Tutorial: kumaha carana masang ios 8 béta dina iPhone anjeun

kumaha carana masang ios 8 -béta

Patarosan jutaan dolar: naha ios 8 béta dipasang?

Upami anjeun henteu tiasa ngantosan detik anu sanés sareng hoyong gaduh sadayana berita sareng nunjukkeun ka babaturan anjeun ka hareup iPhone anjeun ayeuna tiasa masang ios 8 béta, aya dua cara pikeun ngalakukeun éta sareng kami bakal nyaritakeun anjeun duaan di handap.

Masang ios 8 béta gratis

UPDATE: metoda gratis henteu tiasa dianggo deui, Apple parantos nutup liang kaamanan anu dianggo.

Ayeuna anjeun tiasa masang ios 8 béta gratis Sareng tanpa mayar nanaon, éta naon anu seueur anjeun bakal laksanakeun tapi sanés anu kami mamatahan anjeun, kami mamatahan anjeun nganggo pilihan kadua di handap ieu pikeun nyingkahan nyeri sirah anu ngagunakeun metode gratis ieu bakal masihan anjeun.

Pikeun masang ios 8 anjeun kedah didaptarkeun salaku pamekar, atanapi langkung saé UDID (identifier) ​​iPhone anjeun kadaptar salaku pamekar, upami henteu, éta moal diaktipkeun sareng éta bakal tetep sapertos kieu:

kasalahan nalika ngaktipkeun ios 8 béta

tapi aya trik pikeun ngaktipkeunana, nyaéta ngagunakeun update ti iTunes ngamuat salinan cadangan anjeun anu sateuacana, kalayan ieu anjeun bakal ngalangkungan cek na iPhone anjeun bakal diaktipkeun ku ios 8.

Naros:

  • Ieu bébas

Kontra:

  • IPhone anjeun tiasa ngadat sareng anjeun kedah deui ka ios 7
  • Upami anjeun kedah mulangkeun iPhone anjeun éta bakal dinonaktipkeun
  • Upami anjeun henteu ngamutahirkeun kana béta salajengna iPhone anjeun bakal ngadat, anjeun kedah balik deui ka ios 7 teras nempatkeun béta salajengna, anjeun henteu ngan saukur tiasa nempatkeun béta anyar, anjeun kedah deui ka ios 7
  • Kanggo sababaraha jalma trik ieu henteu pernah jalan sareng aranjeunna macét, anjeun kedah nempatkeun iPhone dina modeu pamulihan sareng balikeun ka ios 7 ku milih firmware ku cara manual.

Pasang ios 8 béta kalayan pendaptaran UDID

Cara normal, sah, teu repot (atanapi naon waé anu anjeun badé disebatna) nyaéta ngadaptar UDID anjeun salaku pamekar, ku cara ieu anjeun tiasa mulangkeun, ngapdet, unggah béta upami anu sateuacanna kadaluarsana tanpa balik deui ka iOS 7, jsb.

Idéalna nyaéta anu anjeun milari babaturan pamekar sareng yén anjeunna ngadaptar UDID dina akun na, anjeun bakal siga tester béta na, sareng ieu masihan anjeun ijin masang béta. Upami anjeun henteu gaduh réréncangan aya jalma anu ngalakukeun éta online ku ngecas sajumlah leutik, anjeun ngan ukur kedah milarian di Google «ngadaptar UDID» sareng anjeun bakal ningali sababaraha pilihan dina basa Spanyol anu tiasa dipercaya (aya ogé dina basa Inggris upami anjeun ngatur basa éta, tapi langkung saé milarian kanggo basa Spanyol pikeun pangrojong). Taun-taun sanés kami nyarankeun sababaraha halaman wéb ieu, pastina anjeun bakal mendakan bantosan tina koméntarna.

Naros:

  • Anjeun tiasa mulangkeun iPhone anjeun pikeun nyingkahan kasalahan anu dibawa ti ios 7 atanapi tina hiji béta ka anu sanés
  • Upami béta kadaluarsa anjeun tiasa nempatkeun anu salajengna tanpa nyéépkeun waktos
  • Anjeun pastikeun éta salawasna jalan, metode gratis henteu tiasa dianggo pikeun sadayana

Kontra:

  • Éta henteu gratis, biayana antara 5 sareng 10 euro (8-12 dolar)

Naon anu kuring kedah lakukeun?

pasang ios 8

Nya éta gumantung kana pangalaman anjeun, upami anjeun pangguna canggihAnjeun terang kumaha cara ningkatkeun, nempatkeun iPhone dina Mode Pamulihan sareng anjeun henteu sieun bakalan waktos anu anjeun kedah lakukeun ku metode gratis, upami éta henteu tiasa dianggo pikeun anjeun anjeun bakal teras ngagaduhan waktos nganggo metode UDID.

Upami anjeun henteu hoyong miceun waktos, anjeun henteu hoyong éléh inpormasi tina iPhone anjeun dina pamulihan kana vérsi sateuacana dimana salinan cadanganna henteu tiasa dianggo, ogé anjeun henteu ngagaduhan pangetahuan anu diperyogikeun, cara ngadaptar UDID anu pangsaéna pikeun anjeun.

