Twitter ngumumkeun yén Vine bakal pareum

tatangkalan anggur

Hal-hal henteu saé pikeun Twitter. Dina sababaraha minggu ka pengker, seueur gosip parantos diterbitkeun perkawis kamungkinan minat sababaraha perusahaan pikeun ngambil alih perusahaan microblogging, tapi tungtungna masing-masing nawar parantos ditarik kusabab masalah sareng troll anu medar dina Twitter sareng yén perusahaan nyobian nyingkahan nambihan fungsi sareng fitur pencekalan énggal pikeun nyegah jinis jalma ieu janten halangan pikeun nambahan jumlah pangguna, pangguna anu henteu tumuh pikeun sababaraha suku sareng anu diatur langkung ti 300 juta.

Kurangna kauntungan parantos maksa perusahaan pikeun ngumumkeun PHK 9% tanaga kerja, anu bakal mangaruhan sakitar 350 jalma ngan ukur tujuan pikeun ngirangan biaya. Tapi salian ti éta, perusahaan manuk parantos ngumumkeun yén éta bakal nutup jasa vidéo loop 6 detik, perusahaan anu dibeli taun 2012, tapi anu pencét pasar di awal taun 2013 Vine ngamungkinkeun pangguna pikeun néwak pidéo sareng bagikeunana ku durasi maksimum 6 detik, ngamungkinkeun aranjeunna dibagi liwat Facebook atanapi Twitter. Di momen kami henteu terang iraha panutupan anu efektif bakal dilakukeun, dijadwalkeun sababaraha bulan ti ayeuna.

Hatur nuhun. Hatur nuhun. Ka sadayana panyipta, hatur nuhun parantos masihan aplikasi ieu nyobian sadidinten deui. Atas nami sadaya anggota tim, hatur nuhun pisan sareng tangtosna pikeun sadaya pangguna anu nganggo aplikasi dina unggal dinten.

Rencana Twitter Aranjeunna ngaliwat ninggalkeun wéb anu utuh pikeun pidéo pikeun tetep aya pikeun diunduh ku sadaya pangguna. Nalika tanggal panutupan jasa mutuskeun, Twitter bakal ngirim email ka sadaya pangguna ambéh aranjeunna tiasa ngadamel cadangan saluyu tina sadaya pidéo anu parantos diunggah kana platform dina sababaraha taun ka pengker.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.