Tutorial pikeun jailbreak dibérékeun ka ios 8.1.2-8.4

jailbreak-ios-83

Sababaraha menit ka pengker parantos ngarilis jailbreak kanggo ios 8.3 sareng urang parantos ngagaduhan tutorial anu disiapkeun sahingga anjeun tiasa masangkeunana dina iPhone, iPod sareng iPad anjeun. Prosedur na saderhana tapi, kusabab éta sadayana nganggo basa Cina sareng kuring anggap teu aya anu maca urang ngartos éta, anjeun kedah ngaléngkah sateuacan anjeun nampi. Luken (Salam sareng hatur nuhun deui).

Kumaha jailbreak ios 8.3

saran

  • Éta salawasna disarankeun pikeun nyalin salinan alat anjeun pikeun nyingkahan kamungkinan kaleungitan inpormasi.
  • Ngalakukeun mulangkeun bersih pikeun nyingkahan gangguan poténsial.
  • Anjeun kedah mareuman kode konci (sareng Touch ID, upami anjeun ngagaduhan) sareng jasa "Milarian iPhone abdi".
  • Upami anjeun nampi pesen "Panyimpenan ampir pinuh", ngajalankeun Cydia.
  • Upami jailbreak gagal, pareuman WiFi sareng cobian deui.

Alat anu kompatibel

  • iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5 sareng iPhone 4s
  • iPad Air 2, iPad mini 3, iPad Air, iPad 4, iPad 3 sareng iPad 2
  • iPad mini 1 (iPad generasi kahiji iPad mini), iPad mini 1 (Rétina iPad mini), iPad mini 2
  • iPod touch generasi ka-5

Léngkah anu kudu dilakukeun

  1. Kami unduh sareng unzip jailbreak ti IEUH.
  2. Kami nyambungkeun iPhone kami kana komputer. Urang bakal ningali yén éta ngakuan éta pikeun urang.
  3. Urang pupus centang popcorn ieu di handap.
  4. Urang toél tombol héjo.
  5. Urang antosan.

taig-jailbreak_1 taig-jailbreak-2 taig-jailbrak-3 tés-jailbreak

 

Pikeun anjeun anu ngagaduhan betas tina ios 8.4 sareng ios 9 dipasang, sabab Apple nandatanganan iOS 8.3 sareng moal lirén ngalaksanakeunana, sigana, sajam saatos peluncuran iOs 8.4 umum, anjeun tiasa ngaleutikan tanpa masalah. Jang ngalampahkeun ieu, langkung saé anjeun nuturkeun tutorial ti batur sapagawean kuring Cristina ti Kumaha cara turun tina ios 9 béta ka ios 8.3.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

84 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Edu cenahna

    TEU GAWE TEU DIUNDUH Éta Mangrupikeun Runtah Waktos Jalma-jalma ieu ngan ukur ngorotan Urang. Nalika leres-leres ninggali resmi urang sadayana bakal terang. Ieu 100% PALSU (TESED). Salam

    1.    Luken cenahna

      Dipariksa? Anu twitter anjeun Kuring ngaliwat anjeun néwak? Datang ka imah kuring kuring bakal nunjukkeun iPhone upami anjeun hoyong.

    2.    Carlos J cenahna

      Pilarian sateuacan nyarios omong kosong. Coba balikeun deui iPhone tina 0 ku ios 8.3 teras cobian deui, anjeun bakal ningali kumaha jalanna….

  2.   XAM cenahna

    Éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring, éta tetep dina 20%

  3.   Edu cenahna

    @bueymc nyaéta luke Twitter kuring. Upami anjeun nyobian, kuring hoyong ningali éta sabab éta henteu tiasa dianggo pikeun seueur jalmi atanapi, sakumaha seueur anu nyarios, éta tetep dina 20% sareng ti dinya éta henteu langkung maju. Janten upami anjeun tiasa nunjukkeun ka kuring éta bakal ngabantuan pisan. Salam

  4.   Rafael Pazos cenahna

    aranjeunna dibéré dina 20% sabab kuring pikir anjeun kedah ngaleungitkeun icloud, hapus kecap akses. nempatkeun kana modeu pesawat sareng pasang dinten Juni anu kuring henteu émut, sareng waktosna, éta sababna aranjeunna gaduhna, kuring émut yén kuring ngalakukeun ieu, dina ios 8.1.2 kalayan taig, salam!

