Twitter ngamungkinkeun anjeun maénkeun pidéo YouTube tanpa ngantepkeun aplikasina

Twitter

Jaringan sosial Twitter parantos ngaléngkah dina sababaraha bulan terakhir. Sababaraha minggu ka pengker ngumumkeun fungsi "Super Tuturkeun", alat langganan pikeun ngadeukeutan pangguna kana kontén anu khusus sareng dipersonalisasi saatos mayar aksés. Salaku tambahan, "Spaces", rohangan audio anu nyobian nyaruakeun pangalaman ClubHouse, nuju diuji, salian ti Armada, simulasi carita Instagram. Dinten ieu hiji léngkah deui dilaksanakeun na ngamungkinkeun puterkeun pidéo YouTube tanpa ngantepkeun aplikasina, salian ti ngamimitian tés pikeun ngamuat sareng ningali gambar dina kualitas 4K.

Unggah sareng tingali gambar 4K: naon anu énggal dina aplikasi Twitter

Twitter parantos ngumumkeun ngalangkungan akun resmina dina jaringan sosial sorangan warta ngeunaan aplikasi resmi ios sareng Android na. Dina slogan "gambar sia sarébu kecap", dua fitur énggal diintegrasikeun anu bakal ningkatkeun kualitas eusi multimédia anu katingali dina jaringan sosial, salian ti ningkatkeun pangalaman pangguna kalayan jinis eusi ieu.

Kabaruan munggaran tumiba dina gambar anu diunggah masing-masing. Ti ayeuna, upami anjeun unggah hiji poto, éta bakal katingali langkung ageung sareng kualitasna langkung saé, saur aranjeunna ti Twitter. Luhureun sadaya, éta katémbong dina gambar anu diunggah dina format nangtung, yén aranjeunna bakal kéngingkeun résolusi anu langkung luhur dina ampir sadaya layar, ngantunkeun tweet di luhur sareng di handap. Pikeun ngaksés gambar lengkep, prosés anu sami bakal dituturkeun sapertos ayeuna: ku ngaklik gambarna.

Tulisan anu aya hubunganana:
Twitter ngumumkeun fungsi "Super Tuturkeun" pikeun nuliskeun propil pamayaran

Sajaba ti éta, Alat sanés anu aya hubunganana sareng gambar parantos mimiti diuji. Éta tiasa unggah eusi dina definisi tinggi kalayan résolusi dugi ka 4K. Pikeun ningali naha urang ditambihan kana béta tina fungsi ieu, urang kedah buka Setélan internal tina aplikasi Twitter sareng tangtukeun dimana kaayaan urang tiasa unggah atanapi ningali kontén éta: salawasna atanapi ngan ukur nganggo Wi-Fi.

Panungtung tapi teu saeutik, pilihan pikeun lalajo pidéo Youtube dina jero aplikasi tanpa kedah ngantunkeun waktosna. Mangrupikeun cara pikeun ngalancarkeun pangalaman pangguna sareng nyingkahan kedah ngantunkeun aplikasi pikeun ngotéktak browser atanapi aplikasi YouTube.

Twitter (Tautan AppStore)
Twitterbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.