Tés batre: ios 8.1.3 vs ios 8.2 beta 5 vs ios 8.3 beta 2

Uji otonomi ios 8

Sareng sareng pagelaran, hirup batré mangrupakeun perhatian pikeun pangguna dina unggal pembaruan ngeunaan ios 8. Sanés mangrupikeun waktos sanésna saatos masang versi anyar sistem, urang tingali kumaha batréna iPhone langkung lami tibatan sateuacanna. Naha bakal kajadian anu sami sareng ios 8.2 atanapi ios 8.3?

Pamaké parantos hoyong kaluar kami tina mamang sareng kanggo ieu, anjeunna parantos ngadamel tés otonomi ditawarkeun ku parangkat lunak Geekbench, anu sami dianggo pikeun ngukur kinerja pakakas parangkat sareng anu parantos ngungkabkeun yén nalika ios 8.3 sumping, urang bakal ningali anu pikaresepeun pamutahiran kinerja.

Bagian anu leres-leres mikaresep urang kana pidéo nyaéta di akhir sadayana sareng mangrupikeun kacindekan tina ékspériménna. Sakumaha anjeun tiasa tingali, versi panganyarna tina nawaran ios 8 otonom anu sami pisan, kéngingkeun skor anu ogé mirip pisan.

Sigana di bagian ieu kami moal ningali paningkatan jangka panjang anu penting sareng sanaos ios 8 sigana bakal ngaoptimalkeun sakedik-sakedik, batréna bakal lepas sami.

Justru sababaraha dinten ka pengker Kami naroskeun ka anjeun upami anjeun hoyong iPhone 6 langkung kandel upami di tukeran, anjeunna kéngingkeun langkung batréna. Aya jawaban pikeun sadaya raos sareng bari sababaraha langkung resep ipisna terminal, seuseueurna seueur henteu ragu sareng milih kaleungitan portabilitas di tukeran langkung jam panggunaan dina unggal siklus muatan.

Kalayan WWDC 2015 sababaraha bulan deui, betas mimiti ios 9 enya aranjeunna nunjukkeun sababaraha paningkatan dina bidang ieu sanaos rumit. Sistem bakal difokuskeun optimasi sareng koreksi kasalahan tapi ku sababaraha fitur anyar anu ditambihan dina Cupertino, otonomi bakal tiasa tetep langkung atanapi kirang sapertos ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sergio Montero Vela cenahna

    Nya, kuring bakal neraskeun dina 8.1.3 dugi ka hal-hal henteu ningkat, anu dina tingkat ieu kuring siga kieu dugi ka iOS9 xD

  2.   Rafa cenahna

    Topik OFF: Printer Pro gratis di App Store, upami aya anu resep.

    1.    kerang cenahna

      Nuhun kana inpormasi Rafa 😉

    2.    Devin Malon cenahna

      DINA Topik: Tong hariwang, kuring ogé tiasa ningali App of the Week di App Store kuring, hatur nuhun (syukur sarkastik).

  3.   jaralito10 cenahna

    kahareupna urang salaku manusa bakal janten aki hatur nuhun kana ATP urang parantos aya patén-patén anu dikembangkeun, 3 taun deui sareng urang bakal ningali téknologi éta! tapi kanggo ayeuna kanggo ngeusi batre unggal 12 jam 🙁

    1.    Devin Malon cenahna

      Kami parantos batré pikeun mesin, kanyataanna urang hirup dina simulasi virtual anu ngarangsang indra urang pikeun nyayogikeun énergi kana mesin, anu meunang perang ngalawan umat manusa ti baheula.

  4.   Carlos cenahna

    Nya, kuring bagja pisan ku umur batre iPhone 6 Plus kuring !!! Abdi gaduhna ti Séptémber bahkan dugi ka ayeuna kuring henteu kantos béak batré! Kuring ngeusi batre unggal wengi nganggo antara 30 atanapi 40% batré sareng masihan panggunaan anu intensif !!! Kalayan 5S éta henteu sumping bahkan di tengah siang !!!

    1.    Devin Malon cenahna

      Kami parantos janten aki-aki mesin, urang hirup dina kanyataan virtual anu disimulasikeun dina 2015