  5.   KYKEGUASS cenahna

    Éta parantos dianggo sampurna pikeun kuring nganonaktifkeun milarian iphone abdi, toél id sareng kode muka konci!

    1.    sianis cenahna

      pikeun sadaya jalma anu ngalakukeun kasalahan; boh supirna sareng 20% ​​... hapus iTunes, sapinuhna. kabéh program apel. buka musik kuring sareng dina folder iTunes, robih perpanjangan file ituneslibrary.idl kana ituneslibrary.bak ...
      Anjeun balikan deui PC anjeun, unduh versi 12.0.1 tina iTunes ti dieu:https://secure-appldnld.apple.com/iTunes12/031-08058.20141016.34epp/iTunesSetup.exe
      anjeun masangkeunana sareng kuring kedah ngantepkeun anjeun

  6.   José Crisanto Morillón Pérez cenahna

    Éta ogé dina basa Inggris http://taig.com/en/

  7.   Enrique Jose cenahna

    Éta ogé parantos dianggo pikeun kuring tanpa masalah !!! 🙂 Ayeuna hayu urang antosan tweak anu cocog pikeun kaluar!

  8.   Marcelo cenahna

    Éta nyangkut dina 20% (abdi nganonaktifkeun sadayana) sareng sia !!

  9.   XAM cenahna

    Abdi masih sami, sadaya anu parantos dicarioskeun dinonaktipkeun tapi nanai tetep 20%

  10.   Pablo cenahna

    Éta dianggo pikeun kuring, nganonaktifkeun milarian iphone, kode sareng sidik

  11.   XAM cenahna

    Nya, abdi parantos nganonaktifkeun sadayana éta sareng tetep dina 20%

  12.   Daniel cenahna

    Upami aranjeunna sésana 20/30%, éta kusabab aranjeunna ngamutahirkeun OTA, janten aranjeunna kedah nyadangkeun sareng ngapdet ...
    éta kedah jalan.

    1.    Juan Fco Carretero (@ Juan_Fran_88) cenahna

      Kuring nembé balikeun deui via iTunes sareng tetep dina 20%, nyaéta, alesanana sanés kusabab pembaruan ngalangkungan OTA sareng kuring nyobian 3 kali sareng éta tetep tetep dina 20%, langkung khusus, éta tetep diblokir dina hambalan restart, balikan deui terminal deui sareng teras deui

  13.   Pablo cenahna

    Pokokna, éta tetep dina 20%, abdi parantos nganonaktifkeun sadayana sareng nanaon henteu jalan. Kumaha cara direngsekeun?

  14.   Gabriel Marquez SiinMaas cenahna

    saurik kedah ngapdet ...

  15.   XAM cenahna

    Kuring parantos malikkeun sareng ios 8.3 ngalangkungan Itunes sareng éta henteu kedah milarian iphone atanapi kode atanapi sidik sareng éta tetep tetep dina 20%

  16.   Yesus cenahna

    Dinten ieu mangrupikeun ultah kuring (Abdi 20) sareng kado naon anu dibawa ku urang Cina, éta tiasa dianggo sampurna Mugi bungkusna diénggalan! Hatur nuhun pisan!!!!!

  17.   Christian gutierrez cenahna

    Entong nyéépkeun waktos anjeun ku ieu ... Teu hasil!

    (Upami anjeun nuturkeun tautan dina poto, anjeun bakal angkat ka halaman Cina.)

    1.    xilan cenahna

      serius ????

    2.    Carlos J cenahna

      Anjeun henteu terang ti mana Taig, sanés? XD

    3.    Ramon L. cenahna

      Anjeun henteu terang ti mana jailbreak na, leres? XD

    4.    Luis Xaviêr cenahna

      Kusabab alatna Cina, jenius.

