggalan janten 6.1.4? sareng upami éta henteu tiasa diénggalan janten 6.1.4, naha UDID kedah didaptarkeun? janten tiasa nyobian iOS7?

      1.    archer737 cenahna

        Kuring nganggo iPhone 4s 6.1.3 Kuring parantos masang ios 7 tanpa langkung. Anjeun teu kedah unggah kana 6.1.4 atanapi naon atanapi ngadaptar UDID

      2.    Sergio Segura Madinah cenahna

        IPhone 4 abdi disimpen deui ka anu pangénggalna anu ngadukung, nyaéta 6.1.3, sareng ti saprak éta kuring Ningkatkeun 7 (info langkung lengkep @sergio_segmed)

    5.    Sergio Segura Madinah cenahna

      Mémang, éta tiasa dipasang tanpa ngadaptar UDID. Kuring ngan ukur ngalaksanakeunana dina iphone 4 kuring sareng sajauh éta henteu kunanaon. Kuring meunang éta pertama kalina ku nuturkeun sababaraha léngkah anu kuring nunjukkeun dina pesen kuring dina twitter (@sergio_segmed)

  7.   Sergio cenahna

    Éta parantos naék dua euro ti wengi dugi ka ayeuna!

  8.   cfibi cenahna

    Kuring parantos dipasang dina iPhone 4 sareng éta tiasa dianggo pikeun kuring
    sampurna tanpa janten pamekar. Masalahna nyaéta nalika kuring gaduh
    nempatkeun pikeun ngeusian adaptor listrik ka usb ka petado sareng éta henteu jalan, sanaos
    Sigana mah éta kabeneran.

    1.    FUNAI cenahna

      Sareng kumaha damelna dina iphone4? janten cairan? Naha aranjeunna parantos ngaleungitkeun fungsionalitas naon waé anu diumumkeun sakumaha anu kajantenan sareng ios 6? = S

      1.    cfibi cenahna

        Éta henteu cairan pisan pikeun kuring, ogé upami aranjeunna parantos ngaleungitkeun
        sababaraha hal, sapertos dok transparan, latar dinamis, paralaks sareng kuring henteu terang upami seueur hal.

  9.   Javi beni cenahna

    Abdi sapertos anjeun. Tapi kuring henteu terang upami ku timunvrella maka urang tiasa buka 6.1.3 sareng ngalakukeun JB bisi ... Sanaos di sisi sanésna anu kuring anggo anu kuring resep ngeunaan Cydia kuring parantos ngagaduhan kana iOS7 ... Hiji-hiji hal pikeun sababaraha Aplikasi 😛 tapi hé ... Abdi nempatkeun hiji-hiji siang ieu. Kuring bakal ngajaga SHSH éta

    1.    h4kunator cenahna

      rerencangan ... sok éta pembaruan kana IOS énggal dilakukeun tanpa jb ... sareng resien malikkeun sistem pikeun nyingkahan masalah ....

  10.   Javi beni cenahna

    Abdi sapertos anjeun. Tapi kuring henteu terang upami ku timunvrella maka urang tiasa buka 6.1.3 sareng ngalakukeun JB bisi ... Sanaos di sisi sanésna anu kuring anggo anu kuring resep ngeunaan Cydia kuring parantos ngagaduhan kana iOS7 ... Hiji-hiji hal pikeun sababaraha Aplikasi 😛 tapi hé ... Abdi nempatkeun hiji-hiji siang ieu. Kuring bakal ngajaga SHSH éta

  11.   Christian Assame cenahna

    Naon anu dipasang dina alat kadua nganggo chip rsim 7, naha vérsi énggalna ???

  12.   Christian Assame cenahna

    Naon anu dipasang dina alat kadua nganggo chip rsim 7, naha vérsi énggalna ???

  13.   Bryan Paul Gutierrez cenahna

    éta henteu gratis kan?

  14.   Bryan Paul Gutierrez cenahna

    éta henteu gratis kan?

  15.   Anibal cenahna

    Naha anjeun terang upami ponsel parantos didaptarkeun salaku pamekar (UDID), kuring bawa ka toko apel fisik ambéh aranjeunna marios masalah sinyalna anu dipiboga, upami kabeneran aranjeunna kedah ngarobih terminal, aranjeunna wajib ngadaptar éta deui salaku pamekar?

    hatur nuhun

  16.   Jorge cenahna

    Saha waé anu tiasa masang éta tanpa ngadaptar UDID, anjeun ngan pencét shift plus milari pembaruan, anjeun milih ios 7 kanggo iphone anjeun sareng éta, dina waktos anu lami éta nungtut anjeun ngaktipkeunana, kuring lakukeun sacara sampurna dina iphone 4 gsm of ios 6.1.3 sanaos rada laun sareng ku kasalahan tapi normal sabab éta béta sareng béta salajengna janten nasib anu langkung stabil Mugi tiasa dianggo

  17.   RICO cenahna

    Kuring CAGO IN yén kuring ngan mayar € 5

    1.    pepecruz cenahna

      sareng kuring 7,99

  18.   Nando cenahna

    Kuring nembé masangkeunana tanpa janten pangembang, dina pembaruan pc Uppercase tina iTunes teras pilih ipsw

  19.   Ibarra Jérman cenahna

    Naha anjeun kedah mayar kanggo ngaunduh iOS7? Panginten éta gratis sapertos biasa.

    1.    RICO cenahna

      ULAH JERMAN, Naon Anu Janten Dina WEB ieu (sareng sadayana) parantos nyarios yén anjeun kedah mayar hal pikeun didaptarkeun salaku pamekar, kumargi ieu ngan ukur tiasa nga-DOWNLOAD BETS (Vérsi percobaan), tapi leres-leres nyatakeun yén henteu PENDAFTARAN ANJEUN BISA TEU.
      AYEUNA AYEUNA HANYA VERSI PERCOBAAN, Vérsi RESMI bakal kaluar dina otomatis, sareng tangtu éta gratis

  20.   Migueludo cenahna

    Hampura tapi kuring henteu terang mana konci pembaruan

    1.    asdf cenahna

      tombol iTunes…. dina iTunes….

