Super Phantom Cat mangrupikeun aplikasi gratis dina saminggu

ucing super-phantom

Sapertos unggal minggu, perusahaan anu berbasis di Cupertino sakali deui nawiskeun kami aplikasi atanapi gim pikeun diunduh sacara gratis. Kali ieu Apple parantos milih pertandingan platform, di mana urang nempatkeun diri dina sapatu ucing anu disebut Super Phantom Cat. Pas urang mimiti maénkeun sababaraha bisa jadi pikiran kaulinan Super Mario, Luhureun sadaya, anak ucing lucu kedah ngamimitian nganiaya blok anu béda anu urang mendakan sapanjang sirahna pikeun kéngingkeun koin sareng / atanapi harta karun anu bakal ngabantosan urang ningkatkeun kamampuan urang nalika ngembangkeun game.

Tapi éta henteu ngan ukur diideuan ku tukang ledeng Nintendo anu populér, tapi ogé urang tiasa mendakan inspirasi dina Sega Sonic Palasik. Kaulinan platform ieu henteu nawiskeun kami sistem permainan anu anyar, tapi langkung milih anu klasik, sapertos ngumpulkeun koin, haté sareng objék anu béda pikeun tiasa ngarengsekeun tingkatan anu béda dina gim. Nalika ngeunaan dodging musuh anu urang pendak di sapanjang jalan, urang tiasa ngaluncatan aranjeunna pikeun aranjeunna, luncat anu bakal ngamungkinkeun urang maju ngalangkungan tingkat anu béda.

Super Phantom Cat mangrupikeun gim anu adiktif pisan ku éstétis retro anu bakal ngingetan urang jaman baheula. Kaulinan ieu cocog sareng ios 8 sareng kompatibel sareng iPhone, iPad sareng iPod touch. Super Phantom Cat meh teu nempatan sakedik kirang ti 100 MB sareng sayogi dina sababaraha bahasa, diantarana urang hanjakalna mendakan bahasa Spanyol, tapi upami urang biasa kana jenis kaulinan ieu, kawajiban basa Inggris anu urang ngagaduhan bakal cekap pikeun menikmati ieu kaulinan gratis Henteu aya masalah.

Ucing Super Phantom - Janten luncat bro. (Tautan AppStore)
Ucing Super Phantom - Janten luncat bro.2,29 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.