Tweaks cocog sareng ios 9 (IV)

Jailbreak-iOS9

Saminggu saatos ngaleupaskeun Jailbreak pikeun alat ios 9, parantos aya langkung ti 350 tweaks anu parantos diénggalan ku pangembangna supaya tiasa ngaraosan aranjeunna. Sanaos leres yén masih aya sababaraha hal anu penting, para pangembang gancang-gancang dugi ka aranjeunna tiasa, tapi aya ogé anu nyatakeun yén dugi ka ios 9.1 dileupaskeun aranjeunna moal mutuskeun pikeun ngapdet tweak upami éta cocog sareng Jailbreak. iOS 9.1 badé kaluar sareng ayeuna urang henteu terang, tapi paling henteu sigana, upami Jailbreak ayeuna kompatibel sareng pembaruan utama mimiti ios 9. Dinten ieu kami nunjukkeun deui daptar tweaks anu dinten ayeuna aranjeunna gaduh parantos diénggalan sareng sapinuhna cocog sareng ios 9.

NGABARAK VERSI REPO
20 Layar konci Kadua 1.2.6 Boss gedé
aBars 1.0-4 Boss gedé
ABCopyTXT 0.0.1-8 Boss gedé
AboutMore 1.1 Boss gedé
AccountLabels 0.5.5-1 SteveRolfe
Peta Menu 1.3.0 Boss gedé
Peta Menu Plus Pack 1.3.0 Boss gedé
Aktivator 1.9.6 Boss gedé
Adiutor 1.2 Boss gedé
AdvancedSettings8 1.1.0 Boss gedé
Aeuria LS 1.2.0 Boss gedé
AFVideo 1.0-1 Boss gedé
AirFloat 1.3.2 Boss gedé
AirPlay Enabler 1.1 Boss gedé
AKMessages 0.1.6-1 Boss gedé
AlarmVolume 1.1 Boss gedé
AlbumShot 0.0.1-1 Boss gedé
AlienBlue ++ 2.0-62 Boss gedé
Basa 1.3 Modmyi
Alarm 1.0 Modmyi
Almoon 1.3-34 Boss gedé
AlwaysFirstSwipe 1.2 Boss gedé
AndroidLock XT 3.6 Modmyi
Kamana waé 1.0-1
Bumi 2 1.1 Boss gedé
Apple File Conduit «2» 1.2 Repo Saurik
AppList 1.5.9 Boss gedé
AppNoti 0.0.2-1
AppPlus pikeun Snapchat 1.4r-45 Unlimapps
AppSync Dihijikeun 5.6-1 Nanas Karen
Timbul 2 (ios 8+) 1.1.8 Peng-u-in
Asistén + 1.2.0-1 Boss gedé
ASUpdateHider 1.3-2 Boss gedé
Cuaca BOM Australia + 5.0.3.1 Boss gedé
BannerSounds 1.0.0 ~ béta21
Tong 1.7.5.1-1 Boss gedé
BatreLife 1.6.6 Modmyi
BerryC8 1.0.2-1 Boss gedé
betterFiveIconDock 0.9-1 Rpdev
BetterFourByFourFolders 0.2-1 Rpdev
HadéLS 2.1-1 Boss gedé
BetterPowerDown 1.1.0-6 Boss gedé
BIM 1.2 Boss gedé
BioLockdown 1.2.12 Boss gedé
BioProtect 1.8-1 Boss gedé
Bloard 0.1.2-1 Boss gedé
BlurryBadges 1.0-7 Boss gedé
jambatan 1.3 Boss gedé
Kacaangan Activator Pro 2 1.0-4
CacheClearer 0.1 Rpetrich
Kalénder Pikeun layar konci 1.6 Boss gedé
Callback kanggo Pesen 1.2-1 Opat puluhSixAndTwo
Kanopi pikeun ios 8 4.0-2 Boss gedé
CarrierCrack (sadaya vérsi) - iTweakiOS
Kumbang 0.1 Ryan petrich
Deseparator CC 2.0-5 Boss gedé
CCBackground 1.3-1 Boss gedé
CCLoader 1.2.10 Boss gedé
CCMéter 2.0.1-1 Boss gedé
CCNowPlaying 0.8.2-1 Boss gedé
CCPinfo pikeun Pusat Kontrol 1.1.2-7 Boss gedé
CCSettings pikeun ios 8/9 0.0.7-2 Boss gedé
CCSliders 0.2.7-1 jerryEn
Sénsus 0.3-1 Boss gedé
Cheesecake 1.3b Boss gedé
ChooseBoard 1.1.2-1 Boss gedé
Cistem Aperio 1.0-10 CPDigitalDarkroom