    2.    RICO cenahna

      PARRIBA LENGKUNG YANG BARAT DI Luhur CTRL

  21.   asdf cenahna

    Anjeun kedah langkung jujur ​​sareng nyarios yén éta dimungkinkeun tanpa mayar, parantos aya tutorial tina halaman wéb anu sanésna nyarios yén teu kedah mayar, hiji-hijina "kaunggulan" mayar nyaéta anjeun unduh langsung tina halaman wéb sareng ngalakukeun henteu gumantung ka jalma séjén unggah file kana wéb

    1.    asdf cenahna

      Sareng sanés ngan ukur éta, di luhur anjeun ngagaduhan kagagahan pikeun nempatkeun unduhan ios ti tempat sanés anu sanés apel ... hayu, naon anu dilebetkeun ku batur salaku tautan GRATIS anjeun nyarios yén anjeun kedah mayar… Ieu disebut UPPERCASE SCAM

      1.    gnzl cenahna

        Tautan Apple henteu umum, sareng dina tulisan éta nyatakeun yén éta tiasa dipasang tanpa mayar, kirang ngahina sareng langkung seueur baca

        1.    Luis Fernandez cenahna

          Saé pisan ceuk!

      2.    URI cenahna

        Mimiti, aya tautan anu kuring parantos anggo sareng maca teu mayar sapeser .. naon anjeun Luser care rei .. didieu sigana kuring henteu aya anu nipu saha waé, upami anjeun hoyong tautan apel anjeun kedah mayar Upami anjeun hoyong anu mega, éta henteu perlu. Langkung saé terang naon anu anjeun carioskeun sateuacan anjeun muka sungut pikeun teu hormat ka jalma.
        Kuring nunjukkeun yén kuring leres-leres henteu kedah ningali atanapi terang saha waé dina WEB ieu.

  22.   Alejandro cenahna

    Tombol sora henteu tiasa dianggo pikeun kuring. Naha éta kajantenan ka anjeun sadayana atanapi ngan kuring?

    1.    Alejandro cenahna

      Henteu nanaon, kuring parantos bootout sareng aranjeunna parantos hasil. 😉

      P.S. Kuring parantos mayar, anu leres nyaéta upami éta tiasa dilakukeun gratis sigana mah rada scam. sambutan.

  23.   RICO cenahna

    DINA IPHONE 4S ITU TEU PISAN GAMPANG, SAÉN TEU? Abdi perhatoskeun langkung laun

  24.   Migueludo cenahna

    Janten, nyimpulkeun:

    1 Kuring ngaunduh ios 7 (Kuring ngaunduh tina halaman tautan pikeun ngadaptar udid) Tapi kuring henteu badé ngadaptar.

    2 nalika diunduh kuring muka iTunes sareng pencét shift sareng update

    3 Kuring bakal muka pangotéktak teras ngawartosan lokasi ios7 anu kuring unduh.

    Éta leres? éta pikeun henteu ngaco éta.

    hatur nuhun !!

  25.   Andinson cenahna

    Aya cara anu anjeun teu mayar nanaon

  26.   Alejandro Falconer cenahna

    Éta gratis sareng tiasa dianggo saé. Penting pikeun netelakeun yén pergeseran atanapi Alt diteken tapi dina Milarian kanggo pembaruan, sanés di Pamulihan. Éta tiasa dianggo kalayan saé sareng katingalina langkung saé, sanaos nunjukkeun yén éta béta

  27.   Javi rp cenahna

    Diénggalan iPhone 5 abdi ka ios 7 tanpa ngadaptar UDID. Salam 🙂

  28.   Juan Kar cenahna

    Upami anjeun parantos ngadaptar UDID pikeun IOS 6 naha valid pikeun IOS 7?

  29.   Avergapl cenahna

    Mimiti, cobian milarian upami éta kaluar tanpa mayar UDID! Kuring parantos ngalaksanakeunana sareng éta cocog sareng kuring sampurna

    1.    javipf cenahna

      Pikeun kuring ogé tanpa masalah dina iPhone 5.

  30.   Nestor cenahna

    sabab tiasa dianggo pikeun sababaraha upami ngadaptar, kuring nyobian ...
    tapi éta nyarios ka kuring sanés pamekar, sareng éta moal ngantep kuring teraskeun ...
    ayeuna kanggo mayar € 8, kanggo ningali naha surat na dugi ka kuring sareng kuring nyobian deui.

  31.   iPhoneator cenahna

    Maka entong kaget upami peta iPhone anjeun kusabab sababaraha sabab ... versi BETAS anu BETAS sareng sapertos kitu tiasa nyababkeun bahaya pikeun alat anjeun .. Kumaha saur anjeun, anu kuring henteu hoyong nyobian? Tapi kuring langkung resep ngantosan dugi sadayana jalan leres sareng iPhone mah henteu ngalaman karuksakan anu mungkin. Apple ngagungkeun ieu sareng ngagunakeun kami salaku kelenci sareng beurit lab. Masing-masing bakal ningali 😉

  32.   DjMaks Alcoy cenahna

    Naha aya anu nyobian mundur ka 6.1.4? nyaéta sobat pamekar nyarios ka kuring yén dina wéb éta nyatakeun yén anjeun moal tiasa nurunkeun ...

    Tmb ngawartosan kuring yén terminal janten panas pisan sareng dina sajam batréna turun ampir 39% tanpa nganggo seueur teuing ...

  33.   h4kunator cenahna

    Hayu, kuring ngagaduhan iph 4s sareng abdi leumpang tanpa peryogi udid. kumaha cairanana ngalir dina 4s? sareng 5?

    1.    Avergapl cenahna

      Pikeun anu sampurna mah, teu aya kasalahan atanapi panutupan anu teu kaduga

      1.    archer737 cenahna

        Upami kuring klik dua kali tombol ngamimitian pikeun ngalebetkeun menu multitasking, sababaraha kali éta nabrak, apel némbongan nganggo layar hideung teras dibuka saatos 2-3 detik. Abdi gaduh iOS beta 7 dina iPhone 4s.
        Pikeun sésana, aya anu laun tapi saé

        1.    h4kunator cenahna

          naha anjeun malikkeun sareng masang pembaruan tanpa jb? anu nyiptakeun seueur konflik

          1.    archer737 cenahna

            sanés sabab éta henteu jb dilakukeun. Éta asalna tina vérsi 6.1.3 bareback sareng kuring masang Béta tanpa langkung. Sagala jalan anu saé pikeun kuring, ngan nalika kuring nganggo seueur tugas éta masihan kuring masalah.