  18.   Borja cenahna

    Aya lepat sareng komputer 64-bit, éta sababna kami kajiret dina 20%. Dina komputer 32-bit éta tiasa dianggo

  19.   Manny cenahna

    éta tetep dina 20%

  20.   Adrian Otero Rifat cenahna

    Abdi dina 8.1 sareng badé Anyarkeun ka 8.3 ayeuna yén JB kaluar sateuacan 8.4 kaluar

  21.   Alén cenahna

    Henteu aya anu dianggo pikeun kuring, saleresna mah, éta mangrupikeun strategi pikeun nyepetkeun kaluarna ios 8.4 kusabab kaleresan henteu jalan, kuring henteu lulus 20%, kuring pulih deui pikeun ningali naha ku anu bersih Kuring tumaros tapi euweuh anu teu jalan ulah nguseup. henteu funcaaaaaaaa tong nyéépkeun usaha teu aya funnncaaaaaa. punten halaman hahahaha!

    1.    Paul E. cenahna

      Alen unduh vérsi Itunes 12.1.0 sareng voila, éta tiasa dianggo 100%. Pariksa tulisan sateuacan anu ieu, aya anu namina Cristhian nunjuk éta sareng éta tiasa dianggo kalayan aman

      1.    Eduardo Mendez cenahna

        Sobat kuring henteu terang naha kuring kedah ngalakukeun éta nalika aranjeunna nembé kaluar dinten ayeuna kuring ragu ngawartosan naon anu kuring sieun dilakukeun pikeun ngaunduh (unggal léngkah pikeun nyingkahan kasulitan) sareng hatur

  22.   Jean michael rodriguez cenahna

    Kuring tiasa install dina Win 7 64bit tapi pikeun sababaraha alesan supir itune henteu mikawanoh kuring dina versi panganyarna. Kuring kedah uninstall versi iTunes anu paling anyar sareng masang versi 12.0.1. Sami anu kuring kedah lakukeun dina versi TaiG (iOS 8.1.3) anu kapengker. Tapi saurna normal, kuring kedah nganonaktifkeun kode konci sareng mendakan ipad abdi sareng éta waé. Dipasang dina mini iPad 1

    1.    Diego cenahna

      Hai Jean, dimana anjeun tiasa ngaunduh iTunes 12.0.1?

  23.   Iphonemax cenahna

    Ayeuna kuring masih dina 8.1.2 kalayan jailbreak super stabil kuring. Abdi henteu hoyong ngaco éta. Disagigireun ti éta aplikasi sapertos Semirestore ogé henteu disiapkeun. Anjeun kedah ngantosan sadayana janten resmi sareng 100% ogé atanapi kaduhung sumping.

  24.   Daniel Orlando Zapata cenahna

    Halaman Cina hartosna anjeun gaduh iTunes pangénggalna sareng anjeun kedah ngaunduh versi sateuacanna sareng dina halaman éta masihan anjeun dua pilihan iTunes pikeun pc 32-bit sareng anu sanés pikeun 64 kalayan iTunes pang anyarna henteu jalan

  25.   Daniel Orlando Zapata cenahna

    Halaman Cina hartosna anjeun gaduh iTunes pangénggalna sareng anjeun kedah ngaunduh versi sateuacanna sareng dina halaman éta masihan anjeun dua pilihan iTunes pikeun pc 32-bit sareng anu sanés pikeun 64 kalayan iTunes pang anyarna henteu jalan

  26.   Talion cenahna

    Hatur nuhun pisan. Dina iPhone 6 kuring direnovasi sareng ios 8.3 kuring ngagaduhan masalah loop 20%. Kuring nyobian PC sanésna ku masang iTunes 32-bit tina léngkah 2 sareng éta jalan tanpa masalah.

