UGREEN HiTune X6: pembatalan bising sareng sora anu saé kirang ti € 60

Panawaran headphone "nirkabel leres" terus ningkat sareng produsén beuki nawiskeun urang model anu langkung mirah sareng fitur anu langkung maju. HiTune X6 ti UGREEN mangrupakeun conto alus ieu, jeung otonomi hébat, pembatalan noise aktip tur leuwih ti sora santun pikeun kirang ti € 60.

perbawa

Kami nuju sareng headphone anu hargana kirang ti € 60, ieu mangrupikeun hal anu urang kedah émut dina analisa ieu, sareng sanés kusabab harga ieu kami menerkeun kakurangan, tapi sabalikna, sabab Aya hal dina headphone ieu anu bener-bener kaget pikeun hargana. Ciri lengkepna nyaéta kieu:

  •  Bluetooth 5.1 kalawan sababaraha registers memori tapi ngan ngarojong hiji sambungan
  • IPX5 (tahan ka cai dina tekenan) Aranjeunna teu tiasa submerged tapi teu aya kajadian sabab meunang saeutik hujan atawa cai cipratan.
  • 10mm supir dinamis
  • pembatalan noise aktip (ANC): 35dB
  • 6 Mikropon (3 dina unggal earpiece)
  • Otonomi nepi ka 6 jam (5 jam kalayan ANC aktip). 26 jam total sareng kasus ngecas
  • Kasus ngecas USB-C.
  • Kontrol rampa (muter, volume, pembatalan bising)

HiTune X6 mangrupikeun headphone in-ceuli, sareng colokan silikon anu diselapkeun kana ceuli pikeun ngahontal isolasi bising pasif. Kalayan ieu, aranjeunna henteu ngan ukur ngirangan sora luar, tapi ogé ngajantenkeun headphone pas dina ceuli. Nyapasangkeun sareng iPhone, iPad atanapi Mac anjeun saderhana, Anjeun ngan kudu ngakses menu setelan Bluetooth tur pilih eta. Sanajan aranjeunna bisa dipasangkeun sareng sababaraha alat, Anjeun ngan bisa nyambung ka hiji alat dina hiji waktu. Sacara standar, éta bakal salawasna nyambung ka anu terakhir, sareng pikeun nyambungkeun ka anu sanés, anjeun kedah nganonaktipkeun Bluetooth anu munggaran atanapi henteu aya dina jangkauanana.

Sambunganna stabil pisan, tanpa gangguan atanapi sambungan sambungan. Ngagunakeun eta kalawan video kaulinan Kuring geus teu noticed reureuh nu bothers kuring, tur aya respon alus kana kadali, tanpa reureuh appreciable antara urutan jeung respon on mobile Anjeun. Kadali rampa aya dina sakabéh permukaan luar headset. Kuring kudu ngaku yen Kami leuwih kontrol fisik, sarta kuring geus kungsi meunang dipaké pikeun kadali touch ieu, sanajan sakali kuring meunang dipaké pikeun aranjeunna respon anu alus. Mimitina kuring ngagaduhan masalah sareng aranjeunna sabab kuring ngalakukeun sikep anu sami sareng AirPods (ketok) sareng éta sanés sikep anu direspon ku HiTune X6 ieu, anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngan ukur nyabak aranjeunna.

Kadali anu anjeun sayogi nyaéta anu klasik kadali playback, aktivasina pembatalan noise jeung kontrol volume, ditambah kadali atra pikeun ngajawab atawa nutup telepon, tur ngaktipkeun asisten virtual. Masih teu seueur headphone TWS anu kalebet kontrol volume diantara pilihanna, sareng ngaapresiasi yén sababaraha headphone dina rentang ieu kalebet ogé.

Ngeunaan kanyamanan headphone, kuring kedah nyarios yén éta henteu ngabalukarkeun kacapean. Aranjeunna aya dina ceuli, sareng kami parantos terang naon hartosna: anjeun gaduh sensasi colokan dina ceuli anjeun anu mimiti ngaganggu tapi anjeun gancang biasa. Éta henteu nyeri, anjeun tiasa ngagemna sababaraha jam. dina kasulitan, tambah maranéhna teu layu atawa gugur kalayan gerakan sirah, sanajan anjeun latihan. Éta mangrupikeun headphone off-road anu nyumponan dina sagala kaayaan.

Kualitas disada

Hayu urang jelaskeun deui: urang nuju nganggo headphone True Wireless kirang ti € 60, sareng ku kituna kaputusan ngeunaan kualitas sora henteu tiasa dilakukeun ku ngabandingkeunana sareng saingan sanés sapertos AirPods Pro, Jabra Elite 7 atanapi modél "Top" anu sanés. . ». Upami kuring ngabandingkeunana sareng headphone ieu, model True Wireless sareng ANC, aranjeunna écés kaleungitan. Tapi Upami kuring ngabandingkeunana sareng headphone anu ku kuring dicoba dina kisaran € 100, kuring kedah nyarios yén kuring henteu perhatikeun bédana.. Sorana saimbang, tanpa bass anu nyababkeun anjeun teu tiasa nyarios, éta leres, tapi kalakuanana dina cara anu lumayan langkung khas tina headphone € 100 atanapi langkung.

Pembatalan bising ogé henteu dibandingkeun sareng modél anu langkung mahal. Antara pembatalan pasip ditawarkeun ku colokan silikon jeung pembatalan noise aktif urang bisa disebutkeun yen Anjeun tiasa ngaraosan musik di tempat anu ribut tanpa kedah naékkeun polumeu ka tingkat anu ngaganggu. Pembatalan aktip katingalina, éta rada ngirangan bising, tapi henteu ngahontal tingkat model anu paling terkenal ti Apple, Jabra atanapi Sony. Aktipkeun pembatalan hartina ngarobah sora anjeun ngadangu, bédana noticeable, modifikasi teu penting, tapi noticeable.

Bagian séjén tina kualitas sora anu penting dina headphone ieu nyaéta telepon. Anjeun dengekeun ogé ka hiji anu nelepon anjeun, sarta aranjeunna ngadangukeun anjeun ogé. Kuring parantos ngalaksanakeun tés di jalan, lalu lintas, atanapi di bumi kalayan sora budak sareng TV, sareng kuring tiasa ngobrol tanpa aya jalma anu ngawadul yén seueur teuing sora, janten ujian lulus.

Pendapat editor

Upami aya anu nembé nyarios ka kuring nyarankeun headset kirang ti € 60 anu gaduh pembatalan bising aktip sareng otonomi anu saé, panginten kuring bakal nyarios yén éta hilap. UGREEN Hitune X6 ieu ngalaksanakeun tugasna kalayan saé, tanpa kualitas anu mana aranjeunna katingali teuing, tapi kalayan lulus anu lumayan dina sadaya mata pelajaran: otonomi, kualitas sora, pembatalan bising sareng kanyamanan. Sareng urang moal tiasa hilap hargana. Anjeun tiasa mésér éta di Amazon pikeun € 59 (link) jeung lamun make kupon HO725VX7 bakal tetep dina € 40,49, nawar nyata.

HiTune X6
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
59
  • 100%

  • HiTune X6
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Sora
    Penerbit: 70%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Desain kompak
  • Sora alus
  • Pembatalan noise aktif
  • Otonomi anu saé

Kontra

  • Kasus tanpa ngecas nirkabel

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.