  34.   Juan Andres cenahna

    halo punten éta aman pikeun ngalakukeunana tanpa mayar dina iphone 4

  35.   Luis Albarran cenahna

    Teuing seueur konflik pikeun pamasangan ogé sanaos anjeun untung sareng nyandak UDID anjeun anjeun moal tiasa ngapdet kana beta x anu salajengna anu kedah anjeun balikeun deui ka 6 ... atanapi tetep digantung saatos maca dimana-mana saur kuring anu pangsaéna pikeun kasabaran saeutik, atanapi cara ngantosan atanapi mayar 99 nyeri tina pendaptaran resmi xD

  36.   Tony Tur cenahna

    Kuring ngawartosan naon anu kajantenan ka kuring, kuring parantos ngadaptar idid, kuring parantos NGAPASKEUN iphone 4s kuring sareng katingalina sadayana henteu kunanaon, kirang cairan tibatan 6.1.3, pikaresepeun seueur tugas, safari sareng sajabana ... tapi kuring seueur kasalahan dina mail , (éta naroskeun kecap konci pikeun kuring terus-terusan, whatsapp, gagal bewara, waktos sateuacanna, éta henteu nyambung ... imessanges ... sanés ... janten kuring mutuskeun PULIH ti heula ... ayeuna telepon anu sanés !!! sadayana jalan saé sareng gancang pisan ... sareng malikkeun cadangan hormat kuring ka handapeun layar, aplikasi, konfigurasi jsb.
    Éta upami parantos ngadaptar UDID pikeun ngaktipkeunana !!!

    asik !!! salami ios7 ...

    1.    edgar4105 cenahna

      Dimana anjeun parantos ngadaptar UDID?

      1.    Tony Tur cenahna

        di ebay, pamekar Spanyol, tapi anjeunna henteu tiasa ngadaptar deui ... tabuh 10:00 anjeunna henteu gaduh deui ...

  37.   archer737 cenahna

    Dimana Spotlight parantos angkat? Abdi henteu ningali pilihan milarian dimana-mana, naha éta parantos dihapus?

    1.    Juan Andres cenahna

      Numutkeun kana pidéo anu kuring ningali anjeun kedah masihan patarosan dina layar kahandap atanapi ka luhur dina layar alat mana anjeun parantos ngalaksanakeunana sareng upami anjeun ngalakukeunana ku mayar atanapi henteu kedah hatur nuhun

      1.    archer737 cenahna

        Terang, upami anjeun turun, anjeun kéngingkeun pusat bewara (sapertos sateuacanna). Upami anjeun hurung, anjeun kéngingkeun ménu énggal kalayan aktivasina / dinonaktipkeun: modeu pesawat terbang, wifi, Bluetooth, ulah ngaganggu sareng giroskop.
        Teras pangaluyuan kacaangan layar.
        Handap kontrol musik (maén, reureuhan, jilid ...)
        Teras tombol AirPlay sareng akhirna 4 logo sareng: cahaya, jam, kalkulator sareng poto.
        Éta waé, henteu aya tombol atanapi ménu "milarian" atanapi sorotan.

        PS Abdi gaduh dina iPhone 4s, sareng kuring henteu mayar.

        1.    FrankT cenahna

          Turunkeun layar, tapi sanés ti ujung luhurna, tapi tina titik mana waé, saolah-olah anjeun ngagulung ka handap, sareng sorotan kaluar

          1.    archer737 cenahna

            Bingo! Hatur nuhun! Kuring nyobian nganggo ramo ti beulah luhur sareng pusat béja kaluar, Langkung saé tina tengah layar.
            Nuhun sakali deui!

  38.   Gambar placeholder Moises Barrado Fernandez cenahna

    Kuring pasihkeun pikeun ngapdet sareng pergeseran anu diteken, kuring milarian file na, kuring masihan ... sareng éta masihan kuring yén TT software anu henteu didukung naha aya anu terang? Kuring ngaunduh béta pikeun iphone 5 (anu kuring gaduh) pikeun modél A1428. Naha éta kuring peryogi kaping 29?

    1.    Aaron Padilla  cenahna

      Dupi anjeun ngagaduhan jandéla? Naha file anu anjeun unduh .dmg? Anjeun kedah nimba ipsw, ieu mangrupikeun pidéo.
      PS: Sakali sasari, anjeun tiasa masangkeunana dina iDevice anu cocog, tina iTunes pencét SHIFT + «Update», pilih ipsw anu anjeun sasari sareng éta waé.
      video: http://www.youtube.com/watch?v=jaG4ANb9FFE

  39.   Luis Fernandez cenahna

    Solusi pikeun iTunes error 3194 :: windowssystem32driversetchost klik katuhu pikeun host na sered kana desktop, buka ku notepad sareng hapus sadayana anu aya, simpen teras sered deui ka folder éta, éta bakal nyungkeun konfirmasi administrator pikeun windows, balikan deui anjeun pc sareng voila! Éta dianggo pikeun kuring. Kuring gaduh béta dina iPod touch 5gen sareng tiasa dianggo tanpa masalah! Untung!

  40.   lemes cenahna

    Éta naroskeun ka kuring pikeun aktip, naon anu kuring kedah lakukeun?

    1.    kev_of cenahna

      http://www.evad3rs.net/2013/06/install-ios-7-without-developer-account.html evaders nyarios yén ku léngkah-léngkah ieu masang ios 7 diaktipkeun tapi kuring tetep henteu kuring ngaunduh ios 7 sareng masih 25%

  41.   Félél apel cenahna

    Naha éta bakal kaluar pikeun iPad?

    1.    Juan Andres cenahna

      Dina minggu hareup

  42.   josalfa cenahna

    ios sistem operasi anu saé pisan tapi tanpa jailbreak éta bakal nganggur.
    Hatur nuhun ka sadayana anu program fungsi tambahan pikeun ios, anu ngajantenkeun penangananana langkung gampil, langkung raoseun sareng langkung pikaresepeun.
    Creo
    éta kalayan sagala sumbangan cydia, konperénsi tiasa dilaksanakeun
    langkung produktif tibatan anu ditawarkeunana ayeuna, kanyataanna iphone 5 abdi sareng
    ios 6.1 tiasa ditepikeun nalika anjeun nguping sahenteuna "9".
    Nyalin ti programer mandiri henteu kunanaon tapi gentlemen anjeun APPLE.