ClassicDock 2.0 Boss gedé
LembarBersih 0.1.3 Boss gedé
Cloaky 3.0-1 Boss gedé
Cocoatop 1.0.0-5 Boss gedé
Cog 1.0 Boss gedé
ColorBadges 1.1.0-1 Boss gedé
ColorFlow 2 1.0.1-1 Boss gedé
Kahontalna Warna 1.1.0 Boss gedé
Patch CommCenter pikeun iOS8 1.2 iTweakiOS
Sareng anjeun 1.0-1 Boss gedé
Kopik 3.4.5-béta-6 iArrays
CrashReporter 1.12.0.2-1 Boss gedé
Sumber2 600.902-0 Boss gedé
CustomCover 1.7.0 Modmyi
CustomLS 1.2-1 Boss gedé
CustomNotificationSounds 1.2 Boss gedé
CyDelete8 1.0.2-1 Boss gedé
Cydia Timeout 2 0.1.1 chickenmatt5
Cydia Timeout 20 0.1 chickenmatt5
Cydia Timeout 5 0.1.1 chickenmatt5
Kertas harian 1.0 Boss gedé
Data Logo Switcher 1.0.1 Boss gedé
Méter Data 1.3-2 Boss gedé
Tanggal dina Statusbar 0.9.1-2 Rpdev
DeleteForever 0.0.1-57 Boss gedé
DetailedBatteryUsage 1.1.1 Boss gedé
DietBar 1.2-1 http://repo.bd452.com
Dopok 1.4 Boss gedé
Ngahaturanan Boss gedé
Pie pir 1.2 Boss gedé
DismissMyKeyboard 1.1-2 Boss gedé
DockShift 1.7 Boss gedé
DoubleCheck 1.0.2-2 Boss gedé
DoubleCut 0.4-1 Boss gedé
Téks Dinamis 1.2-5 Boss gedé
Édit Alarem 1.1-1 Boss gedé
Élit 1.1 Boss gedé
Téma Emoji Batman 1.0 Modmyi
Téma Emoji Google 1.0 Modmyi
Téma Emoji Google 1.0 Modmyi
Emoji HTC Tema 1.0 Modmyi
Emoji HTC Tema 1.0 Modmyi
Lego Emoji 8.4.x 1.0 Modmyi
Téma Fon Emoji LG 1.0 Modmyi
Téma Emoji Pink Set 1.0 Modmyi
Emoji Samsung Theme 1.0 Modmyi
Emoji Samsung Theme 1.0 Modmyi
Emoji Set vXBaKeRXv Theme 1.0 Modmyi
Téma Emoji Spawn 1.0 Modmyi
Emoji Spider-Man Theme 1.0 Modmyi
Alun-alun Emoji 1.0 Modmyi
Emoji Square Bentuk Téma 1.0 Modmyi
Téma Emoji StormTrooper 1.0 Modmyi
TMNT emoji 1.0 Modmyi
Téma Emoji Twitter 1.0 Modmyi
EmojiOne Font 1.0 Modmyi
EnableLivePhotos 1.2.0-1 Boss gedé
ExKey 1.8.9-3 Boss gedé
F.lux 0.9985 béta https://justgetflux.com/cydia/
Facebook ++ 1.5r-43 Unlimapps
rupa 0.0.3-13 Boss gedé
FakeCarrier 1.5 Boss gedé
Catetan Datar 1.0-10 Boss gedé
Flex 2 1.99 Boss gedé
Fléksibel 1.2 Boss gedé
FlipControlCenter 1.0.2 Boss gedé
FlipSwitch 1.0.9 Boss gedé
Flurry 2.0-4 Boss gedé
Flyer 1.6-82 Boss gedé
FolderCloser 1.2 Boss gedé
FolderEnhancer 2.7.0.2 Boss gedé
ForceGoodFit 1.0.3-1 Boss gedé
Kapaksaan 1.0.0-1 Boss gedé
FuckThatBounce 0.9.1-1 Opat puluhSixAndTwo
sekering 1.0 Boss gedé
GhostPrefs 1.5r-0 Boss gedé
GlowBadge 1.3-6 Boss gedé
GlowBoard 0.1-778 Boss gedé
GoogleSearchActionMenu 1.0-2 Boss gedé
GrabberTime 0.3-1 Boss gedé
GroupMe 0.9.3-4 Boss gedé
Nyumput Labél 0.0.1-10 Boss gedé
HideIgnoredUpdates 1.0-1 Boss gedé
HideSettingsSearch 1.0 Boss gedé
HueHueHue 2.2-2 Boss gedé
i Administrator 1.0.2 Boss gedé
iBlank 4.3 Modmyi
iCaughtU Pro (ios 8) 8.4-3 Boss gedé
iCleaner Pro 7.5.0 Ivano Bilenchi urang Béta Repo
Ikon Renamer 1.2.2 Ryan petrich
IkonBundel 0.2-1 Boss gedé
