Nguji Eufy 2K Pan sareng Dengdekkeun, kaméra anu saé kalayan harga anu mahal

Nyiapkeun sistem panjagaan pidéo langkung gampil tibatan kantos berkat HomeKit Secure Video, sareng ogé murah pisan tanpa urang ngalakukeun éta ku kaméra Pan Pan and Tilt anu narik pisan ti Eufy anu urang analisa dina tulisan ieu sareng pidéo.

Desain sareng Spésifikasi

Eufy henteu rumit nalika ngeunaan mutuskeun desain kaméra ieu, anu sanés janten hal anu goréng ogé. Tungtungna, kaméra kaamanan siga kitu, sabab bagian tina misina pikeun ngahambat ancaman anu mungkin. Desain konvensionalna kalebet unsur dasar tina kaméra naon waé: LED status, spéker di tukang, konektor microUSB sareng tombol resét, ogé lensa anu ngalir sareng sirah anu muter anu ngamungkinkeun kaméra tiasa ngalih dina kaméra. Nangtung. sareng kampak kampak, sacara otomatis atanapi sacara manual nganggo aplikasi.

Kotak kalebet carjer sareng kabel microUSB, sareng dasarna kanggo tiasa nempatkeun kana lalangit, kalayan benang standar anu tiasa urang anggo dina témbok (nganggo adaptor anu henteu kalebet). Urang tiasa nempatkeun kaméra sacara nangtung dina permukaan naon waé atanapi dibalikkeun dina siling, éta moal tiasa ditempatkeun sacara horisontal. Sambungan ka jaringan WiFi kami dilakukeun liwat jaringan 2,4GHz, sareng éta henteu ngagaduhan batré terintegrasi, janten teras-terasan kedah aya colokan caket dieu. Detil sanés anu diperhatoskeun nyaéta henteu didesain kanggo panggunaan luar, janten urang kedah milih daérah anu dijaga ogé tina sinar panonpoé langsung, hujan sareng tiis upami urang hoyong nempatkeun di luar bumi, atanapi langsung di jero rohangan.

Kami nyanghareupan kaméra kalayan résolusi 2K, nyaéta dua kali FullHD, sanaos upami kami nganggo éta sareng HomeKit Secure Video éta bakal dugi ka FullHD (hal-hal ti HomeKit). Kualitas gambarna saé pisan, kalayan sudut pandang 125 derajat, anu sigana alit, tapi urang moal tiasa hilap éta mangrupikeun kaméra anu nganggo motor janten langkung tibatan nyéépkeun sudut pandang anu kirang. Tangtosna, éta kalebet visi wengi, mikropon pikeun ngupingkeun sagala rupa anu kajantenan di sisi anu sanés sareng panyatur janten anjeun tiasa nyarios ngalangkunganana, ogé alarm manual atanapi otomatis. Panyimpenan tiasa dilakukeun langsung di a kartu microSD (dugi ka 128GB) atanapi dina méga, boh dina HomeKit Secure Video atanapi dina layanan cloud anu Eufy nawiskeun ka kami (hiji-hijina layanan pamayaran anu bakal kami mendakan dina kaméra ieu).

Eufy Security, aplikasi anu saé.

Kaméra kaamanan teu aya nanaon sareng aplikasi anu saé pikeun ngiringan éta, sareng didieu Eufy parantos ngalaksanakeun padamelan anu saé, nawiskeun aplikasi (link) kalayan pilihan anu canggih pisan anu ditagihkeun jasa sanés dina bentuk biaya bulanan, sareng éta Eufy nawiskeun gratis gratis nalika anjeun mésér kaméra anjeun. Pangakuan raray, kecerdasan jieunan anu ngamungkinkeun anjeun ngabédakeun antara manusa atanapi sato, parobihan kaayaan gumantung kana tempat anjeun (di jero atanapi di luar bumi), deteksi ceurik, zona kagiatan, ngalacak gerakan… Teu aya nanaon anu kuring sono. Eufy ngan ukur ngeusi biaya panyimpenan awan, anu leres-leres opsional sabab anjeun tiasa milih pikeun neundeun lokal ngalangkungan microSD.

Sesuatu anu kaget kuring nalika tés kaméra nyaéta bahkan nawiskeun anjeun fungsi ngarékam audio anu otomatis bakal diputer nalika ngadeteksi sato anu lebet kana daérah anu parantos anjeun atur. Bayangkeun yén anjeun bosen anjing anjeun naék kana sofa, sabab nalika kaméra ngadeteksi éta, éta otomatis bakal maénkeun audio anjeun maréntahkeunana turun tina sofa. Abdi hoyong ningali raut anjing. Kontrol kaméra total tina aplikasi, ngamungkinkeun urang pikeun ngendalikeun gerakan, bahkan panning berkat rotasi horizontal 360º na. Bewara pinter sareng sistem peringatan tiasa dianggo saé pisan, kuring henteu ngagaduhan peringatan palsu kumargi kuring parantos nganggo.