  43.   josalfa cenahna

    Ku Gusti cydia tetep langkung satia ka Padamelan ngahijikeun ampir sadayana
    aplikasi kana IOS yén ios éta sorangan
    7.Auxo, zephry, axis, acitivedock, bigify, Abstergo, infinitidock, velox, Safari
    download manager ,, toggles layar konci, winterborad, 3dboard. Sadayana
    impressive
    Sareng kami parantos gaduh ios 9 ……

  44.   ionfrehley cenahna

    Hatur nuhun pisan, nikmati IOS 7, dina IPhone 5 sareng 4S abdi, hatur nuhun pisan kanggo sadayana. digawé hébat. Akhirna, aktipkeun Bluetooth ti mimiti, hehehe. Mudah-mudahan tiasa dipasang deui dina IPad, salam, teraskeun ngawartosan ka kami ogé ngeunaan sagala kajadian di Cupertino.

  45.   Manuk cenahna

    Kuring nembé dipasang tanpa ngadaptar sareng kanggo waktos anu sampurna, kuring resep. Jjjj

    1.    Juan Andres cenahna

      naon iphone anjeun gaduh?

    2.    kev_of cenahna

      Kumaha anjeun masangkeunana?

  46.   Edgar Olivera cenahna

    Ngalakukeun ieu rumit? Hahahahaha sia-sia, lain anu dina vérsi 6.1.2 kalayan jailbreak moal tiasa balik vérsi éta upami henteu ka 6.1.3 sareng iPhone 5 6.1.4 janten pikir ngeunaan éta.

  47.   luislfmb16 cenahna

    nalika anjeun ningkatkeun ka ios 7 anjeun bakal gaduh sadayana inpormasi anjeun? kumaha upami kaulinan sareng pesen?

    1.    Juan Andres cenahna

      enya sadayana

  48.   Jose cenahna

    Enjing ieu kuring tiasa damel tapi saprak kuring dipasang dina iPhone 5 salaku UPDATE éta masihan kuring seueur kasalahan. Ayeuna kuring kedah ngadaptar UDID sabab kuring naroskeun deui sabab éta henteu dipasang anu bersih ... Pokokna, jalma-jalma ti Actualidad iPhone leres, anjeun kedah ngalaksanakeunana ku mayar kanggo ngadaptar ... Saha waé anu nyandak résiko tapi pikeun € 7,99 sareng salami sataun IT PALAKNA. Selamat halaman sareng tutorial na 😉

    1.    robertohg cenahna

      Kuring dipasang énjing ieu dina iPhone 5 sareng sadayana henteu kunanaon, naon kasalahan anjeun?

  49.   Tik__Tok cenahna

    Haber, kuring yakin, kuring ngan ukur anyar dina ieu.
    Abdi gaduh Iphone 5, sareng ios 6.1.2 sareng Jb
    Naon anu kedah abdi lakukeun? Balikkeun sadayana salaku pabrik pikeun tiasa ngapdet.
    Atanapi nalika ngamutahirkeun, éta ngahapus jb sareng ngabersihan kontén anu dipiboga?
    Masih teu jelas pikeun kuring nalika aranjeunna nyarios yén aranjeunna disimpenkeun cadangan.
    Kusabab kuring henteu gaduh aslina, contona kamari kuring ngadamel salinan, tapi kuring ngagaduhan jb

  50.   kev_of cenahna

    Upami kuring gaduh akun di dieu https://developer.apple.com/devcenter/ios/index.action Sanaos gratis, naha kuring kedah lirén ngadaptar udid?

  51.   pulisi cenahna

    Upami kuring masang ios7 kuring bakal gaduh sadaya poto sareng sanés sadayana? sareng upami abdi gaduh ios7 sareng abdi hoyong cageur ios6? mulangkeun henteu? teras ieu
    Naha éta hartosna yén kuring henteu tiasa ngadamel cadangan nganggo ios7?

  52.   Juan Andres cenahna

    patarosan tanpa janten pamekar atanapi atos mayar sareng anjeun ngamutahirkeunana sareng éta jalan sampurna anjeun hoyong uih deui ka ios 6 tiasa hatur nuhun?

  53.   Xoan cosmed cenahna

    Kuring parantos ngadaptar UDID kuring tapi nalika kuring ngalebetkeun iTunes sareng kuring mencét alt + balikkeun éta ngawartosan yén firmware na henteu cocog.

    1.    robertohg cenahna

      Anjeun kedah pencét apdet, henteu malikkeun

      1.    Xoan cosmed cenahna

        Abdi parantos nyobian tapi tetep henteu angkat.

  54.   robertohg cenahna

    Naha aya anu terang kumaha balik kana édisi pangénggalna ngeunaan ios 6 anu kuring kantos sateuacan masang ios 7?

    1.    Eazx cenahna

      balikkeun iphone

  55.   Covav cenahna

    Sakali pendaptaran UDID parantos dibayar, sajabi ti email ti akun PayPal, naha kuring kedah nampi email anu mastikeun yén pendaptaran kuring?

    1.    Eazx cenahna

      dimana anjeun ngagaleuh?

    2.    Xoan cosmed cenahna

      Sigana mah kumargi kuring parantos "ngagaleuh" hiji dina eBay sareng hiji-hijina anu kuring nampi nyaéta surat ti anu ngajual kalayan kecap "ditambih"

  56.   Eazx cenahna

    dimana anjeun nyarankeun kuring mésér pendaptaran ???

  57.   Koswara cenahna

    Éta bohong murni dina halaman éta sareng aranjeunna henteu ngadaptar nanaon, kuring mayar éta hanjakalna sareng kirang ti menit aranjeunna ngirimkeun kuring email nyarios yén rékaman kuring parantos didaptarkeun sareng anjeun nganggo tombol pembaruan, kusabab tombol balikkeun henteu dianggo pikeun anjeun, upami aranjeunna leres-leres ngadaptar udid éta kedah tiasa dianggo sareng anu kedah mulangkeun ogé pager panipuan éta, aranjeunna henteu ngadaptarkeun nanaon éta mangrupikeun acara murni sareng anu goréng pikeun gnzl masihan inpormasi ieu kami ngan ukur ngadamel halaman dina salam milioner sareng henteu mésér

    1.    Fernando cenahna

      Abdi parantos murag kana bubu. Ngan aranjeunna ngirimkeun kuring email verifikasi 5 jam saatos aranjeunna ditagihkeun ka kuring. Total panipuan.

