Twinkly Dots, strip LED anu pinuh fléksibel

Urang nganalisis strip LED Twinkly anyar, kalawan a Panjang total 10 méter, warna RGB, kasaluyuan HomeKit, Alexa sareng Asisten Google sareng kalenturan total pikeun adaptasi sareng desain anu anjeun tiasa pikirkeun.

Hiji strip LED béda ti naon urang terang

Aya seueur jalur LED, sanaos urang ngabatesan pamilarian ku nambihan kasaluyuan sareng sistem otomatisasi bumi sapertos HomeKit, Alexa atanapi Asisten Google. Upami urang tambahkeun yén aranjeunna tiasa nunjukkeun warna anu béda dina waktos anu sami, urang parantos ngahususkeun hasilna sakedik, tapi upami urang tambahkeun. panjangna 10 méter sarta struktur lengkep fléksibel nu ngidinan Anjeun pikeun nyieun desain nanaon sarta adaptasi jeung pamakéan sagala, boh di jero rohangan jeung di luar, hijina hasil nu bakal muncul bakal Twinkly Dots anyar.

Kalayan pangalaman mangtaun-taun dina lampu hiasan, komitmen Twinkly jelas: tambahkeun kasaluyuan ka asisten virtual mana waé, kalebet anu kami urus di dieu, HomeKit, sareng nganggo sistem scanning anu épéktip sareng unik ngalangkungan kaméra iPhone urang pikeun mikawanoh desain anu kami gaduh. diciptakeun pikeun adaptasi desain sareng animasina kana sosok anu kami ciptakeun. Upami ieu kami tambahkeun operasi pisan dipercaya, konektipitas WiFi jeung aplikasi well-dirancang Kalayan seueur pilihan konfigurasi, hasilna mangrupikeun lampu sareng unsur hiasan anu bakal nambihan sentuhan khusus ka kamar anjeun.

Especificaciones

  • Wi-Fi sareng konektipitas Bluetooth
  • 200 LED sareng panjangna 10 méter (model sareng 60 LED sareng 3 méter, 400 LED sareng 20 méter)
  • Daya plug-in (model 60-LED sareng kakuatan USB)
  • kabel pinuh fléksibel, transparan atawa hideung
  • Kabel listrik panjangna 2,5 méter
  • Warna RGB
  • HomeKit, kasaluyuan Alexa sareng Google Asisten
  • Aksés jauh
  • animasi musik
  • Tahan cai

Pamasangan sareng konfigurasi

Pikeun pamasangan strip LED urang boga kamungkinan "ngagulung" eta sabudeureun elemen naon, sarta lamun urang hoyong ngalereskeun ka surfaces datar, stiker jelas leutik kaasup yén urang bisa nyabut tanpa ninggalkeun sagala jinis résidu. Stripna hampang pisan, ku kituna bakal tahan pamasangan naon waé tanpa aya masalah. Model anu kami uji dina ulasan ieu mangrupikeun 200 LED sareng panjangna 10 méter, ku kituna urang tiasa ngabayangkeun desain anu mungkin sareng nyiptakeunana tanpa masalah. Urang bisa milih ningali LEDs langsung sakumaha Kuring geus dipigawé dina analisis, atawa nempatkeun eta ku kituna urang ngan ningali lampu aranjeunna emit, handapeun méja atawa balik jati meh reflected dina témbok.

Prosés konfigurasi saderhana pisan, sareng dilakukeun ngaliwatan aplikasi Twinkly anu kami gaduh di App Store (link) sareng ogé dina Google Play (link). Nalika muka aplikasi, jalur LED bakal otomatis dideteksi berkat Bluetooth, sareng ti dinya, nuturkeun léngkah-léngkah anu ditunjukkeun ku aplikasi éta, kami bakal masihan aksés ka jaringan WiFi kami, anu bakal dianggo tina éta. moment pikeun ngadalikeun eta. Ogé tina aplikasi urang tiasa nambihan kana jaringan automation bumi urang, anu dina kasus HomeKit bakal meryogikeun apdet firmware anu parantos sayogi sareng anjeun ogé tiasa ngalakukeun tina aplikasi.

