Pamaréntah Inggris ngalarang Apple Watch di lingkunganana

apel-nonton-aplikasi

Sakedik-sakedik jelas yén kasieunan anu teu didasarkeun ngeunaan arloji pinter ieu badé sumping. Upami di sababaraha paguron luhur aranjeunna parantos ngamimitian ngatur panggunaanana, khususna dina pamariksaan, ayeuna giliran departemén pamaréntah, sareng éta Pamaréntah Karajaan Inggris parantos mutuskeun pikeun nyaram panggunaan Apple Watch dina rapat sareng padamel di lingkunganana. Hal anu henteu ngagaduhan seueur logika, nalika aranjeunna teras nganggo alat sélulér atanapi laptop anu langkung rentan tina peretasan. Pondokna, hayu urang ngobrol sakedik tentang sieun dikintip ku arloji pinter.

Premisna parantos jelas, numutkeun Telegraf: "Urang Rusia nyobian ngarobih sadayana." Kalayan kecap séjén, alesan utama panggunaan Apple Watch dilarang di lingkunganana nyaéta kamungkinan jauh yén peretas ti Pamaréntah Rusia ngatur peretas éta sareng ngaksés inpormasi rahasia ti Karajaan Inggris. Kaputusan ieu henteu spontan, sigana yén David Cameron parantos lami ngajelaskeun hal éta, sareng éta Theresa Méi anu parantos mutuskeun bérés ngalaksanakeun inisiatif ieu pikeun ngaluarkeun jam tangan pinter tina kabinet wawakil nagara éta.

Ieu sanés ngan ukur tempat Apple Watch ngalaman diskriminasi penting ieu, Perdana Menteri Australia Malclm Turnbull ogé ngalarang Apple Watch tina ruang rapat Pamaréntah Australia, tumut kana prinsip kaamanan. Tapi éta henteu lirén di dinya, di Australia aranjeunna parantos mutuskeun pikeun nyegah aksés kana alat naon waé anu ngagaduhan konéktipitas internét, ti sapatu olahraga dugi ka kacamata.

Krisis kaamanan ieu ningkat moméntum sababaraha dinten saatos tim Obama mastikeun yén hacker Rusia ngaksés inpormasi rahasia ti Amérika Serikat Amérika kalayan serangan anu tetep dina e-mail.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Cristian cenahna

    Anjeun parantos nyerat Dosa tibatan enya. Saatos poin kahiji.

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Nuhun, direngsekeun.