Ukuran rata-rata gim iPhone parantos ningkat 76% dina 5 taun ka pengker

App Store

Nalika mangtaun-taun parantos kalangkung, rohangan panyimpenan iPhone, sapertos sésa smartphone di pasar, parantos ningkat (sanaos Apple mangrupikeun salah sahiji anu terakhir anu luncat kana mobil), rohangan panyimpenan anu dimaksud nyimpen poto, video sareng aplikasi / gim.

Numutkeun ka budak lalaki ti sensor Tower, saatos analisa ukuran rata-rata tina 100 gim anu paling diunduh di App Store Amérika Serikat, dina 5 taun ka pengker, ukuran gim anu sayogi di App Store éta parantos ningkat rata-rata 76%, henteu ngitung unduhan tambahan.

Ukuran kaulinan App Store

Dina laporan éta, urang tiasa maca:

Ukuran file rata-rata pikeun kaulinan di 2016 nangtung sakitar 264 MB, ningkat ku 76% dina lima taun ka pengker ampir 465 MB di 2020. Taun ka tukang ningali paningkatan taunan anu penting pisan, sareng kanaékan 30,3% taun-ka-taun . Rata-rata, samentawis éta, parantos ningkat ku 102,6 persén dina lima taun ka pengker, angkat tina sakitar 147 MB ​​di 2016 janten ampir 299 MB dina 2020. Taun kamari aya paningkatan 18,7 persén taun ka taun, langkung laun tibatan éta dititénan dina taun-taun saméméhna.

Kanaékan rohangan anu dikuasai ku gim dimotivasi ku perluasan rohangan panyimpenan iPhone, kumargi ku cara kieu, pamekar tiasa nawiskeun eusi kualitas anu langkung saé grafik ngamangpaatkeun panyimpenan alat.

Ukuran kaulinan App Store

Tina 100 gim anu paling diunduh di US App Store, anu paling diunduh nyaéta Roblox, anu nempatan 222 MB. Judul panggedéna diantara 100 anu paling diunduh nyaéta CSR Racing 2, kalayan ampir 4 GB rohangan.

Nalika Fortnite sayogi di App Store, rohangan anu dijajahna, sakali eusi tambihan diunduh tina sérver na, éta bahaya caket 6 GB. Panggilan tugas siga PUBG Mobile nempatan deukeut ka 3 GB. Spasi ieu beda-beda gumantung kana alat sareng upami éta iPhone, iPad atanapi iPod touch.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   OUSONE cenahna

    Pubg nempatan antara 5 sareng 8Gb (gumantung kana sumber anu anjeun unduh.

    Pangaruh Genshin nempatan 10GB

    Supados henteu ngaheureuyan pangguna, seueur gim Ngaiklankeun jumlah langkung handap GB di Appstore, tapi nalika anjeun muka buruan éta bakal diénggalan ku ngaunduh langkung seueur data.