Pemetaan cahaya penting dina sadaya perlengkapan pencahayaan Twinkly sareng mangrupikeun tanda anu ngabédakeun tina produk anu sanés. Ku masihan anjeun terang desain anu pasti anu kami ciptakeun, animasi adaptasi sampurna kana desain éta sareng kami ngahontal épék anu spektakuler. Urang tiasa ngalaksanakeun pemetaan sakaligus, atanapi nyeken daérah anu béda dugi ka nampi peta lampu lengkep, anu disarankeun dina jalur LED salami ieu. Éta prosedur anu saderhana pisan ngagunakeun kaméra iPhone urang.

Épék, desain sareng animasi

Sakali prosedur instalasi geus rengse, leuwih atawa kirang laborious gumantung kana rarancang geus dipilih, urang bakal tiasa ngawitan ngadalikeun titik-titik tina aplikasi, sarta pikeun ieu kami boga biasa on jeung mareuman kadali ogé inténsitas. Tapi anu pangsaéna nyaéta tiasa nerapkeun desain warna sareng animasi anu béda. Kami ngagaduhan puluhan tina aplikasi éta, urang tiasa ngaunduh sababaraha lampu dina jalur lampu kami, sareng silih ganti antara aranjeunna, bahkan urang tiasa nyiptakeun sorangan. Salah sahiji pilihan anu ditawarkeun ku aplikasi nyaéta "ngagambar" desain urang sorangan, sareng urang bakal ngalakukeun éta langsung dina layar iPhone urang, ningali hasilna dina jalur LED sacara real waktos.

Sejen tina fungsi anu Twinkly nawiskeun kami kamungkinan éta animasi mana kana wirahma musik urang ngadangukeun. Jang ngalampahkeun ieu, mimitina urang kedah milih desain anu cocog sareng fungsi éta, teras nganggo mikropon iPhone urang, anu bakal janten anu ngadangukeun musik, ngirimkeun wirahma ka lampu, anu bakal nari kana wirahma. tina musik. Twinkly nawiskeun aksésori opsional anu ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun éta tanpa ngalibatkeun iPhone anjeun, anu disebut Twinkly Music, anu hargana sakitar € 30 (link).

HomeKit

Integrasi sareng HomeKit asalna tina pembaruan firmware anu anjeun pasti kedah nerapkeun pas anjeun ngonpigurasikeun Twinkly Dots sareng aplikasi Twinkly. Anjeun malah bisa ngundeur kodeu QR konfigurasi, tapi anjeun teu kudu make eta sabab ti aplikasi pabrikan bakal otomatis ditambahkeun kana aplikasi Home anjeun. Naon anu ditawarkeun integrasi sareng HomeKit ka kami? Integrasi sareng sadaya alat anu kami tambahkeun, henteu paduli merek, lingkungan sareng otomatisasi, salian tiasa nganggo Siri dina iPhone, iPad, HomePod sareng Apple Watch pikeun ngontrolana.

Nanging, sapertos sadaya asesoris jinis ieu, urang moal tiasa ngonpigurasikeun warna kecap pagawéan, atanapi ngadamel animasi. Pikeun ieu urang kedah salawasna nganggo aplikasi resmi. Geus waktuna pikeun HomeKit pikeun nambahkeun jenis fungsionalitas ieu saprak aplikasi Casa ragrag pisan pondok dina hal ieu.

Pendapat editor

Twinkly Dots mangrupikeun jalur LED anu serbaguna kusabab panjangna anu ageung, kamampuanana adaptasi kana struktur atanapi desain naon waé, sareng seueur pilihan anu ditawarkeun ku aplikasi Twinkly. Kalayan kualitas bahan anu janten ciri produsén sareng sistem pemetaan cahaya anu luar biasa anu ngamungkinkeun urang adaptasi animasi kana desain anu kami ciptakeun, jalur LED ieu teu aya tandingan ayeuna. Harga na € 165, sareng sanaos teu tiasa dipésér dina Amazon ayeuna, aya toko online sanés anu ngajual éta sareng urang tiasa mendakanana dina halaman wéb Twinkly (link).

titik-titik
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
165
  • 80%

  • titik-titik
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 15 April 2022
  • rarancang
    Penerbit: 100%
  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Rupa-rupa model kalayan panjangna béda
  • Sababaraha kelir sakaligus
  • pemetaan cahaya
  • Sababaraha perenah sareng animasi
  • Aplikasi Twinkly kalayan seueur pilihan

Kontra

  • Fitur kawates dina aplikasi Home

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.