Tweetbot 4 diperbarui kalayan dukungan kanggo ios 10 sareng langkung seueur berita

Tweetbot-Téma

Kami balik sareng apdet klien Twitter anu paling kawéntar ti App Store, sareng éta henteu persis kirang, sabab pangembangna, Tapbots, henteu ngaluarkeun seueur pembaruan pikeun aplikasi na. Kusabab 2011 klien Twitter ieu parantos perang, sareng éta mangrupikeun kaseueuran éditor iPhone Actualidad langkung resep ngalaksanakeun interaksi anu biasa urang dina jaringan sosial. Pembaruan parantos nyababkeun Tweetbot dugi ka vérsi 4.5 sareng kami ngagaduhan warta anu hadé, éta gratis. Sigana Tabtos mimiti ninggali mania tina ngabaru aplikasi deui ku sabab éta ngecas deui, nalika versi ios anu anyar sareng kuat sumping.

ieu parobihan anu paling penting anu urang tiasa mendakan dina catetan pembaruan App Store:

  • Dukungan pikeun ios 10
  • Catetan dina profil pangguna: Anjeun tiasa nambihan catetan ieu kana profil pangguna, janten anjeun tiasa langkung ngaidentipikasi éta, utamina upami anjeun henteu émut saha éta. Fitur ieu meryogikeun iCloud sareng tiasa diaktipkeun tina menu propil.
  • Dukungan kanggo iber 10 bewara
  • Dukung pikeun ngagulung anu pangsaéna di ios 10
  • Saringan pikeun Ngajempékeun tweet dumasar kana karakter beraksenna, sakumaha dilaporkeun ku Tapbtos: "Saring bisu ayeuna cocog sareng karakter beraksen, anjeun tiasa ngetik Pokémon sareng éta bakal ngabisukeun Pokémon ogé" / Saring tiiseun ayeuna tiasa maca karakter beraksen, anjeun tiasa ngetik Pokémon sareng bakal tiiseun Pokémon ogé.
  • Ditambahkeun saringan profil anu parantos diverifikasi
  • Ditambahkeun potong kompas ngalangkungan paréntah pikeun keyboard fisik
  • Perbaikan bug nalika napigasi antara poto
  • Perbaikan bug nalika ngetok dua kali pikeun zum
  • Dipiceun dukungan pikeun Readability

Aplikasi ayeuna biaya € 9,99, Nanging, urang nyarankeun yén anjeun ngantosan salah sahiji penjualanna, kuring ngagaduhan nyalira pikeun € 3,99 upami kuring émut leres. Naon anu langkung jelas nyaéta yén urang nyanghareupan klien Twitter pangsaéna anu aya di ios App Store tina sudut pandang kuring.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ariel cenahna

    Masalah ageung anu ngagaduhan Tweetbot nyaéta yén éta henteu ngadukung DM kelompok sareng éta kusabab Twitter henteu ngaluncurkeun API pikeun aplikasi ti pihak katilu. Upami twitter teras-terasan ngalebetkeun berita eksklusif, kuring ningali sakedik kahirupan pikeun Tweetbot

  2.   Alejandro cenahna

    Miguel, kaluarkeun kuring tina mamang:
    Naon aplikasi ieu ngagaduhan aplikasi Twitter resmi henteu?

    Kuring nganggo éta sareng anu leres nyaéta pikeun naon jaringan sosial éta nyalira, ku aplikasi pituin, sigana éta masihan kuring sareng kuring gaduh seueur.

    Naha seueur jalma anu resep anu séjén ieu? Nuhun salam.

  3.   Man Invisible (@jmburdalo) cenahna

    Mimiti, henteu aya iklan, atanapi "nalika anjeun jauh" sareng "anjeun panginten resep" anu ngajantenkeun kuring asa pisan. Sareng kinerja langkung saé tibatan aplikasi resmi sahenteuna pikeun kuring. Dua kakurangan anu kuring mendakan, nyaéta tina kelompok DM anu anjeun nunjukkeun sareng yén éta henteu ngagaduhan pangrojong pikeun survey, ogé teu tiasa ditingali atanapi diidinan dilakukeun