Tes kinerja antara ios 9.3.4 sareng 9.3.5

ios-9-3-5

Minggu ayeuna Apple parantos dileupaskeun tanpa aya bewara sateuacanna sareng tanpa alesan jelas update kaamanan anyar, anu ios ngahontal versi 9.3.5. Pembaruan ieu plengkungan kerentanan nol dinten anu ngamungkinkeun spyware nyusup ka urang sareng kontrol sacara praktis pikeun sadaya komunikasi anu kami pake ku alat kami. Jinis-jinis cacat anu paling seueur dipilarian ku perusahaan anu milari kerentanan dina sadaya sistem operasi, sabab tiasa dianggo langsung. Kolega kami Miguel ngajelaskeun ka anjeun sacara rinci.

Deui kami nampilkeun sababaraha pidéo anu tiasa urang tingali naha pembaruan panganyarna ieu, anu parantos ngabenerkeun masalah kaamanan anu penting, nawiskeun sababaraha jinis kinerja anu langkung hadé dibandingkeun sareng versi sateuacanna, iOS 9.3.4. Diantara iPhone 6s, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5, iPhone 4s sareng waktos ieu iPad Air ogé parantos dilebetkeun. Pidéo ieu dimaksudkeun nunjukkeun upami Apple ngan ukur fokus kana nambalan masalah kaamanan ieu atanapi upami éta parantos ngalakukeun upaya pikeun ningkatkeun optimalisasi sistem. Nganggap yén éta panginten mangrupikeun pembaruan terakhir tina iOS 9 sateuacan peluncuran resmi iOS 10, penting pikeun terang kumaha ngaréspon pembaruan anyar ieu dibandingkeun sareng anu sateuacanna, khususna dina iPhone 4s, anu parantos henteu ngagaduhan tuah anu ngungkulan halangan sareng tungtungna bakal tetep di ios 9, kalayan henteu kamungkinan pikeun ngapdet kana ios 10.

Dina video éta urang tiasa ningali kumaha iOS 9.3.4 langkung gancang pikeun ngamimitian iPhone 4s ti mimiti ti ios 9.3.5, nyandak ampir dua detik deui pikeun nembongkeun layar konci. Sedengkeun dina sesa alat éta upami aranjeunna cocog sareng ios 10, boot di ios 9.3.5 langkung gancang tibatan dina vérsi sateuacana, kalebet iPad Air. Sedengkeun pikeun uji kagancangan operasi ku muka sareng nutup aplikasi, urang tiasa ningali kumaha bédana bieu ditanggap, kumargi urang nyarioskeun milidetik. Hal anu pangsaéna nyaéta anjeun ningali kana pidéo anu kami ningalikeun di handap ieu sahingga anjeun tiasa ngaleungitkeun mamang, ngeunaan kinerja sareng kagancangan terminal anjeun ku pembaruan kaamanan penting ieu.

ios 9.3.5 vs ios 9.3.4 dina iPhone 6s

iOS 9.3.5 vs iOS 9.3.4 dina iPhone 6

ios 9.3.5 vs ios 9.3.4 dina iPhone 5s

iOS 9.3.5 vs iOS 9.3.4 dina iPhone 5

ios 9.3.5 vs ios 9.3.4 dina iPhone 4s

iOS 9.3.5 vs iOS 9.3.4 dina iPad Air


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   William Vega cenahna

    Abdi gaduh masalah sareng jb di 9.3.3 unggal waktos kuring ngaktipkeunana, lagu disada sareng konci iPhone. Aya solusina?