¿Naon anu kuring gong lakukeun? Kuring parantos gaduh UDID kuring kadaptar pikeun ngalakukeun sadayana kalayan tenang, sanés sabab anjeun henteu terang naon anu diperyogikeun pikeun ngagunakeun padika anu sanés, tapi kusabab Abdi henteu hoyong kaleungitan waktos turun ka ios 7 kanggo uih deui kana béta salajengna sareng kusabab abdi hoyong nempatkeun salinan bersih tina ios 8 supados teu aya kasalahan anu nyeret ka handap atanapi konsumsi aki anu anéh (sakumaha anu kajantenan taun kamari).

Tutorial: kumaha cara masang iOS 8 betas

Dina salah sahiji tina dua padika anu sateuacanna anjeun kedah ngaunduh ios 8 anu cocog sareng model iPhone anjeun, sambung kana iTunes terus pencét tombol na UPDATE bari nahan konci Pélét dina Windows atanapi Alt dina Mac. Gampang sapertos kitu. Tautan unduhan ios 8 tiasa dipendakan ku milarian dina Google atanapi di handap dina koméntar anu muncul.

Dina naon waé, Upami anjeun resep iPhone, disarankeun pisan pikeun anjeun masang ios 8, anjeun bakal gaduh waktos anu saé sareng anjeun badé ngantepkeun saha waé anu kabuka.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

33 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gerardo Carrillo cenahna

    Nyungkeun tautan unduh punten

    1.    alan cenahna

      Naon anu kuring lakukeun upami kuring parantos nyetél éta sareng nandaan kasalahan aktivasina?

  2.   Fernan Tormé cenahna

    Di dieu anjeun tiasa ngaunduh ios 8 gratis kanggo sadaya iPhone !!!
    http://descargarios8.blogspot.com.es/

    Hatur nuhun tutorial na !!!

    1.    Armando Greekiph cenahna

      Kuring parantos ngalaksanakeunnana dimana aranjeunna nyarankeun pikeun wéb registraudid.com anu pisan merhatoskeun

    2.    oams_blues cenahna

      Kuring pencét naon anu aranjeunna nyarios sareng éta henteu jalan, éta henteu ngalakukeun nanaon, aya tutorial video di luar sana?

    3.    Marborr cenahna

      Abdi parantos tumaros! Éta damel tanpa masalah sareng tautan éta! Pastikeun anjeun ngaunduh anu leres tina iphone anjeun

    4.    Dani ruiz cenahna

      Ngunduh! Naon anu anjeun pikahoyong !!! hatur nuhun

  3.   Blog Salomon Única cenahna

    Taun-taun sanés anjeun parantos nyarankeun http://www.registraudid.comNaha urang tiasa ngalaksanakeunana di ditu? saha anu parantos ngalaksanakeunana di ditu tanpa masalah?

  4.   Alicia cenahna

    Laksanakeun gratis di http://www.freeudid.com

    1.    Israél cenahna

      Taun kamari aranjeunna ngajelaskeun langkung saé, nuturkeun léngkah-léngkah ieu: https://www.actualidadiphone.com/2013/06/11/tutorial-como-instalar-ios-7-beta/

      1.    Roxana cenahna

        Kumaha cara kuring ngalakukeunana? Pasihan terang abdi!

  5.   Carlos cenahna

    Taun ka tukang kuring mésér ti penjual ieu sareng tanpa masalah, dinten ieu kuring ogé parantos néwak éta, tapi kuring badé masangkeunana énjing, sanaos éta dikaluarkeun pikeun kuring dina hiji waktos.

    http://www.ebay.es/itm/UDID-beta-iOS8-Activacion-al-instante-/231246958665?pt=LH_DefaultDomain_186&hash=item35d7649049&_uhb=1

  6.   iCARLOS5S cenahna

    Anggo halaman anu disarankeun ku sobat Salomon atanapi anggo ieu http://www.registerudid.net ayeuna kuring badé ngalakukeun anu mana anu anjeun nyarankeun http://www.registraudid.com abdi henteu nyarios basa Inggris

  7.   JohnatanR86 cenahna

    Aranjeunna henteu mayar bajingan, tiasa gratis, leannnnn

    aranjeunna kedah leres-leres

  8.   Omar Santiago Aguilar cenahna

    Nalika aranjeunna mareumanana, éta bakal nyungkeun aranjeunna balikkeun ka ios 7.1.1 sabab henteu didaptarkeun sareng Apple! Tuturkeun aranjeunna dina Twitter, kuring badé mikeun 5 rékor énjing 😀 @OmaarSantiago

  9.   Yosua cenahna

    Abdi parantos mayar via http://www.registraudid.com sareng kuring masih teu nampi email kanggo aktip, sakumaha amanna halamanna, abdi nganggo iphone tanpa diaktipkeun.

  10.   scl cenahna

    Émut kana sarat ios 8. Henteu sadaya alat tiasa aksés kana vérsi anyar ieu.

