Tuturkeun WWDC 2014 kalayan presentasi ios 8 langsung dina iPad News

WWDC-2014

Ari bebeneran bakal datang. Sagala gosip sareng sadaya konsép anu katingali dugi ka ayeuna atos réngsé sabab Apple bakal nampilkeun ios 8 anyarna sareng OS X 10.10 énggal dina 2 Juni jam 19:XNUMX sonten (waktos semenanjung Spanyol). Dina Actualidad iPad sareng dina blog adi urang, Actualidad iPhone sareng Soy de Mac, kami parantos nyiapkeun cakupan khusus pikeun nawiskeun ka pamiarsa sadaya inpormasi sacara langsung tina acara anu paling penting dina sataun anu aya hubunganana sareng produk Apple. Naha bakal aya kejutan sapertos presentasi alat anyar? Terus maca sareng anjeun bakal terang kumaha mendakan sadayana.

IPhone 4,5-inci anu anyar bahkan 5,5 inci, komputer Mac anyar, anu terang upami iPad anyar atanapi iWatch anu diantosan lami-lami, smartwatch Apple tiasa janten kejutan anu disayogikeun ku Apple pikeun urang. Gosip panganyarna anu nyarioskeun iPhone 6 anu bakal diluncurkeun Séptémber payun janten teu munasabah pikeun mikirkeun presentasi dina WWDC ieu 2014. Tapi henteu sadayana mangrupikeun alat énggal, berita parangkat lunak ogé penting, sareng dina konperénsi khusus pikeun pamekar aranjeunna pasti bakal protagonis. Ios 8 énggal kalayan aplikasi kaséhatan, otomatisasi bumi sareng hal-hal anyar tina sistem operasi mobile Apple salajengna bakal nempatan bagian ageung tina presentasi. Ogé sistem operasi pikeun Mac, OS X 10.1o dipiharep janten protagonis dina acara éta. Sareng saha anu terang naon kejutan anu sanés anu diasakan ku Apple pikeun presentasi perdana na.

Cakupan tina Actualidad iPad bakal dilakukeun babarengan sareng Actualidad iPhone sareng Soy de Mac. Sakabéh tim blog Apple khusus grup kami bakal ngaliput acara langsung. Upami anjeun hoyong nuturkeun acara tina blog kami anjeun tiasa ngalakukeun éta, sareng ogé ilubiung sareng koméntar anjeun berkat sinyalna ngalangkungan "Cover It Live" anu parantos kami siapkeun sareng kami bakal aktip ti sajam sateuacanna (jam 18:XNUMX) pm di Spanyol) pikeun manaskeun. Anjeun tiasa ngakses jasa ieu tina halaman anu bakal kami terbitkeun dina blog dina dinten anu sami, tapi anjeun ogé tiasa langganan ti waktos ieu sahingga anjeun bakal dibéjaan nalika acara dimimitian. Anjeun kedah lebetkeun email anjeun dina jandéla di handapeun garis ieu.

Upami anjeun henteu tiasa neraskeun blog, anjeun ogé tiasa nganggo jaringan sosial urang pikeun milarian terang naon anu lumangsung, kalayan gambar sareng sadaya inpormasi langsung. Gampang pisan, anjeun ngan ukur kedah nuturkeun kami dina Twitter sareng anjeun bakal nampi sadaya inpormasi anu diperyogikeun dina alat anjeun ngarah teu sono kana naon-naon.



Émut Apple bakal nyiarkeun acara langsung liwat streaming video tina halaman wéb na nyalira sareng ti Apple TV. Sadayana bakal ngamimitian salajengna 2 Juni jam 19:XNUMX wengi (waktos semén Spanyol). Upami anjeun maca kami ti tempat anu sanés, ieu mangrupikeun jam gumantung kana zona waktos dimana anjeun ayana:

  • Méksiko, Kolombia, Peru, Ékuador, 12:00
  • Vénézuéla, 12:30
  • Chili, 13:00
  • Argéntina, 14:00


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.