  2.   Jony_28 cenahna

    Cydia mupus sareng mimitian deui

  3.   Genaro cenahna

    Kuring henteu ngamutahirkeun atanapi edan dugi ka aranjeunna nyandak Jailbreak sareng mastikeun yén rilis salajengna ku Apple janten ipis dina batré anu bersangkutan. Kalayan 9.3.3 sareng Jailbreak anu diberkahan sareng mulia kalayan metode anyar anu dirujuk ku PP25 supados aplikasi diénggalan saumur hirup tanpa béakna idin ku input ip anu béda. IPhone tanpa Jailbreak henteu berharga android langkung saé tapi iPhone kalayan Jailbreak henteu aya ponsel anu ngaliput na. Tweet kawas Tage, bioprotect, Answermachine, recordmachine, spotify premium sareng sajajalan deui sareng Jailbreak henteu aya hargana. Hirup di penjara sareng lamunan kaamanan atanapi masalah penculikan kartu kiridit sareng carita upami hal éta dilakukeun ku lampu sareng akal sehat sadayana sampurna. Hayu ios 0 kaluar yén ku panjara kuring kuring gaduh iPhone kuring ngarobih sesuai karesep kuring.

    1.    Alberto cenahna

      Genaro leres dina seueur hal anu anjeun carioskeun tapi kuring pikir yén salah sahiji alesan anjeun jailbreak nyaéta nyolong, upami anjeun nyolong parantos mayar aplikasi atanapi mésér dina aplikasi sareng dina kaseueuran halaman facebook ngeunaan jailbreak aranjeunna nyarioskeun hal éta, tina gaduh aplikasi nganggo hack sanés mésér sareng dalih supados teu aya tungtungna sareng hal anu sanés émut yén anu ngajantenkeun iPhone populér nyaéta cara saderhana pikeun ngagunakeunana, henteu sapertos android anu panginten sareng anjeunna henteu ragu yén anjeun mangrupikeun pangguna anu terang ngagunakeun android sampurna tapi seueur jalma henteu sareng paling dipikaresep yén aranjeunna bakal hésé ngagunakeunana tanpa ngagaduhan masalah

    2.    Genaro cenahna

      Anjeun teras nangis sareng ngadu'a sapertos bodo anjeun tapi kuring resep sadayana kusabab rupa anjeun sareng sampurna jadi bangsat anjeun

  4.   Angelo cenahna

    Kuring ngamutahirkeun kana ios 9.3.5 sareng iphone abdi henteu hurung, kuring nampi logo anu naroskeun pikeun nyambungkeun kana iTunes tapi henteu aya kajadian, sareng panon iphone dina waktos ngamutahirkeun éta nyaéta 100% batré sareng pamasanganana henteu nyampeurkeun. Aya bantosan dina hal ieu?

    1.    Thiago Rubio cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring, naha anjeun tiasa ngalereskeunana?

  5.   Laia cenahna

    Apdet ios 9.3.5 sareng éta henteu ngantep kuring ngirim poto ku WhatsApp atanapi ku snapchat atanapi Instagram.

  6.   sbyjc cenahna

    Naha aya anu ngajawab pananya anu anjeun damel Angelo , Kuring gaduh masalah anu sami, iPhone 5 kuring ngamutahirkeun tadi wengi jam 8 wengi sareng ngagaduhan batré 50%, saatos éta turun dugi ka béak sareng ayeuna henteu dieusi. Naha bakal aya solusina?

    1.    sbyjc cenahna

      Ngamutahirkeun menit terakhir.
      Saatos malikkeun iphone 5 sababaraha kali ti iTunes (sateuacan abdi lebetkeun kana modeu dfu), kuring nyambungkeun éta pasrah yén éta moal jalan deui, kuring ngantunkeun sakitar 30 menit tanpa sambungan listrik, salaku pilihan terakhir kuring balikkeun deui pikeun nyambungkeun kana komputer sareng éndah ngamimitian, mimitian ... Abdi atos mulangkeun salinan icloud tina aplikasi kuring.
      Ieu lumaku pikeun kuring, henteu upami éta tiasa dianggo pikeun batur sakumaha anu kuring parantos ngajelaskeun.

  7.   amf cenahna

    Kuring ngamutahirkeun iphone 5 ka IOS 9.3.5, kumargi kuring tumerap batréna gancang pisan sareng nalika dugi antara 30 sareng 20% ​​pareum. Abdi kedah sambungkeun supados ngahurungkeun. Batur parantos sami ???

  8.   Leonel perez cenahna

    Kusabab kuring ngamutahirkeunana, sinyalna LTE henteu ngangkat kuring