  11.   albertocarlier cenahna

    Naha aya anu nyobian uih deui ka IOS7 ti IOS8? kumargi ampir teu aya aplikasi anu tiasa dianggo (whatsapp, telegram ...) Abdi hoyong uih deui, tapi éta méré kuring kasalahan nalika nganonaktifkeun mendakan hapé kuring sareng tangtosna, kuring henteu tiasa malikkeun ...

    1.    janten cenahna

      Éta bakal yén anjeun parantos lepat kusabab kuring henteu gagal dina aplikasi anu kuring gaduh ... kalebet kana 2 anu anjeun koméntar

  12.   Yosua cenahna

    Kuring parantos uih deui ku nempatkeun iphone dina modeu DFU sareng bakalan mulangkeunana, maka éta bakal naros kode iCloud

  13.   janten cenahna

    Upami UDID didaptarkeun, béta tiasa dipasang ku ngalakukeun restorasi, teu kedah nempatkeun 7.1.1 sareng pasihan diperbarui, ku UDID anu kadaptar anjeun tiasa masangna sapertos vérsi anu sanés, naha béta atanapi henteu

  14.   gary vargas cenahna

    Hello Kuring dipasang ios dina 5c sareng kuring ngagaduhan kasalahan validasi sareng dina iTunes kuring sami, kuring henteu ningali pilihan pikeun mulangkeun kumaha kuring tiasa masang iOS 7 kusabab iPhone kuring henteu jalan

    1.    Sers cenahna

      Upami anjeun lebetkeun kana modeu DFU teras sambungkeun kana iTunes di sana éta bakal ngamungkinkeun anjeun nga-instal deui ios 7 henteu masalah anjeun mendakan telepon kuring kusabab éta pakait sareng nami pangguna sareng kecap akses anjeun sareng upami anjeun terang éta anjeun bakal nunjukkeun na éta bakal ngijinkeun anjeun mulangkeun tanpa masalah.

      Upami aya anu resep kana betas, aranjeunna tiasa nyerat ka kuring s_arribas_84@hotmail.com. Sareng upami anjeun hoyong mareuman iPhone anjeun dina sababaraha waktos, anjeun kedah gaduh pamekar UDID.
      Wasalam

  15.   Gambar placeholder Alberto Arrinas cenahna

    Nya, kuring parantos masangna, tapi nalika ngabuka blokir pikeun nempatkeun kana basa anu anjeun pikahoyong, éta henteu ngajawab kuring nanaon ... naon anu kuring tiasa laksanakeun ???

    1.    Sers cenahna

      cobian pasang deui.

  16.   Juli cenahna

    Di dieu kuring ngantepkeun halaman anu langkung mirah sareng langkung aman Abdi lakukeun pikeun anjeunna sareng gampang sareng dina detik anjeun hoream sareng anjeun henteu kedah ngalebetkeun seueur data

  17.   Sumbang cenahna

    Kuring ngalakukeunana ku pilihan anu munggaran sareng IPhone kuring ngagaduhan kasalahan dina AKTIVI KUMAHA SIA NGADAPKEUN Pikeun MULI KA IOS 7 ????

    1.    Juan Sébastian cenahna

      Kuring parantos tiasa ngalakukeun Turun Turun (Unduh ka Ios 7) upami aya anu hoyong bantosan anjeun tiasa ngobrol sareng kuring ngalangkungan email abdi SebasP270897@gmail.com

    2.    Juanan cenahna

      Halo, gampang pisan nempatkeun iphone anjeun nyambung ka iTunes. Anjeun bakal kéngingkeun kasalahan dina aktip. Ah maenya. Tahan tombol dipareuman sareng di bumi. Dugi ka anjeun kéngingkeun poster restorasi di iTunes. Anjeun masihan anjeunna nampi. Sareng anjeun malikkeun. Malire gambar dina iphone. ITunes hungkul. Sing salamet.

  18.   diwangun cenahna

    Kuring dipasang kamari sareng whatsapp masihan kuring kasalahan, kuring nyobian lebet kana kelompok anu kuring gaduh sareng mareuman tb upami kuring hoyong ngobrol sareng anu sanés. Taun ka tukang ieu henteu kajantenan sareng ios 7, kuring sanés pangembang tapi ku ios 7 kuring sok diupdate nalika pembaruan muncul, éta henteu kantos diblokir sareng dipareuman, panginten kuring gaduh gratis sareng éta? sababaraha rerencangan anu ngagaduhan operator seluler ngagaduhan masalah .. naha aya anu ngajelaskeun ka kuring naon anu kuring tiasa laksanakeun?

    1.    Juan Sébastian cenahna

      Kuring parantos tiasa ngalakukeun Turun Turun (Unduh ka Ios 7) upami aya anu hoyong bantosan anjeun tiasa ngobrol sareng kuring ngalangkungan email abdi SebasP270897@gmail.com

  19.   Jaume tou cenahna

    1 - Pareuman iPhone.
    2 - Sambungkeun kabel usb bari mencét tombol home.
    3 - Pencét mulangkeun tina iTunes.

  20.   alejandrollp cenahna

    Kuring gaduh akun pamekar sareng UDID kuring parantos didaptarkeun. Abdi hoyong terang naha kuring tiasa ngapdet langsung atanapi naha kedah dipulangkeun?