IkonMatik 1.4 Modmyi
IkonSokongan 1.9.4-4 Boss gedé
IDBox 0.2.0-2 Boss gedé
iFile 2.2.0-1 Boss gedé
iKeywi 3 (ios 8 & 9) 3.1.1-1 Boss gedé
iLostFinder Anti Maling Pro 2.1.0-3 Boss gedé
InfiniBoard 2.1.2-1 Boss gedé
InfiniFolders 2.1.2-1 Boss gedé
InstaBetter 1.2.1-2 cydia.jakes.site
Instagram ++ 1.5r-96 Unlimapps
InstaTools 1.2.1-1 Boss gedé
Terminal ios 1.0.2-2 Boss gedé
Installer IPA 3.23 Boss gedé
JellyLock hasil ngahijikeun Tatar BETA 0.1-béta2.1-1 Nanas Karen
K8 4.1 Boss gedé
Keyboard Accio 2.3.2
KeyShortcut Pro 1.8-3 Boss gedé
Lampu Caang ios 7 & 8 1.1 Boss gedé
Hirup Poto Enabler 1.0.0-4 evilgoldfish.github.io/repo/
LocationFaker8 1.1-2 Boss gedé
LockGlyph 1.1.11-1 Boss gedé
LockHTML4 1.1 Modmyi
LockKeyboard 1.0 ~ béta3 cydia.hbang.ws/
LockSafety 1.0-1 Boss gedé
Lokus 1.0-3 Boss gedé
Flipswitch Daya rendah 1.0 Boss gedé
MagicBadges 1.0.4-3 Boss gedé
MapsOpener 1.5.4 Boss gedé
MapsStatusBarHidden 1.5 Boss gedé
Mesalasi 0.4.1-1 Boss gedé
Pesen Pesen 1.1-2 Boss gedé
PesenAcustomiser 3.0.0
Pamblokir Sarwa Minimal 7.0-1 Repet Arcetera
HUD Minimal 1.2-1 Boss gedé
Mousai 1.0.2-1 Boss gedé
MultiiconMover + 2.7.0
MusicMod 1.7.3 Boss gedé
Mutiny 1.0 Boss gedé
Napigasi Tina Peta 4.1.1 Boss gedé
Diperlukan 1.1
NewsOfTheWorld 1.0 Boss gedé
Teu aya Halaman Bouncing
Teu aya Persén Tanda 1.5-1
ETA PLS PEMULIHAN 2 2.0 Nanas Karen
NoAlarm Geter 1.0
NoAppStoreRedirect 0.5
NoBanner 1.0.7 Boss gedé
NoBlur
NoCarrier 0.9-2 Rpdev
NoEditMenuDelay 1.0-6 Boss gedé
NoLabels 1.0-4 repo.tm3dev.com
NoLiveClock 0.0.1-5
NoLockBounce 1.1.2-1 Boss gedé
NoMoreSeperators 1.8
NoMotion 1.2
NoPageDots7
NoSafariTopBlur 0.0.1-2
NoSlowAnimations 5.0 Boss gedé
NoTabBarText
Perhatikeun diri anjeun 1.1-1 Boss gedé
NoUpdateAll 1.1
NoVoiceMail 1.0-32 Boss gedé
OneTapClear 1.1-1 Boss gedé
OnlineNotify 2.0.8
OpenNotifier9 Béta 2.5.0 ~ béta2 http://www.tateu.net/repo/
OpenSSH 6.7p1-12 Repo Saurik
Orangered (iOS 8) 1.2-2 Boss gedé
Overachiever 1.0.19-1 Boss gedé
Pambuka Pembaruan Paket 1.1.0 Modmyi
Pandora Downloader 3.5.5 Harrisonapps.com/repo
Pangu 9.0.x Untether 1.0 Dipasang sacara lokal
PDANet 8.04 Repo Saurik
Persia Keyboard iOS8 1.2-24 Boss gedé
Phantom pikeun Snapchat 4.5.2-1 CokePokes
TeleponPanggil 1.2.1
PhotoSize 1.0 Boss gedé
PM, leres? 1.1-1 Boss gedé
Konci Potrét 0.1.2-3 Boss gedé
Mode Ngirit Daya 0.0.1-75 ElijahAndAndrew
PowerApp 3.0.3 Boss gedé
Spanduk Kakuatan 0.0.1-23 Boss gedé
PowerTap
PreferensiLoader 2.2.3-3 Boss gedé
Hub Prioritas 1.5.1 Boss gedé
Protéin 2.0-176
QuickActivator 1.4.1-1 Boss gedé
QuickShoot Pro 1.4-1 Boss gedé
Ngaleungitkeun Lencana 1.6-2
Balik Ka Pangirim 1.2-22 http://skyfrost.github.io/repo/
RocketBootstrap 1.0.3 Boss gedé
RoundDock 1.1.1-1 Boss gedé
RoundScreenCorners 1.1-1 Boss gedé
