Turutan Formula 1 tina iPhone sareng iPad anjeun

Formula 1

Usum Formula 1 énggal dimimitian sareng ku éta sumping salah sahiji acara olahraga anu paling penting kalayan jutaan pengikut di seluruh dunya. Supir anyar diantarana Spanyol Carlos Sainz Jr menonjol di tim Toro Rosso, sareng parobihan tim diantara supir anu parantos dikenal: Fernando Alonso ka McLaren sareng Sebastian Vettel ka Ferrari. Naha anjeun badé diwartosan langsung ngeunaan balapan? Jadwal balapan sareng kalénder, hasil latihan sareng klasifikasi, posisi lomba, bahkan siaran langsung, sadayana tiasa diaksés tina iPhone sareng iPad urang berkat aplikasi ieu anu tiasa urang unduh ti App Store.

Aplikasi F1 resmi

Resmi-F1

Tanpa ragu aplikasi pangsaéna anu aya di App Store ku desain sareng ku eusi. Kalénder, jadwal, inpormasi dina tim, supir, hasil kualifikasi, balapan ... Ieu mangrupikeun sababaraha pilihan anu tiasa urang mendakan dina aplikasi universal ieu, sah pikeun iPhone sareng iPad. Anjeun bahkan tiasa mindahkeun balapan anu béda kana kalénder kami janten kami henteu sono hiji.

Jelas sadaya ieu ngagaduhan "tapi" ageung, sareng éta aplikasi na gratis "tapi" pikeun pinuh muka konci éta anjeun kedah mayar nanaon deui sareng teu kirang ti € 26,99, anu bakal masihan anjeun aksés kana sésa fungsi anu kalebet ngawaskeun langsung tina balapan, sanés dina pidéo, tapi ampir langkung saé, sabab anjeun bakal tiasa ningali posisi pengendara dina jalur, waktos pamisahna, anu gir, laju, ban komo paguneman radio. Upami anjeun leres-leres resep kana Formula 1 sareng hoyong diinpormasi sacara rinci ngeunaan sagala kajadian nalika balapan, harga na mahal tapi éta moal nguciwakeun anjeun. Upami henteu, versi gratis bakal langkung ti cukup.

Aplikasi Olahraga

Ace-Brand-F1

Aranjeunna sanés aplikasi khusus Formula 1 tapi koran olahraga utama ngagaduhan bagian khusus pikeun dunya motor dimana anjeun tiasa ningali sadaya inpormasi ngeunaan naon anu lumangsung dina kualifikasi sareng balapan. Upami karep anjeun pikeun Formula 1 terbatas, anjeun panginten henteu hoyong masang aplikasi khusus kanggo éta sareng dina hal ieu panginten janten pilihan anu pangsaéna. Kami parantos milih aplikasi tina dua koran olahraga anu paling penting di Spanyol, tapi pastina koran favorit anjeun ogé kalebet bagian éta.

Atresplayer

Atresplayer

Aplikasi resmi Antena 3, ranté anu urang tiasa nonton balap hirup. Kalayan aplikasi anjeun bakal tiasa nonton balapan langsung atanapi nyangsang dina iPhone sareng iPad, upami anjeun telat. Éta ogé gratis.

TV Movistar

Movistar-TV

Upami anjeun pangguna TV Movistar na anjeun parantos ngontrak paket Movistar TV Energía maka anjeun tiasa nonton Formula 1 (sareng MotoGP) dina komputer, iPhone atanapi iPad dimana waé anjeun. Genep kaméra tipi sareng tanpa motong iklan mangrupikeun alternatif tina siaran gratis Antena 3. Dina alat sélulér Apple kami tiasa ningali éta berkat aplikasi Movistar TV, gratis, tapi kami keukeuh, ngan ukur valid pikeun pangguna platform tipi Movistar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   juanca cenahna

    Anjeun tiasa nambihan ieu anu mangrupikeun tambahan pikeun resmi gratis, kuring nganggo, sareng sanaos anjeun maca ulasan, kuring bébéja yén éta henteu sapertos kitu, sababaraha panutupanana anu teu disangka-sangka upami kuring ningali éta tapi kuring parantos ngawartosan anjeun , sakedik.

    https://itunes.apple.com/es/app/formula-live-24/id836486817?mt=8

    Salu2.