Aplikasi Twitter pihak katilu ogé bakal nembongkeun tweet anu dikutip 'leres'.

twitter-cutatan-tweet

Salah sahiji beja anu paling penting anu ditambkeun ku Twitter kana jaringan sosial na sumping genep minggu ka pengker sareng éta sanés jalan sanésna tweet cutatan. Sateuacan, nalika ngadugikeun naon anu ditulis ku batur, urang ngan ukur tiasa nambihan sababaraha karakter kana pesenna, anu sakapeung ngajantenkeun kami ngédit pesen aslina. Ayeuna, tina aplikasi Twitter resmi, nalika nyebatkeun tweet éta ditambihan salaku screenshot anu ngan ukur 22 karakter ti 140 kasadia.

Ieu, anu ngan ukur aya ku aplikasi resmi na, sanaos leres yén kuring parantos tiasa nganggo pungsi sareng klién Twitter Tweetbot, bakal sayogi ti dinten ayeuna dina aplikasi ti pihak katilu. Ieu bakal tiasa dilakukeun kusabab Twitter parantos ngamutahirkeun API na pikeun ngamungkinkeun para pangembang sanés nambihan kamungkinan penting ieu pikeun aplikasi na.

Numutkeun ka Twitter, ti ayeuna urang bakal tiasa ningali cutatan tweet "leres", anu ayeuna ngajantenkeun kuring ragu naha Tweetbot bakal ngamimitian mésér cutatan tweet ku cara anu béda dina minggu anu bakal datang. Pasti, ku "leres" éta hartosna aranjeunna parantos ngaluncurkeun API sareng éta resmi yén tweet anu disebut tadi tiasa ditambihan.

Warta ieu, penting pikeun pangguna klien Twitter pihak katilu, ogé ngagaduhan sababaraha kanyahoan. Sareng éta Tweetium pikeun pamekar Windows nyatakeun yén parobihan Twitter API henteu kéngingkeun aplikasi na didukung kalayan fungsi énggal, janten teu jelas naha atanapi iraha éta bakal kajadian.

Salaku panasaran, koméntar yén aya pangguna anu nyarios yén ironis yén «versi resmi Twitter pikeun iPad henteu nunjukkeun leres fungsi ngadugikeun tweet«. Sakumaha biasana, "di imah panday ..."


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Lancelot cenahna

    Sakuduna 6 minggu enya, tapi kuring henteu tiasa ngadugikeun tina ios ku cara anyar ieu (tina aplikasi resmi sareng ios, kalayan sadayana diénggalan kana vérsi pangénggalna). Tina halaman wéb twitter ya, tapi sanés tina aplikasi iphone. tetep kaluar ku cara klasik. Kuring parantos nyobian sadayana, pikeun masang deui aplikasi, jsb, tapi teu nanaon, teu aya jalan. Naha aya anu terang naha éta tiasa?

  2.   Alexander cenahna

    Kuring gaduh masalah anu sami, kuring henteu tiasa ngadugikeun tweet ku cara anu anyar, perhatoskeun yén kuring parantos nganyarkeun kana vérsi anu pangénggalna, kuring parantos nyobian masang deui aplikasi tapi tetep sami, naha éta kajantenan ku anu sanés? Naha aya solusina? Nya, kaleresan rada ngaganggu.