Tutuwuhan vs Zombies 2 diperbarui kalayan langkung seueur tingkat sareng senang

Tutuwuhan vs Zombies 2

Minggu anu sami PopCap nyebarkeun Tutuwuhan vs Zombies 2, Dina iPad News kami nyebarkeun hiji pituduh sareng 10 trik pikeun "nyobaan" ngalirkeun sadaya tingkatan anu diwangun dina kaulinan PopCap anyar. Sareng, hatur nuhun kana koméntar dina postingan, seueur pangguna parantos tiasa ngalirasi tingkat na ku tips éta. Dinten ayeuna, Tutuwuhan vs Zombies 2 parantos diénggalan di App Store ka Vérsi 2.0.1 kalayan warta anu cukup pikaresepeun upami anjeun parantos ngaluluskeun sadaya tingkatan sekuel kadua pikeun kaulinan Tutuwuhan vs Zombies. Upami anjeun hoyong terang sadayana berita ngeunaan pembaruan ieu, teraskeun maca.

Tingkat anyar dina pembaruan Tutuwuhan vs Zombies 2

Sapanjang 2013, kaulinan PopCap: Tutuwuhan vs Zombies 2 parantos kahontal tilu penghargaan penting:

  • Game Mobile Pangalusna di E3 - Game Informer
  • Game Mobile Pangalusna tina 2013 - Mashable
  • Kaulinan Taun 2013 - Geser Puter

Kusabab dinten gimna diterbitkeun di App Store, jutaan jalma parantos ngaunduh sareng ngaraosan sadaya dunya zombie anu aya dugi ka ayeuna sapertos: bajak laut, Mesir ... Dinten ayeuna, PopCap parantos ngarilis pembaruan énggal pikeun kaulinan populér ieu kalayan fitur-fitur anyar ieu:

  • St Patrick: Pésta Saint Patrick suwung dina vérsi 2.0.1 Tutuwuhan vs Zombies 2 kalebet tingkat énggal.
  • Tingkat anyar Partai Pinata: Sababaraha pembaruan katukang, dunya "Pesta Piñata" anyar dilebetkeun, sareng ayeuna PopCap ngaluncurkeun tingkat énggal pikeun dunya ieu.
  • Stabilitas sareng pamutahiran kinerja

Upami anjeun parantos masang game dina alat anjeun, anjeun kedah waé ka App Store sareng masang pembaruan anu parantos sayogi tina Tutuwuhan vs Zombies 2.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.