      1.    Koswara cenahna

        Halo Fernando, panginten panginten sami sareng kuring ngirim seueur email kana rékor sareng nunjukkeun poto-poto éta upami aranjeunna ngadaptar ka kuring sareng saatos nunjukkeun poto éta, kuring tiasa masang ios 7 tina tombol balikkeun sareng ngajantenkeun katingalna sapertos énggal , Kuring mikir yén ti nyusahkeun anjeunna pisan ngawartoskeun anjeunna kanggo masihan deui artos sabab kuring ngadaptar sareng sadayana hasil, upami anjeun didaptarkeun di vdd anjeun kedah tiasa nganggo tombol mulangkeun tanpa masalah salam sareng kuring ngarepkeun ningali anjeun ditulungan

  58.   Austin Pizana cenahna

    iphone 4 a1332 diunduh ti mega nyarios teu cocog Kuring nganggo mac Kuring ngadekompresikeun parah atanapi aya tautan iphone 4 gsm lulus?

  59.   aPolanco cenahna

    Naha aya anu terang kunaon aranjeunna henteu ngaréspon suratna? registraudid@gmail.com....

    1.    gnzl cenahna

      Aranjeunna parantos nyarios yén aranjeunna gaduh seueur pesenan sareng ngabales email dina 24 jam

      1.    aPolanco cenahna

        Éta leres, aranjeunna parantos ngajawab kuring ... hatur nuhun! Salam, kuring bakal nyaritakeun sakedap kumaha kaayaan kuring!

      2.    aPolanco cenahna

        Nya, teu nanaon, aranjeunna ngirimkeun kuring email konfirmasi yén upami UDID kuring didaptarkeun tapi tétéla yén Apple henteu mikawanoh éta ...

        1.    Juan Fco Carter cenahna

          Apple apple gaduh seueur pamundut sareng aranjeunna nyéépkeun waktos pikeun ngajantenkeun pendaptaran épéktip: S

          1.    aPolanco cenahna

            Nya saur kuring henteu, solusi anu nyayogikeun "Restore with IOS 6 and Update with IOS 7" prosés ieu tiasa dilakukeun ku saha waé sanaos UDID henteu didaptarkeun, janten tiasa dianggap scam.

  60.   Xoan cosmed cenahna

    Abdi parantos nga-instal 🙂

    1.    Xoan cosmed cenahna

      TAPI ANJING ENGGAL PANAS !!!!!!!!

  61.   héktorCali22a cenahna

    Langkung saé abdi ngantosan Musim Gugur, kusabab maca sababaraha koméntar didieu sareng dina forum sanésna katingali éta masihan seueur masalah ... janten iPhone 4 abdi kedah ngantosan langkung saé hihi

  62.   Jose Samuel Rodriguez cenahna

    Ngajalankeun di 110%. Tanpa kedah mésér nanaon, tong lirén bajingan.

    1.    aPolanco cenahna

      Naha anjeun tiasa masang ios 7 ku cara malikkeun atanapi ngan ukur ngamutahirkeun?

      1.    Jose Samuel Rodriguez cenahna

        ngamutahirkeun sareng éta kawas éta tanpa masalah. Ieu mangrupikeun tautan anu kuring unduh ios 7 http://atfdl.com/download-ios-beta/ Kuring miharep éta mantuan anjeun

  63.   Jose Samuel Rodriguez cenahna

    Kuring henteu kaleungitan inpormasi kalebet aplikasi. Éta tetep sapertos nalika kuring ngagaduhan 6.1.4.

  64.   jawa cenahna

    Halo, kuring nembé mayar pembayaran online tina 10 Dolar sareng kuring ngantosan aktivasina UDID. Dina email naon anu anjeun tiasa pasihan dukungan. atanapi anjeun tiasa ngawartosan upami kuring parantos tiasa ngaktipkeun alat kuring? Hatur nuhun

  65.   Fran balastegui cenahna

    Kuring meunang kasalahan 1602 nalika nyobian masang shift shift pikeun milarian update, naha aya anu terang solusina?

  66.   Fran balastegui cenahna

    Kuring meunang kasalahan 1602 nalika nyobian masang shift shift pikeun milarian update, naha aya anu terang solusina?

  67.   robertohg cenahna

    Pikeun balik ka ios 6, naha anjeun kedah mulangkeun iphone anjeun atanapi malikeun salinan cadangan?

    1.    Saur Frausto cenahna

      malikkeun iphone langkung aman.

  68.   ger cenahna

    Discula, abdi ti Mexico sareng kuring nembé "bata" Punten, kuring tiasa nambihan UDID abdi kana akun pamekar anjeun, upami kuring di Spanyol kuring bakal mayar anjeun. Punten abdi nyuhungkeun!

    1.    tab cenahna

      naon maksadna anjeun bata? Kumaha telepon anjeun sareng telepon naon éta? Di ebay anjeun tiasa mésér udid anjeun pikeun didaptarkeun, sanaos upami anjeun leres maca éta henteu perlu

  69.   Koswara cenahna

    Éta dimungkinkeun tanpa mayar sareng anu paling parah tina kasus éta mangrupikeun bohong aranjeunna henteu ngadaptarkeun nanaon anu kuring tiasa mastikeun

    1.    Juan Fco Carter cenahna

      Sobat, anjeun salah upami anjeun ngadaptar sareng kuring tiasa ngabuktoskeunana ka anjeun, kuring parantos pendaptaran UDID dijual sareng dina 24 jam kuring ngeusian 2 rekening anu kuring gaduh, sareng upami éta didaptarkeun

  70.   Koswara cenahna

    naha anjeun yakin yén aranjeunna ngadaptar udid anjeun sabab kuring henteu nyangka, éta kedahna dianggo pikeun ngamutahirkeunana sareng kalayan pulih deui upami anjeun leres-leres didaptarkeun

  71.   Erick cenahna

    Kumaha perkawis éta, aya sababaraha kali dina ios7 tina halaman anu sanés sareng dina waktos masihan pembaruan shift sareng pilih ipsw éta ngawartosan yén iphone henteu acan tiasa nga-update yén firmware na henteu cocog, naon anu kuring kedah lakukeun ?

