TVSofa bakal ditutup ku Hukum Kekayaan Intelektual anu énggal

TVSofa

Leres, urang balik deui kana topik anu ngeusi blog ayeuna-ayeuna: Hukum Harta Intelek anyar, anu dugi ka ayeuna parantos nyababkeun Series.ly sareng Google News ngumumkeun panutupanana; anu munggaran pikeun ngagaduhan tautan unduh sareng anu kadua pikeun henteu mayar 'kompensasi anu sami' yén hukum anyar meryogikeun sadayana agrégator berita kanggo mayar. Dinten ayeuna, TVSofa, salah sahiji aplikasi anu pangsaéna pikeun ngapdet pilem sareng seri favorit kami, ngumumkeun yén éta bakal ditarik ti App Store kusabab Hukum Inteléktual Harta (LPI) énggal kusabab alesan logis: denda pikeun hosting tautan aya 600.000 euro. Saatos luncat, pernyataan ti TVSofa.

TVSofa bakal ditarik ti App Store ... naha éta bakal tetep jalan?

Sateuacan neraskeun, kuring kedah ngawartosan yén sadayana dina tulisan ieu mangrupikeun kutipan tina pernyataan yén The Clash Soft (pamekar TVSofa) diterbitkeun sababaraha jam ka pengker anu tiasa diringkeskeun ku sababaraha poin anu saderhana pisan:

  • TVSofa bakal ngaleungit ti App Store dina 30 Désémber taun ieu kusabab LPI
  • Aplikasi ieu nyorong nyiptakeun platform anu langkung giat tibatan unduhan
  • Aranjeunna ngumumkeun aplikasi anyar tanpa tautan langsung
  • Sing saha waé anu nga-install aplikasi bakal tiasa neraskeun ngagunakeunana tapi éta moal ngamutahirkeun sareng upami aranjeunna mupus ... wilujeng, wilujeng!
  • Video Web Downloader bakal teras sayogi di App Store di panjuru dunya
Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Tanpa ado deui, kuring ngantepkeun anjeun sareng pernyataan resmi dina TVSofa ngumumkeun dihapusna ti App Store:

Sareng leuwih ti pamaké 80.000 dina total sareng rata-rata 10.000 pangguna aktip per dinten, TVSofa Hatur nuhun ka anjeun sadayana, éta parantos janten salah sahiji aplikasi tolok ukur dina ios nalika ngaksés inpormasi ngeunaan séri sareng pilem. Kami parantos sababaraha kali ngahontal TOP # 1 tina sadayana App Store Spanyol sareng kaseueuran waktos kami parantos janten bagian ti 10 top dina kategori Hiburan. Nya, waktosna parantos sumping pikeun pamitan ka TVSofa sakumaha anu urang terang ayeuna.

Sakumaha seueur anjeun terang, Pamaréntah nagara ieu parantos nyatujuan ku mayoritas (ngan Partéy Popular) reformasi Hukum Kekayaan Intelektual anu, diantarana waé, ngahukum hubungan sareng denda dugi ka 600.000 euro sareng hukuman panjara sareng yén éta parantos nyababkeun panutupanana teu jelas tina Google News Spanyol sareng ngaleungitkeun tautan dina halaman sapertos Series.ly.

Salaku kuring anggap anjeun bakal ngartos, "kami moal maén" na Urang bakal ngaluarkeun TVSOFA ti App Store tanggal 30 Désémber 2014Dugi ka tanggal éta, éta bakal teras-terasan aya GRATIS sakumaha anu parantos di bulan kamari, janten upami anjeun atanapi rerencangan anjeun teu acan ngaunduh ... lumpat pikeun ngaunduh ayeuna, kabobodo!

Kami hoyong ngarékam kami JUMLAH TOLAK kana Hukum ieu. PIHAK POPULER sakali deui anjeunna nyiptakeun hukum tanpa akal sareng ngan ukur pikeun sababaraha. Distributor pilem sareng siri sareng produser kedah sadar sakali-kali yén pikahareupeun dina Internét sareng sanés dina DVD, sabab séktor sanés sapertos musik parantos dilakukeun. Kami yakin yén modél sapertos kieu bakal tiasa dianggo sampurna di nagara ieu dina waktos ayeuna.

Tapi éta henteu réngsé di dieu ... Dina akhir Januari sareng awal Pébruari 2015 kami bakal ngaluncurkeun aplikasi anu sanés pisan sareng TVSofa tapi henteu nunjukkeun tautan langsung kana kontén. Kalayan aplikasi ieu anjeun bakal tiasa ngatur sadayana katalog Series.ly sapertos anjeun parantos tiasa ngalakukeun sareng TVSofa, ogé fitur-fitur menarik anu sanés anu bakal kami carioskeun engké.

PENTING PISAN: TVSofa bakal tetep jalan dina alat-alat anjeun sapertos anu sateuacanna, hiji-hijina hal éta kami moal énggalkeun deui apdet atanapi sayogi kanggo ngagaleuh di App Store ti 30 Désémber 2014. Video Web Downloader, aplikasi pelengkap anu sanésna pikeun TVSofa bakal terus sayogi di App Store sadunya.

Ahirna kami hoyong hatur nuhun ka tim téknis hebat ti Series.ly pikeun perawatan sareng perhatian anu parantos dipasihkeun ku aranjeunna sepanjang waktos, ka sadaya média anu ngadukung kami ti mimiti sareng tangtosna ka anjeun sadayana pikeun koméntar anjeun dina iTunes, email, jst… Hatur nuhun, hatur nuhun sareng hatur nuhun !!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.