HomeKit Pidio aman

Aya seueur pisan pilihan anu Eufy Security nawiskeun kami yén anjeun ampir tiasa mopohokeun kasaluyuan sareng HomeKit Secure Video. Layanan Apple ieu hayu urang émut yén nawarkeun gudang kaméra tunggal pikeun rencana 200GB sareng dugi ka 5 kaméra pikeun rencana 2TB, panyimpenan pidéo anu moal kaétang dina wates rohangan anjeun. Salaku tambahan pikeun panyimpenan awan, Apple nawiskeun kami bewara pinter gumantung kana lokasi dina sadaya kaméra anu cocog, deteksi anu cerdas pikeun manusa, sato atanapi kendaraan, pangenal wajah, zona aktivitas ... kaseueuran fungsi anu kuring kantos nyaritakeun di aplikasi Eufy. Tapi ku HomeKit Secure Video kami henteu paduli kana kaméra sareng mérekna, urang tiasa ngagabungkeun kaméra anu béda tina mérek anu béda, sedengkeun dina aplikasi Eufy kami ngan ukur tiasa ngadamel kaméra Eufy anu cocog. Salaku tambahan, integrasi sareng sadaya alat Apple total tina aplikasi Home.

Kalayan HomeKit Secure Video kami kaleungitan kendali gerakan kaméra, tapi kumargi urang tiasa neraskeun ngajaga aplikasi Eufy Security, éta sanés masalah ageung ogé. Pikeun nambihan kaméra kana HomeKit urang kedah heula ngonpigurasikeunana sareng Eufy Security terus, tina aplikasi éta sorangan, kirimkeun ka HomeKit. Ngajaga dua aplikasi éta mungkin pisan sareng ogé anu paling disarankeun, sahingga urang ngajaga anu pangsaéna tina dua jasa.

Pendapat editor

Eufy parantos yakin pisan kana kaméra kaamananna, sareng éta ngalaksanakeun pakét perangkat lunak-perangkat lunak anu hadé kalayan harga anu pikaresepeun, sareng tanpa aya jinis biaya bulanan pikeun nikmati pilihan kaamanan anu paling canggih. Kasaluyuan sareng HomeKit Secure Video ogé mangrupikeun bonus pikeun anu hoyong nganggo platform otomatisasi Apple. Sareng kuring parantos nyalametkeun anu pangsaéna pikeun anu terakhir: harga € 49,99 dina Amazon (link)

Eufy 2K Pan sareng Dengdekkeun
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
49,99
  • 80%

  • rarancang
  • Awét
  • Bérés
  • Kualitas harga

Naros

  • Bermotor
  • resolusi 2K
  • Cocog sareng Pidéo Aman Homekit
  • Aplikasi alus teuing

Kontra

  • Henteu cocog pikeun ker

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Oscar cenahna

    Halo Luis,
    Hatur nuhun kana ulasan, lengkep pisan.
    Patarosan téknis: éta kedah ngonpigurasi sareng wifi 2.4 Ghz, tapi teras nalika anjeun nyambung tina alat anjeun dina wifi 5 Ghz anjeun ngagaduhan aksés ka gambar? Atanapi anjeun kedah dina wifi anu sami sareng kaméra (2.4 Ghz)? Nuhun kana waleran anjeun.

    1.    louis padilla cenahna

      Sakali deui ngonpigurasi henteu janten masalah

      1.    Oscar cenahna

        Nuhun kana waleran Luis.
        Salam.

  2.   Walanda cenahna

    Halo, patarosan ngeunaan hal anu kuring kantos baca dina pendapat. Aranjeunna nyarios yén upami anjeun ngaitkeun kana Homekit anjeun moal tiasa nganggo deui dina aplikasi na nyalira, naha leres? Naha éta dina analisa anjeun nyarios yén mungkin: «Kalayan HomeKit Secure Video kami kaleungitan kendali gerakan kaméra, tapi kumargi urang tiasa neraskeun ngajaga aplikasi Eufy Security, éta sanés masalah utama ogé. Pikeun nambihan kaméra kana HomeKit urang kedah heula ngonpigurasikeunana sareng Eufy Security teras, tina aplikasi éta sorangan, kirimkeun ka HomeKit. Ngajaga dua aplikasi éta mungkin pisan sareng ogé anu paling disarankeun, sahingga urang ngajaga anu pangsaéna tina dua jasa.

    Hatur nuhun.