    1.    Bodas cenahna

      Nalika anjeun ngaunduh firmware aya sababaraha versi (Sapertos dina kasus iphone 5) sareng upami anjeun henteu milih vérsi anu leres anjeun ngagaduhan kasalahan éta, tingali versi anu anjeun anggo 🙂

      1.    aruny cenahna

        Abdi gaduh iphone 4 gsm sareng ngaunduh ios7 anu leres kuring masih ngagaduhan kasalahan

    2.    aruny cenahna

      kajadian anu sami ka kuring! naha anjeun mendakan solusina?

  72.   Andrés cenahna

    TULUNG!! Kuring nempatkeun kana iphone 4 kuring sareng muka aplikasi poto panorama sareng layar luntur sakedik-sakedik sareng kosong, naon anu kuring lakukeun!

  73.   Carlos Lopez cenahna

    Kuring ngaunduh file dina format .dmg tapi kuring henteu tiasa nga-update kusabab file na henteu katingali
    Naha sabab kuring ngalaksanakeunana tina Windows?
    Naon waé cara pikeun ngarobah file ieu sareng ngapdet?

  74.   Alex cenahna

    Ieu Tutorial Pidéo Mimiti.

    Mangga sing raos

    Anjeun henteu kedah janten Pangembang. Tingali pedaran pikeun langkung seueur INFO.

    ????

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3-gueSdlPFw

  75.   Roberto Guijarro cenahna

    Kuring ayeuna nuju masang IOS 7. Tapi kuring hoyong naroskeun ka anjeun. Anjeun parantos nyebatkeun dina tulisan yén anjeun tiasa balik deui ka IOS 6 kantun malikkeun. Naha éta tiasa dilakukeun iraha waé? Maksad abdi, nalika vérsi akhir badé kaluar dina usum gugur, éta tiasa dilakukeun. Kantun ngadamel salinan cadangan dina waktos éta sareng mikeun éta kanggo ngahanca bakal saé, leres?
    Kuring nyarios ieu kusabab taun kamari nalika aranjeunna sacara resmi ngaleupaskeun IOS 6, teleponna nabrak. Sareng file kedah didownload. Sareng taun ieu kuring hoyong nyingkahan éta sateuacan kaluar.

  76.   GunnerFSM cenahna

    Nya, hal anu paling diperhatoskeun parantos dipasang, panginten éta nyaéta lag dina sababaraha animasi sareng ogé ti jaman ka jaman nalika muka konci kalayan konci éta siga anu teu dikonci tapi teras-terasan naroskeun ka anjeun

  77.   iphonemac cenahna

    Naha aya anu terang naha dimungkinkeun pikeun ngarobih latar tukang bodas janten latar hideung? Teu sangka kuring ningali dina presentasi yén urang bakal ngagaduhan dua jinis setelan kanggo warna layar, kuring ngabayangkeun gumantung kana warna alatna. Hésé pisan pikeun kuring maca email kalayan bodas sareng hurupna saé pisan! Sateuacan éta katingali gampang. Hatur nuhun!

  78.   Paling yakin kana Android cenahna

    Applemaniacos !!! lumpat pikeun masang ios 7 sahingga anjeun tiasa nikmati
    tina sadaya kaunggulan anu dipiboga ku pangguna Android
    waktosna parantos hahahahahaha XD

  79.   Jclares88 cenahna

    Kuring parantos ngagaduhan ios 7 dina terminal kuring, tapi kuring ngalaman sababaraha masalah anu kuring henteu terang upami éta kajantenan ka anjeun. Salah sahijina nyaéta aplikasi anyar anu kuring pasang teu némbongan di pusat béja (Kuring parantos nga-instal deui WhatsApp sareng kuring henteu nampi béwara) sareng anu sanésna nyaéta headphone henteu tiasa dianggo pikeun kuring, naha éta kajantenan anjeun?

  80.   Shawn_Gc cenahna

    SEÑORESS !! Pikeun kaluar tina rasa ragu sareng tanpa mayar ngan ukur € 1
    http://www.youtube.com/watch?v=5bp2TEhf8Ro

    CAI PISAI ...
    Gawe 100% DINA IPHONE 5, SADAYANA JEUNG AYEUNA !!! PERUBAHAN NU IMPRESIF 🙂

  81.   halodo cenahna

    Éta sigana tiasa dianggo janten Béta 1 aya sababaraha masalah sareng google + sareng skype anu ditutup sareng whatsapp anjeun moal tiasa nambihan nomer énggal pikeun kontak anu aya tapi anjeun tiasa nyimpen sakumaha anu énggal sareng kuring masih milarian masalah anu sanés anu tiasa muncul

  82.   alcantara cenahna

    halo kuring gaduh 4s ios 6.1.3, naha kuring kedah ngadaptar UDID supados tiasa nyobian ios7 atanapi henteu perlu?

    1.    mariobenede cenahna

      Anjeun mimitina nyobian na teras upami éta henteu tiasa dianggo anjeun mayar, éta moal janten anu mayar 7 euro sareng ngagaduhan masalah

  83.   Saul Pardo cenahna

    Halo, kuring ningali seueur anu nyarios yén éta tiasa dianggo tanpa mayar, tapi kuring ningali éta koméntar ti kamari, patarosan kuring naha masih tiasa dianggo ayeuna, salam sareng hatur nuhun ka saha waé anu ngaréspon.

    1.    John cenahna

      Halo Saul, kaleresan dinten ayeuna 12 Juni 11 am Kuring dipasang éta tanpa masalah.

  84.   Victor gonzalez cenahna

    unduh ipsw, daptarkeun UDID teras nalika nyobian ngapdet kuring nampi kasalahan 1602, naha aya anu terang kumaha ngémutanana?. éta iphone 5.

  85.   John cenahna

    muhun kuring nembé masang sareng kuring henteu ningali masalah kanggo ayeuna, tapi anu kuring henteu sanggup nyaéta aplikasi caket di tukang, iphone kuring 4s, naha aya anu terang kumaha ngalaksanakeunana?

