Tweetbot 5 nambihan dukungan trackpad sareng seueur berita deui 

Tweetbot 5 diénggalan sababaraha jam ka pengker nambihan Dukungan trackpad salaku kabaruan utama vérsi ieu 5.2. Tapi berita di klién twitter henteu lirén di dinya sareng pamekar aplikasi populér ieu kanggo alat ios ogé nambihan pilihan anu ngamungkinkeun anjeun muka tautan langsung tina aplikasi, paningkatan dina stabilitas sareng kaamanan aplikasi sareng dukungan pikeun muka tautan ti Paramban Opera, Edge sareng DuckDuckGo.

Tweetbot bener-bener klien Twitter anu saé pisan dina sababaraha cara, tapi tina watesan anu ditetepkeun ku jaringan sosial éta nyalira pikeun ngadorong panggunaan aplikasi pituinna, éta asalna langkung ti kirang. Fungsi anu ditawarkeunana rada handap tina aplikasi resmi sareng anu leres anu kami anggo Tweetbot, diantarana kuring kaasup diri kuring, éta langkung kaluar tina kabiasaan tibatan anu sanés sabab kaunggulan anu digunakeunana tibatan anu resmi praktis teu aya deui.

Janten, versi anyar aplikasi na gratis pikeun urang anu parantos ngaunduh aplikasi sareng parantos lami saprak pembaruan ieu dilakukeun kanggo mayar atanapi sahenteuna apdet anu nambihan berita penting, dina hal ieu anu paling kawéntar nyaéta kamungkinan ngagunakeun trackpad dina aplikasi. Ayeuna upami anjeun parantos masang aplikasi émut pikeun ngapdet pikeun kéngingkeun paningkatan ieu anu ditawarkeun dina vérsi énggal, versi anu sumping ampir sataun saatos vérsi anu terakhir dileupaskeun, enya, anu samemehna diluncurkeun dina Oktober 2019.

Tweetbot 5 pikeun Twitter (AppStore Link)
Tweetbot 5 pikeun Twitter5,49 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.