  27.   naldo cenahna

    Gampang ningali sagalana sami, ngan naon anu kedah dilakukeun sareng iTunes versi 12.0.1 ayeuna kuring ngalaksanakeunana sareng jelas

  28.   José cenahna

    Janten ayeuna-ayeuna na nyaéta masang iOS 8.3 sabab kuring gaduh iOS 8.1.2, sareng ngantosan cydia tiasa dianggo leres, leres? Atanapi upami ios 8.4 kaluar sareng kuring gaduh iOS 8.1.2 Abdi moal tiasa jailbreak atanapi aya sababaraha cara pikeun ngalaksanakeunnana ngalangkungan file ipa iOS 8.3 .. Batur tiasa ngawartosan upami kuring tiasa ngalakukeun sapertos kieu, upami Kuring henteu malikkeun sareng unggah ka ios 8.3

    1.    Jean michael rodriguez cenahna

      Balikkeun ayeuna ka ios 8.3 sareng ngalakukeun Jailbrake. Upami anjeun parantos parantos masangkeun Cydia, nalika aranjeunna ngamutahirkeun aranjeunna ogé bakal ngamutahirkeun anjeun. Upami ios 8.4 kaluar sareng aranjeunna nutup panganggona, anjeun bakal atos aya di ios 8.3 ku cydia, nyaéta anjeun moal ngagaduhan masalah.

  29.   henteu aya namina cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring salaku Christian Gutierrez, naon anu tiasa dilakukeun ????

  30.   Rafael cenahna

    Kuring parantos nyobian sareng unggal iTunes anu parantos diterbitkeun sareng teu nanaon, mimitina kuring ngarengsekeun masalah supirna, tapi ayeuna éta dibalikan deui teras-terasan dina 20% sareng éta henteu kajantenan ti dinya ngalungkeun kuring saatos kasalahan 1101 Émutan abdi

  31.   Daniel Iglesias Meyer cenahna

    Kuring dipasang sababaraha jam ka pengker sareng éta jalan saé, henteu masalah, iphone 5s

  32.   danilove anjeun cenahna

    Naha anjeun terang iraha bakal kaluar pikeun mac?

  33.   momo cenahna

    Abdi badé saratus persén méwah kalayan windows 8.1 32 dina iphone 5s anjeun ngan kedah masang itunes sateuacanna nuhun

  34.   Julian Morales cenahna

    Gambar placeholder Luis Miguel Morales

  35.   Ricky cenahna

    Dianggo seukeut dina Iphone 4s .. Alus pisan !!!

  36.   Suzanne cenahna

    Éta dianggo pikeun kuring, tapi ayeuna kuring gaduh layar setélan kosong, naon anu kuring tiasa laksanakeun?
    iphone 6 plus

  37.   Suzanne cenahna

    Kalayan kecap séjén, setélan na henteu kaluar, kuring pencét layar sareng éta kosong. punten sababaraha bantosan

  38.   Damian cenahna

    Saha anu parantos ngajalankeun Jailbreak, naon tweaks anu dipiboga ku aranjeunna? 🙂

  39.   Alvao cenahna

    Kuring nempatkeun alatna sareng henteu ngadeteksi iphone kuring sareng mareuman sadayana touch id sareng kode, naon anu kuring lakukeun ???

  40.   Paulo cenahna

    Éta tetep dina 20% sabab anjeun kedah uninstall iTunes sareng ngaunduh vérsi anu langkung handap, kuring tumaros sareng éta tiasa dianggo pikeun kuring, tapi hé, jailbreak dipasang tapi henteu tiasa dianggo dugi aranjeunna ngamutahirkeun cydiasubstrate sakumaha ceuk aranjeunna.

  41.   John cenahna

    halo, pikeun anjeun sadayana anu ngantosan pembaruan ku saurik, moal aya, éta nyatakeun yén taiG anu kedah nambalan kernel pikeun méréskeun masalah sareng substrat mobile,

  42.   Juan cenahna

    Naha aya anu ngajelaskeun ka kuring naon Cydia Substrate, naha sami sareng cydia?