  86.   Pendaptaran IOS 7 UDID cenahna

    Halo hapunten Spam Kami pangembang sareng pendaptaran UDID, murah sareng dipercaya

    Surat: Registerudidios7@gmail.com

    Pasar gratis: http://articulo.mercadolibre.com.mx/MLM-424097710-instala-ios-7-antes-que-nadie-registro-udid-en-10-mins-fdp-_JM

  87.   Lemari baju Rupi cenahna

    Sababaraha pidéo youtube anu ngajelaskeunna saé sareng dina basa Spanyol undak-usukna hatur nuhun!

    1.    Carlos cenahna

      Tingali pikeun Alfalta90 Anjeunna ngagaduhan tutor dimana anjeunna ngajelaskeun undak-usukna! Salam ti Méksiko!

  88.   Güily cenahna

    Patarosan MY bakal paling bodo sadaya: Kumaha kuring masangkeunana? Kuring parantos ngaunduh IOS 7, tapi kuring masihan Shift + Update dina iTunes sareng teu nanaon, Alt + Update sareng teu nanaon! Naon sih anu salah kuring ?? Naha aya anu tiasa ngabantosan abdi ??

    1.    URI cenahna

      1.- iphone dina versi panganyarna

      2.- Kusabab éta bakal aya dina vérsi pangénggalna, nalika éta nyambung, iTunes nyarios "milari pembaruan" tibatan ngamutahirkeun. Anjeun masihan di ditu nalika anjeun mencét pergeseran, éta bakal muka dialog, anjeun milari parangkat lunak anu diunduh tina ios7 anu anjeun pilih sareng siap

  89.   Martin Acuna cenahna

    Naha éta tiasa dilakukeun tina ipod 5 sanaos anjeun ngagaduhan ios 6.1.3?

  90.   bebek cenahna

    Tiasa batur ngawartosan kuring kumaha balik ka IOS6 nyaéta yén kuring henteu resep, punten?

  91.   Lino cenahna

    Parantos ngalaksanakeun pamasangan béta, ti http://www.registraudid.blogspot.com teu rumit, damel leres pertama kalina

  92.   jarrsoul cenahna

    Kamari kuring mayar UDID, kuring nampi email anu nyarios yén UDID anu dikirim henteu leres dinten énjing-énjing kuring parantos ngabales ku UDID anu leres, sareng aranjeunna tetep henteu masihan sinyal naon, anu leres nyaéta kuring ngarti yén aranjeunna gaduh seueur paménta , tapi kuring mikir yén hiji email Nyarios éta sakedik langkung propésional anjeun kusabab kuring ngirim anjeun tilu. Kuring miharep pikeun nampa salah sahiji anjeun pas, http://www.registraudid.blogspot.com

  93.   Odalie cenahna

    Kuring nembé masang iOS7 dina iPhone kuring 4. Ngawartoskeun yén béta munggaran ieu rada laun dina iPhone 4, nanging dina iPhone 5 éta gancang. Janten urang anu masih gaduh iPhone 4 kedah ngantosan betas payun supados langkung stabil. Sedengkeun pikeun iOS7, aya hal anu kuring resep sareng anu sanés anu kuring henteu resep. Pangguna IPhone 4 teu ngagaduhan transparansi, animasi cuaca, atanapi latar tukang anu dinamis, jst. Diaktipkeun. Ogé béjakeun yén iPhone manaskeun langkung seueur tibatan nganggo iOS6 sareng rada laun. Anjeun teu tiasa leres-leres ngadamel ulasan positif béta 1 dina iPhone 4.

  94.   nussbaum cenahna

    Kuring ngamutahirkeun ayeuna sareng éta bahkan logo apel di awalna parantos dirobih janten logo bodas datar, tanpa aya jinis tékstur atanapi lengkungan anu tiheula ogé diagonal.

  95.   URI cenahna

    Nya kaleresan ... ku 6.1.3 dipasang peryogi 20 menit kanggo masang 7 (paling) dina iphone 4s.
    Kesan kuring nyaéta yén éta dirancang pisan pikeun layar 5, dina prinsipna sagalana tiasa dianggo pikeun kuring, naon anu anjeun koméntar naon anu kadang-kadang kajadian, henteu salawasna, kuring parantos merhatoskeun sababaraha masalah sareng sababaraha aplikasi anu sanés tapi henteu penting.
    Éta masihan kuring kesan yén éta ngelek langkung seueur batré ti sateuacan.
    Kuring nyangkut dina siri dina hiji waktos, sareng énjing ieu ngajar ka batur sapagawean, aya momen anu kusabab sagala rupa anu kabuka, éta ngeureunkeun kuring kalayan lancar, tapi anu leres nyaéta ... kuring asalna jailbreak anu kuring petava unggal dua ku tilu, peti dina kaméra, reboot ... jsb sareng tahan éta kalayan leres janten upami hiji-hijina anu diperyogikeun nyaéta unggal 8 jam restart deui ... SILAPNA! 😛 (ku ieu kuring henteu hartosna éta henteu stabil pisan, sabab éta!

    Hatur nuhun kana padamelan anu parantos dilakukeun sareng ka jalma anu ngritik sareng maénkeun trik nyarios ka aranjeunna yén ... upami aranjeunna henteu resep yén aranjeunna milari inpormasi, urang kedah langkung ngahatur nuhun ka jalma anu ngalakukeun padamelan anu henteu dipikaresep ku anu sanés urang mangga sing raos. Upami anjeun maca hal tibatan ka naraka anjeun moal mayar ...

    Rangkulan

  96.   Iscast1 cenahna

    Batur anu parantos masang éta dina iPhone hideung sareng nyarios yén antarbeungeutna sapertos seueur gambar anu anjeun tingali tina iPhone bodas.

  97.   Daniel cenahna

    Kuring didaptarkeun salaku pamekar, kuring nyobian masang ipsw of ios 7 beta, ampir dina tungtung éta méré kuring kasalahan anu teu dikenal (-1) sareng éta henteu kéngingkeun kuring deui masang, naha aya anu terang kunaon? atanapi kumaha ngalereskeunana?

  98.   Manuel cenahna

    Hai, abdi masih henteu terang upami kuring ngaunduh ios 7 dina iphone 4s kuring. Kuring parantos maca yén seueur fitur khusus kanggo iphone 5 sanés kanggo iphone 4s. Naha pantes diunduh? Sabaraha lami kanggo nyandak béta kadua?

    Hatur nuhun !!