Safari Downloader + 4.0.3-1 Boss gedé
SaruaStatus 1.1-1 Boss gedé
SaveGram 1.5.3-1 Boss gedé
ScramblePass 0.0.2-1
Scrobbblr
Scrobbled 1.0.1 Boss gedé
SendDelay 1.3-36 Boss gedé
ShiftCycle 1.0.5-1
ShowALLChanges 1.1-1 Boss gedé
Titik Kaca isin 0.1.0-2 Boss gedé
perak 0.0.1-5 CpDigitalDarkroom
Tombol SimplePasscode
SimplerPhotos
Sixbar Boss gedé
GenepBar 0.0.5-béta-46 repo.tm3dev.com
Skippy 0.2 Boss gedé
Skrollerz 1.3.0 Boss gedé
Kodeu Sleek 1.1-5 Boss gedé
SleekKey 1.0.1-3 repo.tm3dev.com
Saré 2.1.1 Boss gedé
keureut 0.2.6-1 B
Pelukis Lancar
SmoothPop
Snooscreens
Tukang Obat
Lagu Sunda 0.1 Boss gedé
Kacepetan Intensifier 9.0-1 https://pw5a29.github.io
SpeedyHomey
muter
SpinSettings 0.0.1-115 Boss gedé
SpotlightBeGone 1.0 Boss gedé
SpringPage 1.0.7-1 Boss gedé
StatusBarTimer 1.2.2
StatusBener
StatusHUD 2
StatusModifier
StatusTime + 0.1.1-2 Boss gedé
Siluman Cam 1.6.2 Boss gedé
Stepper 2
napel 1.4.1
SubtleLock 1.0-85 + debug repo.iexiled.com
Superslam Boss gedé
Superslider 1.2 Chewitt.me/repo
SwipeExpander 1.0.8-1
SwipeSelection (Gratis sareng Pro) 1.0.2-3 Boss gedé
SwipeShiftCaret 1.6.6-1 Boss gedé
SwitcherTweak 0.2-9 skylerk99.github.io
Tabless
TagExplorer
TimePasscode Pro
TimeUntilAlarm 1.1.5
Timewiz
Tintch 1.1 Boss gedé
TinyBar 0.1.4-2 Boss gedé
Judul Nyumput 0.0.1-2 repo.tm3dev.com
ToneEnabler 1.1r-14 Boss gedé
TransparentDock 1.1-1 Boss gedé
TransparanVolume8 0.0.2-5 Boss gedé
Twitkafly
Twitter ++ Unlimapps
Ketikan Privasi 1.2-5 Boss gedé
UIColors
UniFaces 1.1
Uniformity 0.2.0-1 http://repo.pnre.co/
Ngahapus Ukuran Aplikasi Boss gedé
Angkatan Universal 0.0.1-114 repo.ioscreatix.com/
UnlimTones 4.8.2 Unlimapps
Buka konci Sora 1.2.1 Boss gedé
Kelas luhur repo.bd452.com
Éditas 0.9.3500 Saurik urang
Pakéan 0.5.7
VirtualHome 1.5.1-29 http://wootylab.com/repo4u
Volume Amplifier
VolumeWiz
VPNOnly 8 1.0 Boss gedé
vWallpaper2
Info Bangun 2 1.4.2 Boss gedé
LalajoNotipikasi 1.1.1 Boss gedé
WGradRemover 1.0-3 Boss gedé
WhatsApp LSeen TimeStamp 4.3-2
WhatsApp ++ 1.6r-15 Unlimapps
WhatsAppCustomizer 1.2 Boss gedé
NaonWereYouThinkingYT 2.0-1 Boss gedé
Whoozit Pro 1.0.3-1 Boss gedé
WiCarrier 1.1.4 Boss gedé
WiFi Explorer 1.3 Boss gedé
Sandi WiFi 2.0.3
kiceupan 0.9 ~ béta6-1 Opat puluhSixAndTwo
Xenok 1.0-1 Boss gedé
Xgress 2 http://cydia.qusic.me
YouTube ++ 1.2r-15 béta.unlimapps.com
YouTube Asli 1.1 Boss gedé
YouTube ++ 1.2r-8 Unlimapps
ZW1T 1.1.1-1 Boss gedé
ZW1T Lite 1.1.1-1 Boss gedé

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alfonso Urang Sunda. cenahna

    BioProtect 1.8.1: "Produk ieu henteu didukung dina versi ios anjeun."

    Kakuatan Ketok 1.1.1-24: Mode Aman

    TransparentVolume8 0.0.2-5: Mode Aman

    Sumber anjeun nanaon tapi pendamping anu dipercaya.