Panutup Kulit Nomad pikeun carjer Magsafe

Naha anjeun badé nutupan carjer MagSafe anjeun nganggo kotak kulit kalayan desain anu sami anu anjeun anggo pikeun iPhone 12 anjeun? Ayeuna anjeun tiasa nganggo sampéan anyar anu diluncurkeun ku perusahaan Nomad anu kawéntar namina: Nomad Panutup kulit pikeun MagSafe.

Nalika urang ningali aksésoris anu gaduh perusahaan ieu dina katalog produk na, urang sadar yén kami nuju kaayaan perusahaan anu saéstuna kuat sareng rupa-rupa produk anu sayogi. Dina hal ieu éta panutup pikeun carjer MagSafe tina iPhone 12 atanapi 12 Pro anjeun.

Aksésori ieu nambihan kandel 2,4mm kana carjerDesainna langsing sareng didamel tina kulit tina firma terkenal Chicago, Horantara Leather Co., salah sahiji samak pangkolotna di Amérika Serikat. Kana waktosna, sayuran disamak sayuran atah ngarobih penampilanana, ngembangkeun bérés anu tiasa urang nyarios unik dina matéri ieu. Ti dinten ka hiji dinten 100, aksésoris anu dipiboga dina katalog na sampurna tahan waktosna, nawiskeun pakean alami sareng cimata anu ninggali karakter unik dina aksésori anjeun.

Tangtosna éta mangrupikeun hal anu kuring sacara pribadi moal mésér tapi pikeun anu hoyong ngajagaan bagian tukang carjer MagSafe pilihan ieu saé saé pisan. Aksésori anyar ieu dibuka ku Nomad tiasa dipendakan dina halaman wéb resmi Nomad dina coklat sareng hideung. Anjeun parantos terang yén dina hal ieu sareng Nomad langkung saé milarian distributor resmi perusahaan di nagara kami sabab upami anjeun mésér dina wéb langsung pengiriman barang tiasa langkung awis tibatan aksésoris éta nyalira. Dina pengertian ieu, harga kasus kulit ieu pikeun carjer MagSafe tetep $ 24,95.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.