  99.   Santiago Nicolas Llorens cenahna

    Jalma-jalma, kuring henteu ngarti pisan ngeunaan ieu, sareng kusabab kuring yakin yén sadayana tiasa dibenerkeun dina téknologi, kuring maréntahkeun masang IOS7 kana iPod 5 kuring tanpa terang, tapi kuring ngalakukeun sadayana anu salah, sadayana !! Ayeuna diblokir sareng ngawartosan yén kuring henteu ngadaptar. ITunes nyandak iPod kuring tapi henteu ngantep kuring malikan deui, kuring nampi pesen yén éta henteu didaptarkeun sareng ngahalangan sadayana. Kuring ngaunduh IOS 6.1.4 tapi kuring henteu terang kumaha install deui. Saha anu tiasa nulungan kuring punten !! Nuhun !!

  100.   benja cenahna

    aya masalah nalika ngagunakeun aplikasi sapertos podcast sareng facebook. Dina dua kasus éta ngagantung, henteu salawasna, tapi aranjeunna ngan ukur linggih di dinya teu ngalakukeun nanaon. Dina kasus Facebook, nalika anjeun ngabagi pilihan, éta henteu jelas. Kuring henteu terang naha éta pikeun vérsi béta tina ios 7 atanapi urang kedah ngantosan apdet aplikasi supados épéktip sapertos 6.1.4

  101.   Alexander Oviedo cenahna

    Kanggo iPad mini masih henteu tiasa kan?

  102.   estevegm cenahna

    diénggalan lancar dina iPhone 4s tanpa UDID sareng ti Mac MIni.
    Ati-ati mencét tombol alt upami éta Mac, kuring pertama kalina ku kasalahan sareng shift sareng éta henteu dianggo pikeun kuring, éta pikeun Windows.
    Kuring ningali sadayana pisan, éta hebat
    salam sarta hatur nuhun

  103.   @josemoros cenahna

    Kuring dipasang éta Kuring nyobian antar muka anu saé pisan tapi masih teu stabil

  104.   incom2 cenahna

    Naha anjeun terang iraha Microsoft ngaleupaskeun Windows anu énggal, yén naséhat anu dipasihkeun ku sadayana nyaéta "antosan sababaraha bulan upami éta masalah"? Janten babaturan: Apple sanés Microsoft tapi BETA tiasa henteu stabil sapertos Windows Vista anu nembé dileupaskeun. Naha anjeun resep pisan masang iét Béta? Naha anjeun resep pisan aub sareng anu ngenalkeun sareng kéngingkeun masalah sareng iPhone anjeun atanapi ku apdet anu bakal datang? Teras kanggo sababaraha kanggo kaluar nyarios yén aranjeunna henteu resep sareng kumaha balik deui? Pokokna ... pikeun sababaraha anjeun ngan saukur ngahambat ponsel anjeun sareng anjeun kedah nyéépkeun sababaraha jam milari solusina sigana kuring hukuman HANYA sahingga waktos salajengna anjeun mikir dua kali sateuacan ngaco sareng hal anu parantos aktip diingetkeun sareng pasip yén éta tiasa masihan masalah sareng éta ngan ukur aya pikeun Pamekar.

    Sadaya keluhan, yén upami kuring mayar, éta upami kuring henteu mayar, éta upami trik ieu upami anu sanés ... mangrupikeun kahoyongan ngabobodo sareng résiko stabilitas sareng data telepon anjeun. Kuring henteu nempatkeun iPhone kuring anu ngarugikeun kuring seueur euro bahkan kirang pikeun anu gagah, sistem operasi dina fase béta anu iraha waé tiasa ngantepkeun kuring ngabohong sareng éta ogé, ka hareupna, tiasa masihan kuring masalah kusabab nganggo éta tanpa ngagaduhan hak anu leres.

    Pokokna ... sakumaha kuring nyebatkeun, naon anu lumangsung ka anjeun saé pikeun seueur: ku ngabakar anjeun ogé diajar henteu keuna seuneu.

  105.   URI cenahna

    Bewara pikeun pelaut ...

    Entong aktipkeun AssitiveTouch di ios 7 !!! Abdi henteu tiasa nanaon! atawa muka konci telepon !!!

    PS: batréna tahan kuring tanpa ngalakukeun nanaon salami 6 jam ... UNFORTUNATE!

  106.   aing cenahna

    Halo, pasang ios7 sareng sadayana henteu kunanaon dugi ka kuring nyambungkeun kana iTunes sareng kuring nampi pesen yén iTunes mendakan iPhone tapi henteu mikawanoh éta janten kuring henteu tiasa ngalebetkeun iTunes atanapi nyingkronkeun aplikasi atanapi mulangkeun cadangan anu kuring damel dina PC anu kuring tiasa ngalakukeun?

  107.   Patricia cenahna

    Halo, naha anjeun tiasa nyaritakeun tautan pikeun ngaunduh ios 7? Abdi anu anyar sareng kuring henteu terang anu mana anu leres. Hatur nuhun

  108.   héktorCali22a cenahna

    Halo sadayana, kuring gaduh mamang, kuring parantos gaduh file ipws anu diunduh, upami kuring ngapdet kana béta ios 7 teras abdi hoyong mulangkeun ios 6 deui pikeun alesan naon waé, iphone kuring henteu dileupaskeun? Abdi henteu terang naha iphone abdi leupas tina pabrik atanapi dileupaskeun ... Abdi ngagaleuh 2-leungeun. hatur nuhun

  109.   gelo cenahna

    ipad mini kuring parantos nempel sareng logo apel dina layar hideung tanpa ngalakukeun anu sanés, peryogi lami sapertos kieu ... naon anu kuring lakukeun?

  110.   Donald cenahna

    halo, pamundut, sakali vérsi akhir kaluar, naha kuring tiasa ngapdet tina béta tanpa janten pangembang? boh tina telepon atanapi tina iTunes

  111.   Sginno cenahna

    Kuring meunang kasalahan 3194 pitulung !!!!

  112.   kerangka cenahna

    Hiji bantosan, nalika kuring ngalebetkeun iphone 5 kuring pikeun ngapdet perangkat lunak éta, kuring ngan ukur "milari pembaruan" sareng didinya tetep, henteu katingalina ku kuring tiasa ngapdet deui, saha punten bantosan kuring.