  43.   Diego cenahna

    Éta dianggo pikeun kuring ku iTunes 12.0.1, kalayan versi ayeuna kuring ngagaduhan masalah sareng supir sareng kalayan versi 12.1.0 éta tetep dina 20%

  44.   Santos Molina cenahna

    Éta ogé parantos masihan kuring kasalahan, janten kuring bakal nyobian ipad mni bersih kalayan 8.3 sareng kuring yakin éta bakal tiasa ... sapertos biasa. langkung saé mulangkeun, jailbreak sareng masang cadangan

  45.   Srimanganti cenahna

    Halo. Kuring masangkeunana ku cara ngaunduh vérsi itunes. Sareng ditaros ?? Kuring gaduh sababaraha program dina PC sapertos tomtom, pikeun mindahkeun ka iphone tiasa réngsé? nyaéta yén éta méré kuring kasalahan

    Pikeun tiasa ngalirkeun program, hiji-hijina cara nyaéta gaduh Appsync?

    Gracias

  46.   CADAN cenahna

    Saatos usaha ngalaksanakeun jailbreak nyaritakeun yén kuring parantos tiasa ngalakukeun éta dina sadaya alat kuring (iPhone sareng iPad) tanpa masalah sareng pertama kalina gancang, ayeuna waktuna pikeun ngapdet substrat cydia sareng ngajalankeun.
    P.S. Kuring parantos ngalaksanakeunnana sareng imac kalayan camp boot sareng menangkeun 8.1

  47.   Jovanni cenahna

    Abdi henteu tiasa ngalakukeun éta, kuring nampi pesen yén kuring kedah masang naon-naon dina iTunes, punten bantosan !!!

  48.   Raul cenahna

    Naha éta kajantenan ka batur yén aranjeunna moal tiasa masang nanaon tina toko aplikasi? Kuring parantos jailbroken sareng éta moal ngantep kuring masang atanapi ngamutahirkeun

  49.   Raul cenahna

    Éta parantos direngsekeun, éta tweak cydia

  50.   SergioV cenahna

    Pikeun anu gagal sareng tetep dina 20%, parios bagian kaamanan. Candak sadayana, kalebet "kode saderhana." Saatos éta hasil pikeun kuring.
    Coba sareng anjeun nyarios, pikeun ningali naha éta, seueur jalma anu leungit.

  51.   Xplertor cenahna

    20% masalah supir apel - solusi Download versi Itunes.
    Langsung saatos jailbreak, perbarui ALL Cydia (panginten layar hideung sareng teu aya pilihan sanés tapi pikeun mulangkeun sadayana)
    Teras anjeun kedah ngalebetkeun data akun Icloud supados AppStore sayogi (henteu dianggo ngan ukur dina restorasi atanapi di awal)
    Sadayana dina 100% sanaos dina iFUNBOX kuring henteu tiasa ngaktipkeun torowongan USB atanapi lebet kana akar sistem.

  52.   John cenahna

    Ami itune muka ka kuring, kuring henteu muka jandéla pikeun nimbang jailbreak anu agoooooo ngabantosan

  53.   J Eduardo cenahna

    Éta dianggo pikeun kuring pertama kalina, kuring ngan kedah uninstall iTunes pangénggalna, sadaya program Apple sareng ngarobih perpanjangan iTunesLibrary. Maka éta bakal masang versi 12.0.1 sareng nganonaktifkeun anti virus kuring.
    Pareuman Wifi abdi, kode konci na «Milarian iPhone abdi»
    Ngajalankeun program salaku administrator sareng voila, éta sampurna.
    Teras kuring kéngingkeun update installer Cydia ka anu pangénggalna. Sajauh ieu kuring ngan ukur ngaunduh sababaraha tweaks anu kuring ningali dina internét anu cocog sareng ios 8.3 sanaos kuring hoyong ningali aya téma pikeun vérsi ieu kusabab kuring henteu mendakanana.

  54.   latostadorano cenahna

    Goréng éta ngan ukur pikeun Windows !!

  55.   Yesus cenahna

    Halo, kuring parantos nyobian tapi iphone 6 abdi henteu mikawanoh kuring, éta nyarios yén kuring henteu ngagaduhan driver anu dipasang. Kuring parantos masang itune 12.0.1 teras masang anu pang anyarna sareng teu aya nanaon. Naha anjeun terang naon tiasa? Kuring parantos nyobian dua komputer sareng teu nanaon, jawaban anu sami.

