Twitter bakal ngeureunkeun ngitung nicks sareng tautan multimedia kana wates 140 karakter

Wates Twitter 140 iraha Twitter lahir ngalakukeunana salaku jaringan sosial dimana pangguna bakal ngagaduhan jinis blog anu urang tiasa nambihan sagala rupa inpormasi kalayan maksimal 140 karakter, wates anu ditangtoskeun panginten yén terbitan sakedik kirang langkung sapertos SMS . Salami mangtaun-taun, jaringan microblogging parantos tumuh di pangguna sareng pentingna sareng, dugi ka 19 Séptémber, urang bakal tiasa nambihan sababaraha inpormasi deui kana tweet kami.

Twitter parantos ngumumkeun rencana na pikeun langkung fleksibel dina itungan karakter dina awal taun, anu hartosna enya, watesna bakal 140 karakter, tapi pikeun wates ieu. aranjeunna bakal liren ngitung, dugi ka minggu payun sareng numutkeun narasumber Verge Theéta ngaran pamaké, sapertos @A_iPhone, lampiran multimédia sareng tweet anu dikutip. Lampiran multimédia nyaéta poto, pidéo, GIF, jst.

Twitter henteu acan sacara resmi mastikeun

Naon anu sigana moal robih nyaéta count link: ayeuna, unggal tautan anu urang tambihan, salami éta henteu disingkat deui, ngirangan 23 karakter, Janten aranjeunna ngan ukur ngantunkeun kami 117 pikeun nganyatakeun diri. Ieu sigana bakal robih kapayunna, tapi henteu dina waktos anu caket sapertos minggu payun.

Parantos gosip anu mastikeun yén jaringan microblogging bakal ngaleungitkeun wates 140 karakter pikeun angkatna kana 10.000 anu sami yén urang sayogi dina pesen langsung, hal anu pasti bakal ngancurkeun jaringan sosial anu urang resep kusabab urang tiasa maca seueur inpormasi dina rohangan anu alit pisan. Sacara pribadi, kuring henteu nyangka ieu bakal kantos sumping sareng kuring pikir hal anu pangsaéna pikeun perusahaan anu tiasa dilakukeun ku Jack Dorsey nyaéta ngabayangkeun alternatip, hal anu henteu sesah pisan upami urang nganggap jasa sapertos Tweetlonger tiasa sacara resmi dilaksanakeun pikeun maéhan dua manuk. dina hiji shot: hormat ka Gariswanci urang dina waktos anu sami yén urang tiasa nyerat langkung seueur; saha waé anu resep kana tweet pangpanjangna kami, ngan ukur kedah ngakses tautan. Éta kacuali aranjeunna ngémutan hal anu langkung saé, tapi kuring henteu nganggap nambihan wates kana 10.000 karakter mangrupikeun ide anu saé.

Dina kasus naon, sigana éta 19 Séptémber léngkah munggaran bakal dilakukeun anu ngamungkinkeun kami pikeun nambihan sababaraha inpormasi dina tweets kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.