  56.   John jairo jaramillo cenahna

    Éta henteu tiasa dianggo dina paralel mesin virtual IN MAC upami aya anu ngabantosan kuring salam anu langkung saé ti Spanyol

  57.   John jairo jaramillo cenahna

    mesin virtual nyaéta windows 7

  58.   Antonio cenahna

    Éta sacara konsisten gagal kuring dina 60% Abdi badé uih deui sareng mulangkeun deui. Ku cara éta aranjeunna nunjukkeun yén anjeun kedah nempatkeun modeu pesawat. Kuring parantos nyobian sareng tetep gagal. Butuh sapertos 10 menit dugi ka 60%

  59.   Antonio cenahna

    Nalika ngamutahirkeun ngalakukeun mulangkeunana anu bersih. Janten upami tiasa leres.

  60.   Dani cenahna

    Kuring ngalakukeun jailbreak dina ipad sareng dina iphone 5s, anu terakhir nalika ngamimitian cydia kuring ngagaduhan pembaruan anu penting, kuring narima, papan luncur balikan deui teras pencét kana desktop hapé, henteu aya anu katingali, ngan ukur layar ngaheéat sareng Henteu jalan, kuring balik deui pikeun malikeun, ngalakukeun jailbreak sareng nempatkeun salinan cadanganna terakhir, hal anu sami, kuring parantos 3 kali sami, sadayana sampurna dina ipad mini2. éta kajadian ka batur

  61.   John A. cenahna

    Hai, kuring ngalakukeun ieu sareng iphone 5s sareng éta digawé sampurna. Basajan pisan: Kuring nutup Itunes sareng mimiti jailbreak numutkeun tutorialna. Anjeunna badé cicing dina 60% kanggo waktos anu lami tapi henteu janten masalah, hayu waé anjeunna kaluar. Butuh waktu kuring sahenteuna sajam satengah dugi ka 2 jam kanggo ngabéréskeun tapi anjeun parantos réngsé damel. Salam

  62.   Alejandro cenahna

    Paranti kuring henteu ngadeteksi kuring, éta nyatakeun kusabab supir apel henteu kapendak, naon éta? Éta anu kuring kedah lakukeun? punten ngabantosan.

    1.    Carlos cenahna

      anjeun kedah ngaunduh versi paling anyar iTunes langkung saéna 12.0.1 kalayan anu ieu janten saé

  63.   John cenahna

    Éta kajadian ka kuring sami sareng Alejandro

  64.   ngelok cenahna

    Kasalahan anu sami kajadian ka kuring salaku anu sanés .. supirna henteu terang kuring, aya bantosan?

  65.   hudiny cenahna

    Upami éta tiasa dianggo nalika diblokir tabuh 20, pasihkeun kanggo ngaleungitkeun program tapi henteu ngalakukeunana, anjeun masihan tombol anu leres pikeun balik sareng teras dugi ka 100, kuring kedah masihan sakitar 5 kali.

  66.   Carlos cenahna

    Halo sadayana. Abdi resep pisan, sadayana tiasa dianggo saé pikeun kuring, ngan ukur substrat pikeun ngamutahirkeun kuring henteu ngartos éta tapi henteu mangaruhan nanaon

  67.   kyrin cenahna

    Punten, versi iTunes naon anu anjeun anggo pikeun jailbreak? … Ami kuring ngagaduhan peringatan ngeunaan iTunes sareng éta masihan kuring numbu!

  68.   Aleg1422 cenahna

    Kuring tumaros tanpa masalah sareng iTunes 12.0.1.26, kalayan vérsi pangénggalna kuring henteu tiasa sabab ngalungkeun kasalahan

  69.   Diego cenahna

    Halo, ti mana kuring tiasa ngaunduh iTunes 12.0.1 ???

  70.   Luis cenahna

    Salam rerencangan abdi gaduh jailbreak di 8.4 éta damel saé pisan ti mana waé cydia ngeureunkeun kuring tina muka solusi naon waé salain ti mulangkeun hatur nuhun

  71.   Danuil cenahna

    sadayana kapisah, modeu pesawat sareng éta tetep dina 50%
    bakal kumaha ????